Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Kadet
    Datum registracije
    Jun 2011

Početno STCW breveti 1st Jan 2012

Dobio sam dopis od kompanije da su neki pusti tecajevi potrebni od 01.01.2012 pa me zanima da li je to tocno i koji su coursevi potrebni za koji rank? zvao sam neke training centre al se ili nitko ne javlja ili nitko nezna nista o tome, pa mi je malo sumnjivo

eto pa ako ko zna bilo bi dobro prije nego se pocnem pravit pametan pogotovo me zanima za elektricara?

struja
    Datum registracije
    Jun 2011

Početno

kao struja moro bi imati barem STCW A - IV/1 Temeljna sigurnost na brodu ili D2
    ako mislis poc na tankere, firma ce ti vjerojatno traziti i STCW V/1 Osnovna osposobljenost za rad na tankerima ili D13
    a da bi mogao dobiti taj brevet, prvo moras odslusati i poloziti STCW VI/3 Osposobljenost za upravljanje gasenjem pozara ili D12

kao brodski elektricar postoji i brevet HR III/2 Brodski elektricar za koji ti treba zavrsena srednja skola elektro smijera, 6 mjeseci navigacije i D2 unaprijed polozen

postoji i brodski elektronicar HR III/3 za koji ti treba minimum visa elektro smijera ili po Bologni 2 godine studija elektro smijera s odslusanim i polozenim ispitima, 6 mjeseci navigacije i D2 polozen

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2011

Početno

medo hvala, da li ce struji bit potribno nesto od novih tecajeva sta ce bit potrebni strojarima tipa ertm i jos neki za koje nisam nikad cuo tipa neke zastite okolisa i maritime lidership?

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od medo_dbk Vidi poruku
    kao struja moro bi imati barem STCW A - IV/1 Temeljna sigurnost na brodu ili D2
    ako mislis poc na tankere, firma ce ti vjerojatno traziti i STCW V/1 Osnovna osposobljenost za rad na tankerima ili D13
    a da bi mogao dobiti taj brevet, prvo moras odslusati i poloziti STCW VI/3 Osposobljenost za upravljanje gasenjem pozara ili D12

kao brodski elektricar postoji i brevet HR III/2 Brodski elektricar za koji ti treba zavrsena srednja skola elektro smijera, 6 mjeseci navigacije i D2 unaprijed polozen

postoji i brodski elektronicar HR III/3 za koji ti treba minimum visa elektro smijera ili po Bologni 2 godine studija elektro smijera s odslusanim i polozenim ispitima, 6 mjeseci navigacije i D2 polozen
    @medo_dbk

Da li znas postoji li brevet HR III/1 Brodski elektricar ?

Hvala
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008
    Life is too short to remove usb safely

struja
    Datum registracije
    Jun 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Jere85 Vidi poruku
    medo hvala, da li ce struji bit potribno nesto od novih tecajeva sta ce bit potrebni strojarima tipa ertm i jos neki za koje nisam nikad cuo tipa neke zastite okolisa i maritime lidership?
    engine room team management tecaj je u pravilu za strojare ali to ovisi o kompaniji ... nesto slicno bridge team managementu samo se odnosi na makinju ... u nekim kompanijama postoji training officer unutar firme zaduzen da ide od broda do broda i drzi predavanja i na kraju se dobiju certifikati ...

u svakom slucaju kompanija ce ti sigurno sve unaprijed javiti koje tecajeve oni zahtijevaju ...

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    @medo_dbk

Da li znas postoji li brevet HR III/1 Brodski elektricar ?

Hvala
    mladeno je stavio link ... tu sve detaljno pise ... iako ovi breveti s HR oznakom nisu po STCW-u, bolje ga je imati ...

bolje je doci s bilo kakvim papirom na brod nego da neko sumnja u strucnost
    Posljednje uređivanje od medo_dbk : 08-19-2011 at 07:27 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •