Postovani posjetitelji portala i foruma pomorac.net
Ponukani velikom potraznjom poslova od usera koji dolaze na forum u zadnjih par godina da bi pronasli posao ili nasli bolji posao nego onaj koji imaju odlucili smo da na portalu tj na pocetnoj stranici www.pomorac.net da sklopimo par ugovora s renomiranim tj provjerenim agencijama koje nude slobodna radna mjesta za pomorce i da na portalu iste oglase objavljujemo.
Dakle Agencije koje pokazu zanimanje za objavu svojih oglasa za potraznjom radne snage ce svoj oglas tjednima ili misecima zavisi o dogovoru vrtiti na portalu i tako ce im se oni pomorci koji su zainteresirani javljati.
Dapace mi cemo kao i do sad na forumu a isto tako i u kancelariji stavljati poslove koje mi medusobno imamo i pomazemo jedni drugima kao i do sad, ali na ovaj nacin koji sam gore naveo mislimo da bi se tjednim azuriranjem tih agencijskih oglasa moglo ustediti dosta vrimena u potrazi po netu i imati sve na jednom mijestu.
Dakle kad se oglas tj radno misto popuni agencija to mora javiti i oglas se skida. Mislimo da bi na ovaj nacin porat www.pomorac.net jos vise ucinio za Hrvatske (i druge) pomorce te im pomogao u pronalasku pravog posla za njih a oni adekvatnu radnu snagu. Jer ipak ode imamo ??reko 5600 registriranih korisnika te 3 puta vise posjetitelja i mislimo da toliki protok pomoraca ne postoji na ovim prostorima nigdje drugdje.
Na taj nacin pomorac.net koji je u zadnjih par godina najposjeceniji portal za pomorce u regiji ce jos jednom napraviti korak u naprijed prema boljitku pomorstva kako u nasoj drzavi tako i u regiji.
U nadi da ce ovo zaziviti zelim vam u ime portala uspjesnu potragu za novim radnim mjesto i nastavak druzenja na Odredistu svih pomoraca i onih koji se tako osjecaju
P.S
nadam se da ce vam se ideja sviditi i da cemo uspiti u naumu da pomognemo svima ili sta vecem broju ljudi![]()

LinkBack URL
About LinkBacks