Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10
    pav
    pav je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Apr 2010

Početno Kako se prebacit..

Jel zna ko jel se mogu prebacit iz jednog grada u drugi? Naravno, i dalje bi studirao isti smjer. Inače, izvanredni sam student. Ne znam dal to igra ulogu. Imam sad neku schemu...pa jel moguće tako ??to?

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

A cujes.. sve ovisi koliko stvari imas i s kin zivis.. prvo tribas nac stan, uplatit najamninu i onda se pribacit.. ako nemas puno stvari onda se pribaci auton ili buson.. a ako imas onda ti je najbolje iznajmit kombi za pribacit se..

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od pav Vidi poruku
    Jel zna ko jel se mogu prebacit iz jednog grada u drugi? Naravno, i dalje bi studirao isti smjer. Inače, izvanredni sam student. Ne znam dal to igra ulogu. Imam sad neku schemu...pa jel moguće tako što?
    Moguće je.
    Meni se jedna kolegica prebacila iz Splita u Osijek. ( nije nautika ali za sve su ista pravila )
    Mislim da imaju neke termine u kojima se možeš prebaciti pa bi bilo najbolje da nazoveš referadu faxa na kojega misliš doći

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Jel zna ko jel se mogu prebacit iz jednog grada u drugi? Naravno, i dalje bi studirao isti smjer. Inače, izvanredni sam student. Ne znam dal to igra ulogu. Imam sad neku schemu...pa jel moguće tako ??to?
    A nemoj mi samo rec da te cura na to natirala?
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

pav
    pav je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Apr 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Moguće je.
    Meni se jedna kolegica prebacila iz Splita u Osijek. ( nije nautika ali za sve su ista pravila )
    Mislim da imaju neke termine u kojima se mo?že?? prebaciti pa bi bilo najbolje da nazove?? referadu faxa na kojega misli?? doći
    Osijek? WTF? Al to nije pomorski faks onda. Heh, ako je ona to uspila onda ja ne bi trebao imat nikakvih problema u prebacivanju s jednog pomorskog na drugi.

Netijak, hvala na savjetima nego nisi mi rekao kako s re?žijama? Jel ima tu kakve razlike?

Citiraj Prvotno napisano od Offshore1975 Vidi poruku
    A nemoj mi samo rec da te cura na to natirala?
    Kako ?želi??. Neću ti to reć
    Posljednje uređivanje od pav : 11-11-2010 at 02:10 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

I nemoj, bolje da neznam!
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Osijek? WTF? Al to nije pomorski faks onda. Heh, ako je ona to uspila onda ja ne bi trebao imat nikakvih problema u prebacivanju s jednog pomorskog na drugi.
    Nazovi referadu i pitaj kad možeš ( mislim da je nakon svakoga semestra mogućnost prebacivanja ).
    Ali računaj da ćeš platiti i školarinu gore i upisninu ( ako se prebaciš na pola godine ) bez obzira što si je platio već tu di si sada. Znaš kako je kod nas , plati da te jebemo

pav
    pav je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Apr 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Nazovi referadu i pitaj kad mo?že?? ( mislim da je nakon svakoga semestra mogućnost prebacivanja ).
    Ali računaj da će?? platiti i ??kolarinu gore i upisninu ( ako se prebaci?? na pola godine ) bez obzira ??to si je platio već tu di si sada. Zna?? kako je kod nas , plati da te jebemo
    Hmm, toliko onda o tome. ?*to se mene tiče, ovaj topic je rije??en.
    Ni??ta onda, izdr?žat godinu.

Citiraj Prvotno napisano od Offshore1975 Vidi poruku
    I nemoj, bolje da neznam!
    Da ti ka?žem, strefilo bi te.
    Posljednje uređivanje od pav : 11-11-2010 at 02:17 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Netijak, hvala na savjetima nego nisi mi rekao kako s režijama? Jel ima tu kakve razlike?
    Nebi smilo bit, razlika moze bit u adresi, samom prilazu objektu, blizini samoposluge..

Hmm, toliko onda o tome. Što se mene tice, ovaj topic je riješen.
    Ništa onda, izdržat godinu.
    Jesi vidija sta smo brzi kad triba coviku pomoc, nema nas zemlja...
    Forum zahtijeva da sacekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 59 sekundi.
    Forum zahtijeva da sacekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 3 sekundi.
    Posljednje uređivanje od Netijak : 11-11-2010 at 02:27 PM Razlog: Sve san izbuca...

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Hmm, toliko onda o tome. ?*to se mene tiče, ovaj topic je rije??en.
    Ni??ta onda, izdr?žat godinu..
    Pa nemoj da ti bude toliko te??ko nazvat i pitat. To ovisi u fakultetu a ne sveučili??tu tako da svi imaju drukčija pravila. Ja znam da ona nije uspila nać fax koji bi joj priznao plaćenu ??kolarinu u Splitu tako da je morala platiti. S obzirom na stanje u dr?žavi nemoj se čuditi ako ti ??kolarinu povise za cijenu 2 trli??a i radnih postoli
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •