Evo ovdje napisite kako ste dosli do site-a.Prek googla ili usmenom predajom itd.
Evo ovdje napisite kako ste dosli do site-a.Prek googla ili usmenom predajom itd.
Ja san pokupil informaciju, mislim, u časopisu Otvoreno more.
preko google,trazio sam neki pojam ne sjecam se sto ali uglavnom izbacio je pomorac.net![]()
Preko google. Trazila sam informacije o brodu. Pa to vec znate.
![]()
slučajno preko neta
Od mora do mora...
Prije par dana sidin u kaficu i dosa mi tip koji je s menom isa u skolu i tako pricamo o svemu, kad on u jednom trenu pita mene da jesan cuja za pomorac.net da ima dosta lipih savjeta i da je dobra stranica. Da nije uclanjen ali da cita postove. Aj dobro bas mi je bilo drago.![]()
google, prvo sam na??ao jadranbrod, zatim pomorac.net. bilo je poku??aja i na forum.hr ali to mi se učinilo mrtvo. samo, najvi??e nas je bilo ovdje prije tri mjeseca, malo zamiremo ?
Do site-a sam dosa preko Darka (nick name) sa Jadranbrod.com koji je obavijestio da ima site za ukrcaj pomoraca '' maritime connector'' e tamo u desnom kutu je POMORAC.NET.
"Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"
Dečki niste ni svjesni koliko ste popularni čak i va "metropoli" znaju za pomorac net.Pro??li tjedan mi je bil prijatelj z "metropole" va posjeti i rekal je da zna za na?? forum i da ga često posjeti iako ni pomorac,ali je jedriličar i z na??ega je primorskoga kraja,zato samo tako nastavite dalje!
na??ao adresu u priručniku 'od vje?žbenika do časnika' ministarstva mora![]()
dalmos ovo je sve bolje i bolje
edit: ajd molim vas ak imate da skenirate to iz prirucnika i iz otvorenog moranapravio bi jednu stranicu da napisem tko nas je sve preporucio
![]()
Na pomorac.net dodjoh guglanjem.
Bog Sonny !
Svaki broj časopisa Otvoreno more ima jednu stranicu koju zovu " nautički www i tu objavljuju interesantne stranice vezane za pomorstvo. "Našu" stranicu sam našal prije koji misec ali nemam više tog primjerka.
Pozdrav !
Slucajno sam naletio preko googla i ugodno se iznenadio
svaka cast!!!!!!!!!!!!
meni je brat nasa ovaj forum i reka mi za njega,od tad san svaki dan tu i kopan i trazin,stvarno ima puno informacija i raznih iskustava. samo naprid!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)