Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8
    Clan Posade Inka avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Komunalac

Početno Breveti za RO-RO pomoć

Pozdrav kolege treba mi jedna informacija,koja je razlika između (D21-D22-D23) i (D24-D25) koji od ta dva "paketa" breveta je za časnika palube?I ako je netko polagao dal je tesko kakva su pitanja i sl.

Hvala unaprijed na odgovorima.

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Inka Vidi poruku
    Pozdrav kolege treba mi jedna informacija,koja je razlika između (D21-D22-D23) i (D24-D25) koji od ta dva "paketa" breveta je za časnika palube?I ako je netko polagao dal je tesko kakva su pitanja i sl.

Hvala unaprijed na odgovorima.
    ja nisan smija polozitr cascnicki RO-ro kod ne polozim klasu..prvo osnovni ro-ro + passenger safety tribas polozit to su dva razlicita svaki za sebe..a za oficirski ti samo postave pitanje vise u kapetaniji i to je to..inace pitanja su za 3 osnovne ...sto je rampa cemu sluzi kolut za spasavanje itd

Clan Posade Inka avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Komunalac

Početno

E vidis sad mi jedna stvar nije jasna pitam ovu u PFRi u sluzbi za izobrazbu i kaze mi da mogu polagat ro-ro passenger safety za casnika iako nemam porucnicki ,sad mi nije nista jasno

Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

O čemu pričate, ro-ro safety, i passenger ship safety mo?že polagat ko god hoće..To su breveti osnovni, tu ne treba časnički niti bilo ??ta, ja polagao prije i i??o sam kao čistač na brod

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Alenmrki Vidi poruku
    O čemu pričate, ro-ro safety, i passenger ship safety mo?že polagat ko god hoće..To su breveti osnovni, tu ne treba časnički niti bilo ??ta, ja polagao prije i i??o sam kao čistač na brod
    opet ponavljan ako ides za ni?žu posadu cistac motorman timunjer bla bla polazes samo osnovni ro-ro + passenger safety..ako ides za casnika onda za jos 1000 kuna dobivas dodatni brevet i pitanje vise na ispitu u kapetaniji..
    govorim iz iskustva jer idem i ja za koji misec uplatit casnicki passenger safety da se mogu ukrcat ko 3/of...

Clan Posade Inka avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Komunalac

Početno

Ukrcavam se kao kadet,al posto imam visu pomorsku jednog dana cu bit casnik,pa mislio sam ako vec idem to polagat i ako netreba porucnicki da polozim taj za casnika
    Posljednje uređivanje od Inka : 11-06-2011 at 12:32 PM

Clan Posade Inka avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Komunalac

Početno

Evo da se javim s jednom informacijom,na PFRi tečaj za mjere sigurnosti na RO-RO putničkim i putničkim brodovima (za časnike) je 2700kn, tečaj traje tri dana nakon čega se dobija potvrda da je tečaj odslušan,zatim odete na kapetaniju sa 140kn biljega,4 slike,kopija osobne + 220kn prijava ispita.Ispit se sastoji od pismenog dijela (stabilitet 5 zadataka) i usmenog dijela (upravljanje skupinama ljudi u izvanrednim situacijama,sigurnost broda,kracanje,propisi...)
    Dobiju se dva breveta jedan za putničke i jedan za RO-RO putničke

Tercoslav majle avatar
    Datum registracije
    Jul 2009
    Firma
    Shell trenutno...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Inka Vidi poruku
    Evo da se javim s jednom informacijom,na PFRi tečaj za mjere sigurnosti na RO-RO putničkim i putničkim brodovima (za časnike) je 2700kn, tečaj traje tri dana nakon čega se dobija potvrda da je tečaj odslu??an,zatim odete na kapetaniju sa 140kn biljega,4 slike,kopija osobne + 220kn prijava ispita.Ispit se sastoji od pismenog dijela (stabilitet 5 zadataka) i usmenog dijela (upravljanje skupinama ljudi u izvanrednim situacijama,sigurnost broda,kracanje,propisi...)
    Dobiju se dva breveta jedan za putničke i jedan za RO-RO putničke

ma oni negdje drugdje, samo ti fali da jos polazes pismeni za taj brevet i da te jebu na kapetaniji...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •