Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    -----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno LPG-Technical Superintendent

Trazi se Technical Superintendent za rad u APM Singapore;
    Uvjeti:
    13 500 S$ mjesecno -13 placa na godinu (garantirano)
    stan placen (limit 4000s$ mjesecno -dovoljno za trosobni kondo sa bazenom, tenis terenom, gymom, ali ne u strogom centru grada)
    allowance za prevoz osiguran(500 S$ mjesecno)
    medical insurance
    godisnji -21 radni dan godisnje, avioprijevoz osiguran za cijelu obitelj(economy class)
    placena skolarina za dvoje djece (do 18 godina)
    bonus ovisi o rezultatu (KPI)- od 0 do 4,5 placa godisnje
    porez na placu (max 15%) - placa zaposlenik
    Trazi se
    -First class marine engineer
    - iskustvo na plinu (LPG a moze i LNG) kao C/E - minimum 2 godine
    -iskustvo na Wartsila RT flex
    - proficiency in english
    - kandidati sa prijasnjim iskustvom Superintendenta imaju prednost
    - spreman na putovanje kad kompanija zatrazi
    - new building experience - advantage
    ne stariji od 42-43 godine
    spreman prihvatiti posao za max2 weeks

Probni rok 6 mjeseci, nakon toga stalan kontrakt (zaposlenje).Intervju ce se obaviti telefonski (prvo HR onda ja), a nakon toga treba obaviti PI test i test brzog rasudjivanja (pazite, vec su nasa dva LNG kapa ovo okinila).
    Ostavite kontakt na PM, ali samo ozbiljni i pravi kandidati.Za bilo koju poziciju na brodu- posla na zalost za sad nemam.
    Tim od 2 inspektora, jednog assistenta, 2 purchasera i jednog fleet managera handla 12 LPG tankera (semi i fully ref), 6 novogradnji se preuzima do 2011 godine, prva izlazi 24/7 u Hyundai skveru
    Prvo mi se javite na PM a onda idemo dalje.
    Pozdrav

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Šjor Manjinjorgo svaka Vam čast i naklon do poda... Meni ovakvi poslovi osobno neigraju još ni u ludilu, al uvjeti koje ste vi ode nesebično izvisili i promocija koju radite za svoju firmu i za naše ljude u pomorstvu je zaista za naklonit se i imate moje duboko poštovanje... Pišem ovo isključivo zato jer ljudi ka šta ste vi su dokaz da se može i uspit u ovome poslu, a ostat čovik i gospodin, te ste kao takvi najbolji primjer i uzor nama mlađima.
    Takvi ljudi bi se tribali, po mom mišljenju, još više isticat i davat za primjer...

Eto toliko...

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

nemoj kolega, zacrvenit cu se!! ma nije, nego vec san nasa dva kukumara triba utirat, a oni mi pali na ispit brzoga rasudjivanja. popizdija san na cisto!! a ovi mi se smiju. iza ledja.. evo ti tvojih hrvata. jeba ih mahatma gandi. ovi nasi... a ko ce platit ovo, a ko ce ono... a na kraju, prc, okinili. posto si sa lng, znas ih vjerovatno. eto to su moje muke. indijca i engleza necu, a sve ostalo... pa makar iz nigerije ako je dobar!

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Jebi ga, ja bi volia da su prošli, mene veseli kad netko naš uspije... Al nemaju svi iste kvalitete... Ti Mahatme Gandiji sa Dalekog istoka sigurno prolete kroz te testove i slične cake, al kad imaju požar na brodu ili im pijani čovik demolira salon onda se zaključaju u kabinu i plaću da bi doma... A naši se često u takvim situacijama istaknu... Opet ne valja generalizirat, ja sam prošli ugovor po prvi put ima kolegu Indijca chiefa, s kojim sam u ludilo odnosima i kroz jedan jako ugodan ugovor pozdravili smo se ka ljudi... A ponekad su me naši ljudi tretirali ko smeće samo zato, jer sam, ne znam ni ja šta... Dakle nije sve crno i bilo...

Nadam se da će vam uspit nać čovika, jer uletit na takvu poziciju, a da je priko ovog portala, to bi bila vrhunska pozitiva opet za sve nas, a najviše virujem za tog čovika, jer po meni su uvjeti fenomenalni...

A ja se uvik furam na pozitivu i pozitivne ljude, zato sam vam i napisa ovo gori, znaju me na firmi da žugam inspektorima, pogotovo internal auditorima, da se uvik pišu negativnosti, al bilo bi lipo i kad bi se istaklo ponekad i ono šta je iznad prosjeka na pojedinim brodovima, jer bi nam sigurno diglo motivaciju, a i onima na drugim brodovima kad bi čitali raporte. Jel tako?

Aj stojte dobro i sritno...

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

procita san sad oni novi clanak... sta rec? svaka ti dala!!!! pojedinci ne shvacaju da je nas posal ka i balun. ako imas dvi live noge... nista od tebe.
    nema ovde velike nauke. ako nisi siguran, pogledaj nacrt, instrukcionu knjigu... a ako ne pise, zovi toga inspektora da vidi sa makeron sta dalje. samo.. ne mos rec, sta mi motor pls adv, kako ih puno voli napisat. provjeri prvo, pomuci se sam, pa ako ne ide, onda drmaj dalje. a ti si cist!
    triba dat ljudima sa SSS sansu. nije za ovde, ali cu rec: idealno; 3 godine skole, jedna prakse, jos jedna skole... i za kadeta. i posli polazi za svaki cin posli 2 godine u rangu.a ta praksa... malo jadrolinija, malo skver, malo vamo i tamoi to je to. skrecemo s teme, pribaci ovo na skolovanje.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

OK, gotovo, nisan moga vise cekat, triba covik asap. uzeja poljaka, ali za manje uvjete nego san napisa. jebi ga, nema hajduka u gdanjsk! a neka in eu. ukratko, doc ce za 70% od svega sta san ponudija, sa norgasa.
    aj nema veze, bude li stagod, opet cu javit!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •