Dobar večer,
Malo čitam ove postove sve, i ovako ljudi: Moderatora očito jo?? nema, ali imajte na umu da kada se pojavi novi moderator i kada Propuh nastavi di je stao, mislim da će čovjek morati mjesec dana preslagivati postove sa jednog trheda na drugi, i mislim da to STVARNO NIJE U REDU, niti prema Propuhu, niti prema bilo kojem drugom novom moderatoru, a također ni prema nama samima jer nam forum trenutno sliči na salatu. Dobro, ovo sa Elenom, tko god da je pod tim nickom nemogu komentirati, jer neznam dali je zajebancija, ili za ozbiljno mo?žda ta osoba nije znala kako napisati post, s obzirom da se je tek logirala, ali MI OSTALI, i nemamo ba?? neko opravdanje za nastavljati to ??ta je nick Elena započela, jer stvarno ovo nesliči nina??to večera. Eto toliko od mene, neka se nitko ne ljuti jer ovo nije zlonamjerno, pa razmislite, jer ni Propuh, ni novi moderator, a ni Dalmos, nisu zaslu?žili da toliko toga poslije moraju preslagivati i brisati, jer ovo koliko ja vidim barem za sada je dobrih mjesec dana posla.![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom