Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Exclamation Pravila foruma

Mole se svi clanovi foruma da postuju pravila, tj da ne srozavamo "reputaciju foruma".
    Glavna ideja foruma je da si medjusobno pomognemo sa savjetima, da razmjenjujemo misljenja i dosta dugo se to postivalo.
    U zadnje vrijeme se krenilo nekim drugim vodama i stoga smo odlucili "banirati" sve one za koje mislimo da sa svojim postovima i/ili privatnim porukama vrijedjaju druge.

Jos jednom bi zelili naglasiti da razlog baniranja nije izrazavanje misljenja (zato i sluzi forum), nego vrijedjanje....

Hvala na razumijevanju.....
    Posljednje uređivanje od sea_st : 01-22-2009 at 04:51 PM
    ...ca smo na ovom svitu...

Kadet
    Datum registracije
    May 2009

Početno

Zahvaljujem na razumijevanju,ja sam pitao u vezi hepatitisa i nitko tko ne zeli odgovoriti ne mora se ni javljati a kamo li vrijedjati.

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

slazem se u potpunosti, tu smo da si međusobno pomognemo koliko mozemo, kad nas vec svi drugi muzu ka kravu muzaru :-)

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od NORTHKING Vidi poruku
    Zahvaljujem na razumijevanju,ja sam pitao u vezi hepatitisa i nitko tko ne zeli odgovoriti ne mora se ni javljati a kamo li vrijedjati.
    POsalji mi link ko te vridao i di? Koliko ja ode vidim niko te nije vridao. http://www.pomorac.net/showthread.php?p=19651#post19651

Hvala
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade Rigel avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    world wide

Početno

btw...zasto nema opcija "prijaviti moderatoru"...? ili ima a nisam je vidija!?

btw2...nije me bilo misec-dva i malo sam provrtija unatrag...neugodno me iznenadilo da je onaj thread sa prosvjedom zakljucan i da su se svi onako obrusili na onog "bojana"....

nisam vidija nikakvo posebno vrijedjanje a Bojanova pitanja su jednim dijelo dosta razumna...samo mi ne izgleda da je razuman nacin na koji su se svi obrusili na njega...

skeptika ce uvik bit a u ovom stadiju, mislim da je puno vaznije fokusirat se na pojasnjavanje i usmjeravanje na informacije...

pozdravljam clanarinu i steta je da ih puno ne razumi da je neophodno potreban neki kapital za nesto pokrenit i odrzavat...

samo malo vise tolerancije na nivou organizatora nam nece skodit...ljudi su izvarani na sve nacine stotine puta i normalno je da su mnogi sumnjicavi...na vama je da im po stoti i pestoti ili koliko god ima clanova put objasnite...

ne triba trosit vrime i svaki put tipkat nego izdvojit par linkova na prethodne rasprave i uputiti ljude da procitaju ...

isto tako...nemaju svi brzi internet i za procitat malo vise im triba vise vrimena nego sta ga imaju...

baniranje je krajnje sredstvo i trebalo bi vise clanova sudjelovat u odlucivanju....je*es demokraciju di se svi slazu...

iz rasprave sa neistomisljenicima se napreduje i pravilno spoznaje potencijalnu problematiku a ne sa onima sta ti idu niz dlaku...

a bas i nema nekog psovanja...nego je vise to nekako nacin grubljeg izrazavanja...
    neki ne razume da mos coviku je**t mater i bez da mu to kazes...
    malo nas je al nas ima.....

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Povise svakog posta, u gornjem desnom kutu je usklicnik (report post)...
    Do sada smo se truili minimalno banirat, jer postujemo svacije misljenje...ali vrijednjanje nismo prihvacali, u bilo kojem obliku...
    ...ca smo na ovom svitu...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •