Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/29
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Pomozimo malom Marinu

Postovani posjetitelji foruma,

Pretpostavljam da ce se vecina sloziti sa mnom kako je zdravlje u obitelji nesto neprocijenjivo, tim vise kada je rjec o vlastitom djetetu, a bolest i nemogucnost da pomognete svom djetetu, najgora stvar na svijetu.
    Zdrav covik kazu ima milijun zelja, a bolestan samo jednu.

Prica o malenom Marinu i njegovoj obitelji zaista je zastrasujuca i ovim putem zeljeli bismo potaknuti sve vas koji ste na bilo koji nacin voljni pomoci.

Smatram kako je ovo najmanja gesta koju mozemo napraviti, a nadamo se da ce barem malo pomoci malom Marinu i njegovim roditeljima, uz najvece zelje za sto skoriji oporavak i zdrav i sretan zivot.

Hvala unaprijed svima koji ste u mogucnosti pomoci, a i vama koji samo prosljedite ovaj apel za pomoc, takoder ste ucinili mnogo.

U nastavku je mail Marinove mame

POŠTOVANI,

Nemam običaj pisati ovakva pisma ali jednostavno moram.
    Majka sam teško bolesnog djeteta koje je od rođenja u bolnici,
    nitko nije mogao predvidjeti ovolike komplikacije,
    dijete nema medicinsku skrb u našoj županiji,
    vodim se srcem i svaki tjedan tri dana idem u posjet djetetu
    i nosim mu sve potrebno robicu,higijenski pribor
    i ono najpotrebnije mamin zagrljaj i ljubav
    hzzo ne snosi troškove roditelja,
    kako kod nas tako i u inozemstvu,
    svaka pomoć nam je potrebna imamo
    još petero malodobne djece.

22.07.2009 rodila sam blizance Marin i Ana.
    Ana je zdrava beba i uredno se razvija.
    Marinu je po rođenju dijagnosticirano hipoplastično lijevo srce(nerazvijena strana srca) dijete sa pola srca i prebačen je hitno za Zagreb i nadalje u dva navrata u njemačku kliniku za
    srčane bolesti na operativne zahvate koji bi mu omogučili daljni život.

Veliki patnik ali još veći borac.

Operacije ove bolesti obavljaju se u inozemstvu,a oporavak u Zagrebu, uložili smo puno ljubavi ,truda i financija da budemo uz svoje dijete tokom operacija i oporavka u Munchenu.
    Marin još ima tri sestre i dva brata koji ga silno očekuju po prvi put u svom domu..

Marin je pred mjesec i po dana stigao iz Munchena u kliniku u Zagrebu,pred njim je teška borba nakon četiri mjeseca na respiratoru prodisao je sam i prima dodatak kisika u ugrađenu kanilu u vratu.Kardiolog kaže da treba strpljenja da se izbori te ga čeka u budučnosti minimalno još jedna operacija srca.Uzima velike količine lijekova za srce i infekcije.
    Kako je od rođenja životno ugrožen i na aparatima tek sada počinje lagane fizikalne vježbice.
    Osim urođene srčane mane ima i velikih problema s plučima,očekuje ga i skora kateterizacija srca(invazivna pretraga kroz krvne žile da se vidi stanje).

Marin je do sada prošao tri operacije na otvorenom srcu,četiri otvaranja zbog infekcije
    uz mnoge komplikacije :sepsa,konvulzije,popuštanje srca i bubrega uz dijalizu,nakupljanje tekučine uz drenove u plučima
    i abdomenu,suženje plučnog ventiliča,suženje arterije nogice,ima kanilu u vratu ali živ je i mi se nadamo njegovom oporavku.
    Pred nama je dug put liječenja i nabava aparata za njegove svakodnevne potrebe.

Marin je pravi mali medenko koji se svima uvuće pod kožu bez obzira na razne cjevčice i
    aparate oko sebe.

Teško je u ovo vrijeme biti suosječajan ali mi trebamo vašu pomoć
    i mali iznos je dobrodošao

2360000-1000000013

račun 3213755705
    (zagrebačka banka na ime diana vidović)
    Attached Images Attached Images
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 05-01-2010 at 09:34 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Dalmacija u mom oku strojar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    AHTS/Offshore

Početno

Ja nemam nikakva primanja za sada.Ne radim nigdi ??kolujem se i nadam se brzom kraju ovog ??kolovanja da mogu poći na brod malo zarađivati,ali ću isto prvom prilikom kad dođem do nekih vi??ka novaca uplatiti na ovaj račun jer sam uvik bija čovik dobrog srca i pomaga sam drugima koliko sam moga.Mislim kad ja koji nemam nikakva primanja,pa nemam čak ni sa strane novaca da se učlanim u UPH u koji mi je ?želja i cilj prvom prigodom kad dođem do novaca.Uplatit ću novce na ovaj račun čin budem moga mislim da će i mojih 50-100 kuna značiniti mnogo vi??e nego ća u foje pi??e.
    Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Moje postovanje.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Mene je ovo pismo puno pogodilo...
    Sutra ću se posavjetovat s anđelijon pa ćemo uplatit love koliko budemo mogli...
    ??elin malome borcu Marinu da ??to prije ozdravi...
    Jadran s obitelji...

Prle Raphaelus avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    na ciri??ko jezero

Početno

je ... dobro si to reko jadrane... evo i ja i zena odi citamo i sutimo i nemamo se sta dogovarat, ide se u banku...

pozdrav od nas - bez djeteta
    Too much brain, also no good.

OS Mohamed Lahir

.................. mornareva zena avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    ..sta to koga briga...

Početno

Prestrasna je to prica,al nazalost takvih je puno ...zelimo malom Marinu i svoj dicici ovog svita da se izbore za svoje misto pod suncem sa osmjehom na licu....mi smo svoju donaciju uplatili i neka mu je sa sricom....
    ...al vidis, neko to odgore vidi sve,
    povlaci te konce, igra se....

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

bidni mali! kad ga vidis ovako debeljuskastoga... srce se para. hanuma dobila zadatak, kad baci maloga u skolu, pravac banka.

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Osim uplate oni koji imaju facebook profil bacite paste linka na ovu stranicu foruma i ziro racun.
    Navigati se mora ...

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

MAJKO MARINA , nastojaću da sa svojim prilogom i ??irenjem va??e priće po Internetu i raznoraznim Forumima i prijateljima uputim na Va??u Borbu.
    Od srca ?želim sve najbolje .
    Chorke

Citiraj Prvotno napisano od belboy Vidi poruku
    Osim uplate oni koji imaju facebook profil bacite paste linka na ovu stranicu foruma i ziro racun.
    ..belboy , biće uradjeno ubrzo na Facebooku , recite samo kako da damo ime Grupi ...mali Marin...pozz
    Posljednje uređivanje od Chorke : 04-19-2010 at 07:56 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Chorke Vidi poruku
    MAJKO MARINA , nastojaću da sa svojim prilogom i ??irenjem va??e priće po Internetu i raznoraznim Forumima i prijateljima uputim na Va??u Borbu.
    Od srca ?želim sve najbolje .
    Chorke

..belboy , biće uradjeno ubrzo na Facebooku , recite samo kako da damo ime Grupi ...mali Marin...pozz
    Ja sam ovo stavio na svoj wall na fejsu:
    Zasto je www. pomorac.net najbolja stranica gdje se okupljaju pomorci i clanovi njihovih obitelji? Pratite link koji slijedi pa cete saznati. http://www.pomorac.net/forum/obavijesti/1962-pomozimo-malom-marinu.html

Nisam isao snivati grupe jer ljudi se uclane u te grupe deklarativno a ne urodi bas previse plodom, ovako znam da ce vidit ljudi sa kojima sam dobar i da ce bar par pogledati o cemu se radi i napraviti uplatu. A preduga je poruka da bi je paste-o na wall cijelu pa sam isao na ovakvu verziju.
    Navigati se mora ...

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od belboy Vidi poruku
    Ja sam ovo stavio na svoj wall na fejsu:
    Zasto je www. pomorac.net najbolja stranica gdje se okupljaju pomorci i clanovi njihovih obitelji? Pratite link koji slijedi pa cete saznati. http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?t=1962

Nisam isao snivati grupe jer ljudi se uclane u te grupe deklarativno a ne urodi bas previse plodom, ovako znam da ce vidit ljudi sa kojima sam dobar i da ce bar par pogledati o cemu se radi i napraviti uplatu. A preduga je poruka da bi je paste-o na wall cijelu pa sam isao na ovakvu verziju.
    ..Na isti problem sam razmi??ljao o predugoj poruci , a isto tako se sla?žem sa tobom ??to se tiće grupe...ni??ta...barem preko walla i ostalih foruma i udruga...prijatellja..OK

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Cast mi je i zadovoljstvo reci u ime cile Udruge pomoraca Hrvatske da smo i mi kao udruga uplatili donaciju za malog Marina. Isto tako vecina clanova vodstva Udruge ce uplatiti i posebno iz svog privatnog budzeta.

Nadamo se samo svi skupa da ce se Marin izboriti za mjesto pod suncem kakvo i zasluzuje i da ce uzivati u djetinjstvu s svojim najmilijima kao i druga dica.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Cast mi je i zadovoljstvo reci u ime cile Udruge pomoraca Hrvatske da smo i mi kao udruga uplatili donaciju za malog Marina. Isto tako vecina clanova vodstva Udruge ce uplatiti i posebno iz svog privatnog budzeta.

Nadamo se samo svi skupa da ce se Marin izboriti za mjesto pod suncem kakvo i zasluzuje i da ce uzivati u djetinjstvu s svojim najmilijima kao i druga dica.
    ...Hvala tebi Dalmos , ??to si nama dao priliku za pomoć ...veliko srce u te kuca...Pozz

Hvala dalmos

...za mjesto pod SUNCEM...
    Posljednje uređivanje od Chorke : 04-20-2010 at 05:24 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Refresh only.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Cast mi je i zadovoljstvo objaviti da sam dobio ovaj mail u kojem se roditelji zahvaljuju svima koji su pomogli i jos uvik pomazu za malog Marina

Dio maila:
    Evo je jucer Marin dosa doma (mislim u Split u bolnicu), prvi put nakon devet miseci otkako je otisa. Inace je otisa tri dana nakon sta se rodija, jer doktori nisu u pocetku ni vidili da nesto nije u redu s njim. Valjda ce sve bit OK, na slikama je vesela beba, pravi je mali junak

Mislim da vas ovo sve veseli a pogotovo one koji su do sad doprinjeli na bilo koji nacin da se mali Marin oporavi.

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Prvo nakon dugo izostajanja sa foruma veliki pozdrav svima skupa...malo sam bija "vanka ruke" ali kad su ovakve akcije u pitanju onda se moram odazvati!!!Posto sam i sam postao otac prije misec i po dana (prvi put) i kad covik ovo procita jednostavno ne mozes ostati ravnodusan jer ovo tuce direktno u najdublje ljudske osjecaje....svakako zeni je poslana "zapovid" za uplatu i sto drugo reci nego da nas mali junak Marin sta prije OZDRAVI!!!!
    Veliki pozdrav svima iz Argentine i cujemo se za par miseci......veseli i zdravi bili!!!
    p.s. za kraj jedan mali prijedlog.... vidim da se mali vratija u Split pa ako mozda ima zainteresiranih clanova da ga u ime Udruge posjetu i uruce mu neki znak paznje....Zivili

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma

Početno

Alo a di si ti Pancho? Cestitke na prinovi.
    Navigati se mora ...

na rvacki Gringo Green-go avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vroon Offshore

Početno

... Marine , drzi se....
    Tko drugome jamu kopa,dvi sriće grabi

Son Gli Amici Molto Rari , Quando Non Si Ha Danari - hrvatska aktualna

Kadet Kado avatar
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

?*ta reć???? Zdravlje je uvijek bilo na prvom mjestu.... Nije da imam nesto ali naci ce se! Mora!

Dr?ž se Marine!!!

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Pismo od gospode Dijane i zahvala svima nama. Mislim da lipsi poklon nismo mogli trenutno dobiti

Evo poruka svima nama:

pozdrav iz Splita ,
    moji blizanci danas prvi put zajedno nakon poroda,
    Anu odveli u posjet braci,
    zahvali svima na donaciji
    sakupljeno je 17000 kn
    Attached Images Attached Images

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •