Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/9

Tema: CrewBoat

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno CrewBoat

zivili kolege.evo zanima me konkretno svrha crewboata.iskreno nisam upucen u njihovu djelatnost pa ako mi neko moze odgovoriti bio bi mu zahvalan.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

to su ti mali putnicki brodi,cca 20 do 50 m koji voze posadu na platforme obicno

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

ma pretpostava sam da je tako nesto.idem 3.8og na crewboat od brodospasa a to mi je prvi doticaj sa offshoreom.nadam se da ce bit ok.mirno more svima

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

10-ak ljudi djeli istu kabinu, dvije prostorije na cijelom brodu i jedan tus/wc. Fantazija

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od beerseeker Vidi poruku
    10-ak ljudi djeli istu kabinu, dvije prostorije na cijelom brodu i jedan tus/wc. Fantazija
    Ajde nije bas tako. To da su ih napravili u USA vjerovatno bi tako i bilo, ali ovi dva Brodospasova su radili u Damena u Holandiji, tako da ce komod bit bolji, naravno ako nije Batinica umisto 4 kabine napravija 2 i od ostatka love kupija novog Mercedesa
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Offshore1975 Vidi poruku
    Ajde nije bas tako. To da su ih napravili u USA vjerovatno bi tako i bilo, ali ovi dva Brodospasova su radili u Damena u Holandiji, tako da ce komod bit bolji, naravno ako nije Batinica umisto 4 kabine napravija 2 i od ostatka love kupija novog Mercedesa
    Malo sam karikirao i da, referirao sam se na americki stil gradnje. Ali u principu nisam puno falio, ne mozes na 35 metara ocekivati bognznakakav komfor. Pogotovo na crewboatu.

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

je 35 metara al je boat novi,star 2 miseca i koliko vidim na netu 4 kabine su i 5 clanova posade,nebi trebalo bit lose,a osim toga sjeverni jadran je,najcesce je brod vezan u puli.

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od yam500 Vidi poruku
    je 35 metara al je boat novi,star 2 miseca i koliko vidim na netu 4 kabine su i 5 clanova posade,nebi trebalo bit lose,a osim toga sjeverni jadran je,najcesce je brod vezan u puli.
    Super ti je to, sto se tice veza u Puli, blizu je grada cca 3 km, ali 100 metara od mola gdje ces biti vezan imas autobus koji vozi u strogi centar grada.Mislim da ima 4 stanice.Inace biti ces vezan u carinskoj zoni na molo carbone
    ili po nasi mol cadjavica http://www.lup.hr/luckaH/ulaganja/carbone.htm
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

e raul hvala na inf..zapamtit cemo ovo sve i koristit naravno..evo ja nakon skoro dvi god jadrolinije odlucia ic dalje,brodospas je bia najkonkretniji pa idem za 8dana.nije savrseno al je ipak bolje.mirno more svima

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •