Tra?žimo Mastera za tanker, ukrcaj krajem lipnja u Las Palmas, ugovori 3 month on/off, plaća 14 000 USD
zainteresirani neka se jave na anglo-eastern@t.htnet.hr ili 021 261 555/6
Tra?žimo Mastera za tanker, ukrcaj krajem lipnja u Las Palmas, ugovori 3 month on/off, plaća 14 000 USD
zainteresirani neka se jave na anglo-eastern@t.htnet.hr ili 021 261 555/6
Evo, navali narode, Braco časti...
AZALEA MARITIME, tra?ži hitno za VCC brodove Master i Chief Mate (Uvjeti za Mastera: 4 on 22 dana leava po mjesecu na brodu, plaća 5.666 EURO x 12 mjeseci + bonus).
Za LNG brodove tra?že se Cief/E, Gas/E, 3rd ass. eng i Elect.
Zainteresirani neka popune aplikaciju na stranici http://www.azalea-maritime.nl/home/index.php i napomenu da se javljaju u vezi s razgovorom Svalina/Brazzoduro sa Mr. Anton A. Broeders -om.
Neka se neko javi na taj oglas! Evo me peti mijesec na njihovom VLCC a smijenu su mi obecali tek za 2 mijeseca! Taj sto me dodje mijenjati kao C/Off neka se vakcinise protiv bijesnila!http://www.pomorac.net/forum/images/smilies/oops.gif
Ja se javija,10 godina na VLCCu,Master licence,2 broda ka CH.OFF i kazu triba minimalno 1 godina iskustva,dosa bi ti ja sutra al jebajiga !!![]()
LAZU! Samo ih ti nazovi i reci da si spreman pocetkom treceg mijeseca(tada smo u Fujairi). Primaju svakakve Rumune i sta sve ne jos, ne sekiraj se! Plata 4895 eursa permanent, 22 dana leava. Za bonus LAZU(odnosno oko 50 eura za svaku godinu u ranku ali kada te unaprijede onda kreces od pocetka) CIIIGAAAANIIII!
NAZVA IMA 5 DANA,KAZE 1 YEAR EXP A NEMOS VIROVAT !!
9 GODINA NA VLCC u i 2 UGOVORA KA CH OFF I NE MOZE FALI DAN IPO.
A STA DA TI KAZEM,OVDI DI SAM BIJA INDIJCI SA KONTENJERA NAPRVE DVA UGOVOR ZA 2OFF NA TANKERU I CH OFF,BIJA SA NJIMA NA CARGO SIMULATORU DA VIDIS TI STA JE TO,JA BI SE BOLJE SNASA DA ME JE STAVILO U HUSTON NA LANSIRANJE SPACESHUTLE NEGO ONI ,AL JEBIGA !!
DRSE I POZDRAV!!!!!!!![]()
Kap Rogic trazi ch off za jednu norvesku kompaniju (chem tankeri):
"Norvegini traze choff sa chemical iskustvom. Brodi su od 13.000 i 18.000 DWT
sve novijeg datuma. Ukoliko sretnete kojeg kolegu sa chem iskustvom molim Vas da mu dadete moju adresu.
I. Rogic
Colship d.o.o.
tel 051-334 196
Fax 051-214 188"
...ca smo na ovom svitu...
Bice traze 200 godina iskustva na kemiji.
A, sta je ovo doslo sa ovim veting inspekcijama,cak traze i 3 off sa cemical advance?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)