Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Clan Posade picard avatar
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno Ship navigation simulatori

Postoje li ikakvi ship navigation simulatori za brod da se mogu instalirati probati na kucnom računalu .Da ima iscrtavanje kursa na kartama mogu proci elektronicke karte i sve ostalo vezano uz posao 1.,2.,3.,4. chiefa na brodu.Moze proci i ostali pomocni softver.Uglavnom sve vezano za navigaciju na brodu.Postajte prirucnike i sve ostalo ako ima.
    Posljednje uređivanje od picard : 10-02-2011 at 04:07 PM

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

tesko da ces naci nesto kao pravi simulator to je vise na razini igara/simulacije a toga ne fali i prilicno je realisticno

http://www.pomorac.net/forum/konoba/...-extremes.html
    http://www.jumboshipping.nl/simulator/jumbodownload.zip

edit.jedino da kupis sto ovakvo

http://www.youtube.com/watch?v=BG0vW...eature=related
    Posljednje uređivanje od mladeno : 10-02-2011 at 04:37 PM
    Life is too short to remove usb safely

Datum registracije
    Sep 2011

Početno

hehe hvala vam ako ima ista realisticnije slobodno postajte ja cu pokusati naci jos sta na internetu pa cu postati.Bas me zanima ima li simulator za one sta rade u makini e to bi vec bilo nesto

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

tesko da ima ista realisticnije od ovog trenutno na netu inace ima i za makinju raznih simulatora tu na forumu

http://www.pomorac.net/forum/brodost...ator-pack.html

Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Evo nasao sam nesto realisticnije od ship simulatora zove se Ship simulator Professional Ship Simulator Professional - Wikipedia, the free encyclopedia proizvodi ga Vstep a izasao je 2009 godine
    * 32 Highly detailed vessels with realistic dynamics and maneuvering properties.
    * 9 Realistic and accurate sailing environments.
    * Dynamic and customizable wave, day/night & weather system.
    * NMEA input and output communication: 23 NMEA 0183 output sentences and 9 input sentences, configurable across 8 serial ports or Ethernet.
    * Conning screen and simplified electronic vector charts included.
    * Interface with motion platforms.
    * Usable for conventional engine & steering inputs, DP systems and azimuth controls.
    * Realistic vessel collisions and grounding on shallow water.
    * Towing and mooring possible with realistic vessel responses.
    * Morse light signaling. Morse light signals can be sent to other vessels in a multiplayer training session.
    * International maritime signal flags communication. Signal flags can be hoisted. These can be viewed and deciphered on other vessels in a multiplayer training session.
    * Exhibition Mode for unmanned exhibition or museum stations, featuring an adapted user interface & combining a selection of missions with suitable ship bridge hardware.
    * Full-screen display option of the Ship Sim Professional navigational instruments, including radar, conning screen, compass and navigation chart on up to three external displays.
    * Berthing trainer: special extra berthing viewpoints are included and allow the simulator to be used for professional berthing training.
    * Superior visuals: the most realistic 3D graphics in the professional maritime simulator market.

ima tu jos i Nautis realistican niz simulatora
    NAUTIS - Maritime Simulation Solutions - YouTube
    * NAUTIS Shiphandling & Maneuvering
    * NAUTIS Naval Task Force (for Navies & Coast Guards)
    * NAUTIS Communications Trainer
    * NAUTIS ECDIS Trainer
    * NAUTIS Radar/ARPA Trainer
    * NAUTIS GMDSS Trainer
    * NAUTIS Port Security Awareness
    VSTEP.nl - NAUTIS
    ali bojim se da za njega se mora imati jos monitora i opreme osim samoga kompa
    Posljednje uređivanje od picard : 10-02-2011 at 05:08 PM

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

ovaj link sto sma ti dao za ship simulator je extreme verzija tj zadnja i sve ih mozes naci na ShipSim.com - Home imam ih sve i neka ubijem vrijeme s njima i prilicno je realisticno koliko to moze biti na compu

Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Znam to kao početnik prvo ću provati Extreme a onda ću se baciti na Profesional jer mi ima
    Realistic vessel collisions and grounding on shallow water što me posebno zanima

Struja Asinkronus avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    ovaj link sto sma ti dao za ship simulator je extreme verzija tj zadnja i sve ih mozes naci na ShipSim.com - Home imam ih sve i neka ubijem vrijeme s njima i prilicno je realisticno koliko to moze biti na compu
    Igra sam samo Ship sim 2006. Vizualno je izgledalo dobro ali nisam bas zadovoljan bija. Reci mi na ovoj najnovijoj verziji jeli na brod ima utjecaj kurenat, vitar valovi i izboj i tako to. I kako se ponasa brod pri voznji krmom.

Pozdrav

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

nisam odavno to palio ali cini mi se da nista od toga uglavnom se koristi za manovru ....... a to moze potrajat kao prava

Datum registracije
    Sep 2011

Početno

na ovoj se stranici mozete registrirati da biste dobili probnu verziju simulatora Profesional inace napravila ga je ista firma sta je napravila i extreme samo je ovaj puno ozbiljniji u odnosu na extreme
    VSTEP.nl - Ship Simulator Professional evaluation version available
    http://www.youtube.com/watch?v=YVSE_toakp4

EDIT: izlgleda da je link za registraciju istekao probati ću pronaći alternativni download
    Posljednje uređivanje od picard : 10-02-2011 at 06:42 PM

Kadet makib avatar
    Datum registracije
    Sep 2009

Početno

ovaj je dosta bolji od 2008, brodovi su uglavnom isti ali sadrzi puno vise opcija

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •