Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno MAYDAY za Snje?žanu

Gospodo marittimi,

Istakao sam MAYDAY u naslovu teme zato jer svi znamo što to znači. Za goste foruma koji nisu pomorci spomeniti ću da je to poziv kojim brod zove pomoć kada mu je nužna, jer je situacija ozbiljna. Inače, dolazi od francuske fraze "m'aide" što doslovno znači POMOZITE MI.

Možete vidjeti o čemu je riječ, kliknite na linkove na kraju posta koje sam stavio, ima i medicinska dokumentacija. Onaj tko razumije medicinske stvari može bolje zaključiti o čemu se radi. Ja nisam toliko upućen u zdravstvenu terminologiju, ali znam da je stvar ozbiljna. Maloprije sam pričao s njenim mužem (Tomislav), via Skype, poznajem ga odnekud i tako.., Asovi smo među profesionalcima oceana, a i ka' ljudi smo dobri, zato stavljam ovaj poziv na naš forum.

Evo linkovi:

Pomo

Te
    Posljednje uređivanje od Gavran Mile Selimir prof. : 05-19-2011 at 10:21 PM
    "Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ja san upisa broj i ujutro cu uplatit,ali more li mi ko rec sta je sa onon curom iz kap dobrote,nista se vise ne zna,jeli sta pomoglo ili...

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    ja san upisa broj i ujutro cu uplatit,ali more li mi ko rec sta je sa onon curom iz kap dobrote,nista se vise ne zna,jeli sta pomoglo ili...
    Cura je u Zagrebu, na prvom ciklusu zračenja...

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    ja san upisa broj i ujutro cu uplatit,ali more li mi ko rec sta je sa..,
    Kokolo, ja sam bija away, pa tako, znaš i sam, ne'moš svaki topik pratiti. Više puta smo se odazvali sličnim pozivima i koliko se sjećam bile su ovdje na forumu čak objavljivane zahvalnice upućene na ime UPH, tj. na ime jedine službe hrvatskog pomorca, ma gdje on bio. Nu, pogledaj ovaj redak ispod:

"Za SFIFT SPLIT su „ginuli“ na stranicama svog portala, a kolegama nisu poslali ni cent, barem za telefon, a kamo li za hranu."

Držim da ne trebam spominjati odakle sam kopirao ovu "sintagmu"?! Ako netko misli da klevećem, neka je stavi u Google, još visi na fikus blogu! Ovo je bio marifetluk, valjda, ono ka' da nam zalijepi stigmu alla "škrtice", "ne-humanisti" i slične stigme. Samo sam natuknuo usput ovaj paragraf o falšim fikusovim stigmama koje nam pokušava pečatirati na obraz.., no, neću sad ići previše off-topic. Radije ću i ovdje izdvojiti broj računa za ovaj najnoviji apel za pomoć, pa koliko tko može - zuvar je svaka kuna!

Kategorija: MAYDAY

PROČITAJTE VIŠE O SLUČAJU

Svrha: Dobrovoljni prilog kao pomoć oboljeloj Snježani B.

Podatci o korisnicima:

Gosp. Tomislav Dominović (muž), rodjen 1970 god. i oboljela gospođa Snježana Bodiš, rođena 1971 god.
    Sadašnja adresa im je: K.Braslava 16, Višnjevac, RH.
    Tel: 095/889-3779, Tomislav; e-mail: tomislavdominovic@gmail.com

Podaci o bankovnom računu korisnika:

Račun kod Erste banke je kunski i glasi na Tomislava,

U korist računa: 2402006-1031262160
    Model plaćanja: 05
    Poziv na broj odobrenja: 814005004-8702045815
    Attached Images Attached Images
    Posljednje uređivanje od Gavran Mile Selimir prof. : 05-20-2011 at 03:30 PM Razlog: ispravak greške u tipkanju
    "Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

uplaceno

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •