Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/25
    Administrator Sonny avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Početno Brojac postova

Pozdrav,

nakon 2 dana tame doso sam do interneta i odma maknuo jednu stvar,a to je brojac postova.Znaci vise nemozete vidit u threadovima koliko imate postova te gore u Listi Članova.Jedino se broj postova moze vidit ako idete na profile od usera ali i tamo cu maknit samo kad otkrijem kako

Druga stvar,dok i tamo ne maknem,vise vam se ne broje postovi koje pisete unutar Konobe i Predstavite se i jos negdje,neznam sad

Moja poruka, KVALITETA NE KVANTITETA

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Zahebani ovi Dubrovcani, sta cemo sad sa ona dva vjecna rivala? Dajte nam kruha i igara.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Sonny Vidi poruku
    Pozdrav,

nakon 2 dana tame doso sam do interneta i odma maknuo jednu stvar,a to je brojac postova.Znaci vise nemozete vidit u threadovima koliko imate postova te gore u Listi Članova.Jedino se broj postova moze vidit ako idete na profile od usera ali i tamo cu maknit samo kad otkrijem kako

Druga stvar,dok i tamo ne maknem,vise vam se ne broje postovi koje pisete unutar Konobe i Predstavite se i jos negdje,neznam sad

Moja poruka, KVALITETA NE KVANTITETA

Administrator Sonny avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Početno

Jos kad ih prunam tj ocistim visak postova doci ce na par stotina mozda kvalitetnih od 3000+

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Sonny Vidi poruku
    Jos kad ih prunam tj ocistim visak postova doci ce na par stotina mozda kvalitetnih od 3000+

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

to patriote,a sad kad vide ovo dva top postera...
    Life is too short to remove usb safely

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ovo je prva prava stvar nakon našeg prosvjeda na Rivi...
    Stjepo, klanjam se..

Clan Posade Oceansoul avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    U potrazi

Početno

@Sonny
    Inače se na demokratskijim forumima otvori poll pa se uzme u obzir i ??to članovi misle o takvom potezu...

Post count na forumu je kao neka vrsta seniority-a, označava na jedan način doprinos zajednici. Nije ne??to extra va?žan al je simpatičan dodatak. Jo?? mi je simpatičnija ta utrka starijih morskih vukova ko će imati vi??e postova, mislim da bi bilo ??teta oduzimati im taj mali gu??t.

Nadam se da te nisam uvrijedio sa gornjom slikom, stavljena je u duhu zafrkancije. Jer ovo je jo?? liberalno kakva sve pravila postoje na ostalim forumima, postevi bri??u i teme lockaju čim se malo offtopic podje. Moj konstruktivni savjet bi bio da se vi??e na forumu pazi da su sve teme otvorene u prikladnim podforumima, da se neide previ??e u offtopic, da se naprave par FAQ sticky topica da ljudi ne pitaju jedne te iste stvari vi??e oputa i sl. a da se sitnice poput post counta ostave jer nisu toliko va?žne za kvalitetu foruma.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Oceansoul Vidi poruku
    @Sonny
    Inače se na demokratskijim forumima otvori poll pa se uzme u obzir i ??to članovi misle o takvom potezu...

Post count na forumu je kao neka vrsta seniority-a, označava na jedan način doprinos zajednici. Nije ne??to extra va?žan al je simpatičan dodatak. Jo?? mi je simpatičnija ta utrka starijih morskih vukova ko će imati vi??e postova, mislim da bi bilo ??teta oduzimati im taj mali gu??t.

Nadam se da te nisam uvrijedio sa gornjom slikom, stavljena je u duhu zafrkancije. Jer ovo je jo?? liberalno kakva sve pravila postoje na ostalim forumima, postevi bri??u i teme lockaju čim se malo offtopic podje. Moj konstruktivni savjet bi bio da se vi??e na forumu pazi da su sve teme otvorene u prikladnim podforumima, da se neide previ??e u offtopic, da se naprave par FAQ sticky topica da ljudi ne pitaju jedne te iste stvari vi??e oputa i sl. a da se sitnice poput post counta ostave jer nisu toliko va?žne za kvalitetu foruma.
    osječam ban u zraku..........

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Znači i koke su lagano diskriminirane po tom pitanju

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Dragi moj Oceansoul, kad bi smo otvarali podforume i topice za svaku pizdariju koja nan padne napamet u trenucima inspiracije, nebi nan bija dovoljan server veličine moga Pelješca....
    Je da smo malo žgincani i da nan fali koja puntižela u glavi, ali ka šta smo već odavno bili zaključili, ovo nije forum Glasa Koncila, pa se tako ponekad i ponašamo...

Clan posade North avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    World Wide

Početno

[QUOTE=Oceansoul;51673]@Sonny
    Inače se na demokratskijim forumima otvori poll pa se uzme u obzir i što članovi misle o takvom potezu...

Sad ce te Sonny uzeti u obzir i objasnit malo demokraciju na ovom forumu..

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

tu?žno je kad do toga dođe da sam sebe quota??....

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Sonny cezaru dobro si se sitia uzet usisivac u ruke i ocistia ovo prasine po forumu

Ja stvarno ne znam kojima tulipanima tribaju ti top posteri

Clan Posade Oceansoul avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    U potrazi

Početno

@mladeno
    Kolega, ali ban se ponekad zna dobiti zbog abjuzanja qute naredbe. Tako je jedno od pravila lijepog pona??anja na forumu da se ne quota post iznad va??ega, jer se podrazumjeva da odgovarate na post iznad svog, osim ako nije quotan nečiji drugi citat. Također se inače preporuča koristiti u quotu samo dio teksta, tj. citata na kojeg se odnosi odgovor, da se ne quota cijeli post, pogotovo ako je post poveći. Nisu to neke stvari za ban al eto slu?že svrsi da se odr?žava preglednost na forumu. Po??to nisu navedena nigje u pravilima, mo?ža ja tu meljem u prazno ali to je opet moderatorima i adminima na du??u.

A admini i modevi su uvjek bili bog i batina i nikad se sa njima ne ide u prepirku, al trebalo bi se moći parlamentalno raspravljati. Ako se nezanju i malo na??aliti na svoj račun, onda ko im je kriv.

Citiraj Prvotno napisano od jadran74 Vidi poruku
    Dragi moj Oceansoul, kad bi smo otvarali podforume i topice za svaku pizdariju koja nan padne napamet u trenucima inspiracije, nebi nan bija dovoljan server veličine moga Pelje??ca....
    Je da smo malo ?žgincani i da nan fali koja punti?žela u glavi, ali ka ??ta smo već odavno bili zaključili, ovo nije forum Glasa Koncila, pa se tako ponekad i pona??amo...
    Sla?žem se sa vama kolega. Zato sam i spomenuo FAQ topice u kojima bi se nalazile najče??će tra?žene informacije npr. vodiči za one koji prvi puta ?žele ići na brod, popis breveta potreban za Offshore industriju, procedura kod zamjene breveta i sl. Sve se to da napraviti samo eto triba se malo organizirati i počet pisat prave postove koje zaslu?žuju sticky. Mislim da bi se tribalo fokusirat na te stvari a ne na nekakvi (skoro beznačajni) post count.

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

@Oceansoul

Kolega ide te filozofija

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

A jel ti to oćeš bit ka jr-moderator pa se sad uvaljuješ Torcidi Mokošica, a?
    Vidin ja di ova puška puca i koju municiju troši...

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

postovani oceansoul meni su neke godine i kad sam bio po forumima vi ste bili negdje i ne treba meni vase objasnjenje kako stvari rade,mislim da nakon vasih punih 6 postova na forumu nemate pravo suditi o ljudima ili nacinu zezancije i ja sam osobno popio par fora ovdje dok nisam skuzio neke stvari i jos jedan savjet nemojte takvi bit na brodu .............

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •