Da li i drugi korisnici imaju problema sa stranicom "pomorac net" u smislu te??kog(nikakvog) logiranja, izbacivanja, ??tekanja,sporog rada, chat također ne radi kako triba...
Da li i drugi korisnici imaju problema sa stranicom "pomorac net" u smislu te??kog(nikakvog) logiranja, izbacivanja, ??tekanja,sporog rada, chat također ne radi kako triba...
isti problemi i u mene
i u mene, samo neznam jel to od one veceri kad se nesto minjalo, ili je pa sustav nisam siguran....btw jedno pitanje-postoji li backup server za ovi pomorac.net?
Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
_ll__
_,-'::::::::'=._/t__
\___________/
I kod mene zajebaje...
Evo zadnjih misec dana svaki dan po 2 ure čitam forum i nema problema, i sad sam ima već dvi ure pa nikakvi problemi. I to još otvorim po 5,6 prozora(kartica u mozilli) - sve pomorac.neti sve ok.
Be prepared for the worst, but expect the best.
Ima problema nas "hoster".Prije dok smo bili u Hrvatskom datacentru je stranica radila veoma brzo ali smo imali problem sto nas mnogi nisu vidili u svijetu.Sad kad smo u Njemačkom datacentru onda je stranica sporija ali nas svi videAli ovo sad je dosta sporije nego inace jer nesto je ocigledno problem i provjerit cu.
![]()
Steka i ovde...
Forzza Sonny!
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
Sonny upomoc !!! Ne radi
Stavljen je novi CloudLinux na server nebi li se poboljsala stabilnost.Ekipa iz Hosting servisa radi na pode??avanju pa bi trebalo bit bolje![]()
Ja isto imam problema.....non stop izbaciva
Ja se samo nadam da mi nakon sta se ovo popravi nece opet fali pola postova.
Ja neman nikakvih problema![]()
Meni radi normalno otkako sam uplatio članarinu
![]()
the machine spirit is with me!
Stranica se ne ucitava nikako, forum je dostupan kad ides direktno na njega
Sta nisam isa u ginekologe
ista stvar
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)