Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/14
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Anonimno komentiranje na portalu

Zbog minjnja servera ( s ovim nismo zadovoljni ) do daljneg ce na portalu pomorac.net biti ukinuta mogucnost davanja commenta na clanke. Kad se server promini, na novom ce se imati mogucnost stavljanja commenta ali samo od registriranih korisnika. Ovim potezom ce se pokazati ( nadamo se ) da su ipak uvrede koje se pisu ( i brisu ) od strane istih korisnika. Naravno svaka IP adresa ce biti pohranjena u nasoj data base-u kao sto su i sve one od registriranih korisnika na forumu.

Nadamo se da podrzavate nas novi nacin rada i da na taj nacin pokazujemo da zelimo iz dana u dan sve vise napredovati i odrzavati pomorac.net na vrhu pomorskih portala na podrucju nase regije. Isto tako se radi na tome da budemo u buducnosti i na Engleskom jeziku te zelimo sprijeciti da ljudi s stranog govornog podrucja pri prvim ulascima na nas portal vidu grubosti napisane od nekih korisnika jer smo misljenja da to neide nikom u korist.

Administratori pomorac.net-a
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 09-21-2009 at 05:24 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Ma skroz ne bitno.Ja bi ostavija uvrede i sve ostalo tamo.Mene nijedan komentar ne moze uvridit.Ipak ti komentari vise govore o onima koji ih pisu nego o onima o kojima pisu.
    I sa registracijom ces imat brdo debilnih komentara jer ljudska zloca jednostavno nema granice,a registracija traje 5 minuta

Clan Posade capone avatar
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

Frankie

Usuditi se : to je cijena napretka

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

@dalmos
    vrlo dobra stvar.

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Ma skroz ne bitno.Ja bi ostavija uvrede i sve ostalo tamo.Mene nijedan komentar ne moze uvridit.Ipak ti komentari vise govore o onima koji ih pisu nego o onima o kojima pisu.
    I sa registracijom ces imat brdo debilnih komentara jer ljudska zloca jednostavno nema granice,a registracija traje 5 minuta

Clan Posade
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

Nije bitno što kaže, nego tko kaže!

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Mraka Vidi poruku
    Nije bitno ??to ka?že, nego tko ka?že!

U potpunosti se slazem s tobom, ali jedan ovdje ne shvaca to nikako...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Frankie da ti objasnim

Ja se vodimu zivotu kao sta je neko gori napisa bitno je ko kaze a ne sta kaze ali na ovaj nacin koji smo ja i Sonny odlucili napraviti dobivamo to da sve one koji su se registrirali i pisu svasta cemo jednostavno banirati njihovu IP adresu i nec moci vise pristupiti portalu. Isto tako ne zelim da dode necija mjka ili zena na portal procitati nesto i da vidi tamo grube uvride i razna sranja koja pisu useri.
    Odluka je kao sta je Soony napisao da ce se na portalu i forumu pisati ono sta je tema threada a za zajebanciju i razgovor postoje Konoba, chat i to je to. Sve drugo ce biti brisano i poduzete sankcije

Ko voli nek izvoli ko ne voli neka otvara sebi svoje forume jer ipak smo odrasli ljudi i zelimo se tako i ponasati

Lip pozdrav svima i nadam se da se niko nece uvriditi, a oni koji su se uvridili tj nasli u nasim ricima tima onda i nije misto ode.

Eto
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 09-23-2009 at 05:53 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

2 e Marenos avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Swire Pacific

Početno

Slažem se ,neka se ugledaju na mene,ja se uvijek držim teme.

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

[QUOTE=Dalmos;39887]
    Odluka je kao sta je Soony napisao da ce se na portalu i forumu pisati ono sta je tema threada a za zajebanciju i razgovor postoje Konoba, chat i to je to. Sve drugo ce biti brisano i poduzete sankcije

Ko voli nek izvoli ko ne voli neka otvara sebi svoje forume jer ipak smo odrasli ljudi i zelimo se tako i ponasati

Ako nema suzdr?žavanja na neke teme, a to krene i u neumjerenost, onda su tu administratori da presiću taj cirkus bez diskusije.
    Sla?žem se sa administratorima da triba uredit pristup na Portalu i uredit komentare na vi??i nivo ljudskog dostojanstva.
    A to da neće se uvik nać tipova koji će poku??at komentirat tuđa mi??ljenja na najgori mogući način, to je sigurno.
    Na?žalost, ?život je postao borba DOBRA protiv ZLA

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Sla?žem se!
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Mislim da bi trebalo ignorirati zajedljive i zlobne komentare tipa onoga lika sto se potpisivao kao "Alija" ili onoga sto je prijetio Frankie-u pogotovo se ne upustati u komentare koji vrijedjaju ili potcijenjuju neciju nacionalnost, vjeru ili rasu jer ce to znati iskoristiti oni kojima je ovaj forum i UPH trn u oku. Znamo da prate i spijuniraju sto se pise ovdje a vjerovatno ti isti njihovi informatori i provociraju takve svadje. Ne treba presutiti i treba iznijeti svoje argumente ali civilizirano.
    Navigati se mora ...

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Tako je belboy......ja sam za cenzuru iako to i nije bas moguce u danasnje vrijeme.....
    Ja ako mogu pomci savjetom ili bilo cime, eto me...tu sam, ima dosta korisnika ovdje kojima sam pomoga savjetom i iskustvom,nadam se....pa zasto nebi pomogao ako mogu,a sprdat se na neciji racun to je najlakse,mi smo tu da odrzimo tradiciju pomorstva mladjim narastajima i da pokazemo kulturu i kvalitetu hrvatskog pomorca.

Zivio ti nama nas predsjednice UPH iako trpas svasta u kavu.....

kolpomorto Kolpo avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Iman nekog iskustva u administriranju jednog lokalnog portala di je bilo masu vriđanja i gađenja, ljudi su jedni drugima svašta pisali ispod slika i tako, nije bilo lipo. Dapače, skoro smo završili na sudu i bilo je svakakvih škandala. Nismo tome mogli nikako stat na kraj ni banovima ni ičim. Onda smo uveli da svi moraju ostavit podatke kod admina i da samo registrirani smiju komentirat. Da vidiš kako se sve upristojilo!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •