zivili kolege.evo zanima me konkretno svrha crewboata.iskreno nisam upucen u njihovu djelatnost pa ako mi neko moze odgovoriti bio bi mu zahvalan.
zivili kolege.evo zanima me konkretno svrha crewboata.iskreno nisam upucen u njihovu djelatnost pa ako mi neko moze odgovoriti bio bi mu zahvalan.
to su ti mali putnicki brodi,cca 20 do 50 m koji voze posadu na platforme obicno
ma pretpostava sam da je tako nesto.idem 3.8og na crewboat od brodospasa a to mi je prvi doticaj sa offshoreom.nadam se da ce bit ok.mirno more svima
10-ak ljudi djeli istu kabinu, dvije prostorije na cijelom brodu i jedan tus/wc. Fantazija![]()
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
je 35 metara al je boat novi,star 2 miseca i koliko vidim na netu 4 kabine su i 5 clanova posade,nebi trebalo bit lose,a osim toga sjeverni jadran je,najcesce je brod vezan u puli.
Super ti je to, sto se tice veza u Puli, blizu je grada cca 3 km, ali 100 metara od mola gdje ces biti vezan imas autobus koji vozi u strogi centar grada.Mislim da ima 4 stanice.Inace biti ces vezan u carinskoj zoni na molo carbone
ili po nasi mol cadjavicahttp://www.lup.hr/luckaH/ulaganja/carbone.htm
Tko rano rani zajebo je pjetla
e raul hvala na inf..zapamtit cemo ovo sve i koristit naravno..evo ja nakon skoro dvi god jadrolinije odlucia ic dalje,brodospas je bia najkonkretniji pa idem za 8dana.nije savrseno al je ipak bolje.mirno more svima
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)