Vidim,dobro ste prihvatili novu mogucnost![]()
Vidim,dobro ste prihvatili novu mogucnost![]()
e da se oce pokvarit...
Bogu hvala da ste ovo uveli.Da niste vec sam mislija da bi triba radit za ubit dosadu ovi ugovor, a to mi je horor.
Sonny ti si cudo.. ovako mi ulipsat ove ratne dane, ma svaka cast.. daj jos nesto smisli do kraja revolucije bog ti da..![]()
Ma??ala brate Sony pravo zbori??, aj sad objasni ljudima za??to su neki u crveno a neki u sekti![]()
Sonny ovo je debilno. Ako je netko prelin za pisat koji kur.. uopce radi na forumu????![]()
Idemo ispočetka.....
@Svi
Ne mogu virovati ovi (hahari koji su vec postali na ovu temu) sto se javljaju, jedva cekaju nesto novo da se zabave, koji su to pica skandali
BTW
cemu ovo Like/No Like/Mi Like
zatrpali su me tamo pod mojim imenom, stalno moram klikati, jel se dobije kakav bonus za ovo![]()
Posljednje uređivanje od casper : 02-22-2011 at 07:02 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
gasi ovo,evo vec iman 20 ovih pizdarija cin otvorin gore u ka porukama,debelo iritirajuce
i like dislike
Aloooooooooo Sooooooooooooooony,
Gasi ovo,ovi banditi me zajebaju, iman vec 5 stranica ovih LIKE,NO LIKE,MEJBI LIKE, Pliz Help Sony![]()
Gasi,gasi. Vi??e ovde neče bit kvalitetnoga ??tiva. Samo če se tiketavat ovi sinjali.Ovo je za linčine.
ovo me lajkanje podsjeca na facebook a njega ne mogu ni pod razno...gasi ovo sony ruka ti se pozlatila............
Life is too short to remove usb safely
do 15.3. probno testiranje,ako se ne pokaze dobro gasim![]()
Ma samo jedna stvar vezana za ovo ocjenjivanje. Vecina ljudi se nece usudit ocjenjivat jer se dole vidi tko je dao pozitivnu,a tko negativnu ocjenu.Puno ljudi se eto iz nekakvog srama osjeca nelagodno nekome reci nesto u lice,a vidim da dosta ljudi tako i shvaca forum.Nekako preosobno. Ja s tim nemam problem ni u stvarnom zivotu i nikad se nisam susteza reci nekome da je debil ako je debil i viknit mu da je debil priko pune rive u podne.Stoga sam mislio da bi radi vecine forumasa mozda bilo bolje da ima thanks/like/dislike ali da se ne vidi tko je kakvu ocjenu udijelio.Eto to je moja jedina primjedba/prijedlog.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)