Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/1
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Exclamation Ciscenje foruma

Obavijest svim registriranim clanovima foruma

U zadnjih dva miseca zbog raznih obaveza moderatora nije bilo moguce odrzavanje foruma onakvim kakvim je zamisljen. Da podsjetim forum je zamisljen da se pomogne najprije mladim pomorcima i onima koji to zele postati te svim ostalim pomorcima u razmjeni informacija svakakve vrste vezane za nas posao.

Posto ljudi koji dolaze prvi put ne mogu pod imenom threada naci ono sta je u naslovu najavljivam da ce se u sljedecih tjedan dana forum cistiti, brisati, prebacivati postovi i slicno ( ne zbog neke mrznje ili icega slicnog vec zbog vracanju foruma pravi smisao kako je i bilo u protekle 3 godine)

Stoga molimo da nitko to ne shvaca na osobnoj bazi ako mu je izbrisan post ili thread vec samo da se to radi zbog dobrobiti svih buducih i sadasnjih clanova koji ovaj forum prvenstveno koriste da im neko pomogne ili da oni nekom pomognu.

Napomena

Za sve sta nije vezano za pomorstvo postoji kokosinjac i mislim da se toga trebamo drzati da bi odrzavali red.

Hvala svima na razumjevanju

Administrator
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 09-01-2010 at 05:16 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •