Vidim da je nestasica moderatora na forumu. Mozete sa i ne morate slozit sa mojom malenkosti....
Predlazem sljedece:
1. Frankie
2. Kolega
3. Mladeno
4. Flores
5. Splitski Kanal
Vidim da je nestasica moderatora na forumu. Mozete sa i ne morate slozit sa mojom malenkosti....
Predlazem sljedece:
1. Frankie
2. Kolega
3. Mladeno
4. Flores
5. Splitski Kanal
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
a kako ljude uvaljujes u probleme.Koji si ti spicaskandal.Zamisli mene za moderatora sve bi islo.U mene nema cenzure.A zamisli da neko od dole navedenih postane moderator pa mi obrise stagod.Ma razapeja bi ga.Zadnji put sam Dalmosu banija na vrata u Sibenik usrid noci kad mi je obrisa post.On obrisa posta,a ja odma u trkacu astru i pravac sibenik.Svi ventili za gorivo otvoreni na maximum.Dosa sam do Sibenika za 17 minuta.
A meni si upa u stan a ni??ta ti nisan izbrisala i jo?? me prikinija u va?žnom poslu. Sve isto ti ja ne bih brisala da ja budem moderatorica. ?*ta vi??e be??time to bolje
![]()
Pa ljudi je'l vidite da san nasa prave? Mora san i Dalmaciju uvalit u anketu....hebiga sad. Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh.....
@dalmacija
Ispricavam se ali ti i familija ste bili kolateralne zrtve.Kad nisam uspija provalit u stan(jebate ima dobra vrata mora bit da ih radi Marin iz Dugopolja) onda sam morat zatuc nekog u Sibeniku da opravdam gorivo.
pa za??to ba?? ja
Ja san ipak nje?žna dama kojoj fali pa?žnje pa si moga pričekat baren uru vrimena da dalmatinac izmjeni nje?žnosti samnom i nazvat jel zrak čist, a ne onako razvalit vrata, istuć mi mater dicu mu?ža i mene a ni krivi ni du?žni i jo?? te nisan smila prijavi s obzirom da ima?? veze na sudu i policiji![]()
a sta cu kad sam prebrutalan i nemam milosti
@Frankie
Ajde to je ka stvoreno za tebe.
Bice si vec udrija glas.
![]()
more frenkie,ja cu vodit binga na sastanke od sada ako mi izbrise post
Evo ti ga na .Pa svi bi @Frenkija.Ali ima jedan mali problema taj je da je naucija upadati ljudima u kuce u sitne sate a moderator bi ipak triba editovat postove a ne pravdu istjerivati na licu mista.Dok je na brodu straja nema ali kada je kod kuce e onda se cuvajte.Drugi nedostatak je sto se jos nije odlucija gdje se skrasiti pa od vecine nekretnina sto posjeduje a trenutno ih uredjuje ima punu glavu koje plocice ili parket postaviti.
Moderator nesmi biti pod pritiskom nije dobro za zdravlje.A i sam zna da ga prati nesrica kada je za volanom,ne svojom krivicom jer proizvodjac nije limitirao brzinu njegova auta pa ima taj peh da se uvik drugi zabijaju u njega.Kao prijatelj ja sam zabrinut za njega jer bi to on previse uzeja ka srcu da odradi na najbolji moguci nacin a rezultat bi mogao biti poguban za njega samog.
Kolegica @flores.Mogla bi biti dobra za taj posao.Zasto?Kako i sama kaze ne izlazi nigdi,sto je za buduceg moderatora vrlo dobra osobina sto znaci da bi mogla danonocno editirati postove i biti update sa svim.U drugu ruku posto ne izlazi vanka nema straja da ce banuti nekom u sitne sate na vrata,sto znaci da su ostale kolege i njihove supruge i dica sigurne od nocnih upada, nece koristiti auto a to znaci da nece riskirati zivot a rezultat istoga je da ce sacuvati zdravlje.A posto posjeduje samo jednu nekretninu znaci da nema problema kako i sta urediti,sto znaci da joj nedostatak vrimena ne stvara pritisak.
A za @kolegu.Ljudi ima on dosta posla i ovako pa mu samo jos fali da mu uvalite i posa moderatora.Ako ikada dodjem na Brac,volija bi provati vitalac.
@Mladeno.Ako postane moderator morace sam sebe ispravljati a to mu ne bi bilo drago jer ono sto pise to i misli,zato nemojte gusiti slobodu izrazavanja.Zivila NE CENZURA.
Kolega @splitski kanal.
A sada bi triba dati glas za nekoga sto ce mi biti veoma tesko jer ste mi svi vi dragi kandidati a ne bi smila prevladati zupanijska veza stoga neznam sta uciniti.Pusticemo jos malo misliti.
![]()
"Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"
Evo da i ja ka?žem par riječi o ovoje temi, iako sam jo?? u banani totalnoj radi Whitea, jer je u ovih devetnaest godina bio pravi član familije i najvjerniji prijatelj ??ta čovjek mo?že imati. Barem ste me malo nasmijali s ovom temom, tj. kolega Kotlar, a i Offshore1975.
@Offshore1975, lijepo si nas uvalija. Ovako, prvo kada se ovakvo jedno mjesto otvori, ja kako sam uvijek pod punim oprezom, a i kolega Frankie vjerovatno to pomislio: ?*ta se je desilo sa dosada??njim moderatorimatj. kako su zavr??ili, dali ljudi mo?žda negdje vise sa stabla ili le?že u grmlju
, pa bi bilo dobro da znamo ??ta im se dogodilo. Jer nije moderator biti ni lak ni siguran posao
zamjerati se ljudima...Neznam, nisam voljela biti redar u ??koli i prijavljivati one ??ta su markirali
. Drugo, neznam dali ljudi koji bi glasali za mene znaju ??to čine, jer kod mene nema cile mile, kod mene je samo red i disciplina, pa mo?žda iz tog razloga birati nekog bla?žeg
.
@Kotlar, jedino si u svojoj priči zaboravio spomenuti da bi Frankiu bio ote?žan posao da mora voziti do Rijeke umjesto do ?*ibenika.
![]()
ja bi rastavlja postove na vise malih i slaga haiku pa niko nista nebi razumija
NEmoze nikako biti prihvacen Frankie ali moze Belboy, Mladeno il Flores i Dalmacija a svi drugi jos ne mada moramo viditi sta je s ostalim moderatorima. MIslim da bi bilo super da nas vise pazi na kulturu foruma i da ostane tako zauvik jer to je ono sta nas dici i drzi vako slozne. I sebe nekad izbrisem i mislim da je to sasvim normalno jer svi imamo trenutaka ludila i nervoze a ovo nam je samo hoi.
Moderator izgleda lagan posao ali virujte mi da nije.
Pozdrav svima a odluku cemo doniti a kad dode Propuh bice ludilo jer opak je on stroga ruka. Eale jos neki decki kji su vec moderatori ali su zauzeti. ( Jebiga ) mislim da smo do sad imali dobre pa cemo takvim kriterijom i nastaviti u biranju novih.
Eto
ja ću pazit samo na oglase
neće vi??e biti mute?ža i sumnjivih ponuda a kad me neki puno naljuti vodin frenkija da rije??i problem ili će mi on posudit onu svoju dvojicu frendova da izvedemo stvar na čistac![]()
Pa dobro sta je ovo? Dobri moj (i polako posteni) @Franki je svima trn u okuBice zato sta je mlad, perspektivan, pametan, sta je do svoje dva'jst pete napravija sta nece mnogi do sedamdesete.
Ovo je nepravda i poznati 'rvacki jal ponovo u igri.
Mi sami sebe ubijamo nedozvoljavajuci mladom i pametnom kadru da napreduje. Ovo se @Dalmos pripa ka i na brodu da mu @Frankie ne odnese katridu
Samo vi hvalite zandara @Propuha, srica je bez zice inace bi svi letili na ladjenje![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)