Jel zna ko jel se mogu prebacit iz jednog grada u drugi? Naravno, i dalje bi studirao isti smjer. Inače, izvanredni sam student. Ne znam dal to igra ulogu. Imam sad neku schemu...pa jel moguće tako ??to?
Jel zna ko jel se mogu prebacit iz jednog grada u drugi? Naravno, i dalje bi studirao isti smjer. Inače, izvanredni sam student. Ne znam dal to igra ulogu. Imam sad neku schemu...pa jel moguće tako ??to?
A cujes.. sve ovisi koliko stvari imas i s kin zivis.. prvo tribas nac stan, uplatit najamninu i onda se pribacit.. ako nemas puno stvari onda se pribaci auton ili buson.. a ako imas onda ti je najbolje iznajmit kombi za pribacit se..![]()
Osijek? WTF? Al to nije pomorski faks onda. Heh, ako je ona to uspila onda ja ne bi trebao imat nikakvih problema u prebacivanju s jednog pomorskog na drugi.
Netijak, hvala na savjetima nego nisi mi rekao kako s re?žijama? Jel ima tu kakve razlike?
Kako ?želi??. Neću ti to reć![]()
Posljednje uređivanje od pav : 11-11-2010 at 02:10 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
I nemoj, bolje da neznam!
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
Nazovi referadu i pitaj kad možeš ( mislim da je nakon svakoga semestra mogućnost prebacivanja ).
Ali računaj da ćeš platiti i školarinu gore i upisninu ( ako se prebaciš na pola godine ) bez obzira što si je platio već tu di si sada. Znaš kako je kod nas , plati da te jebemo![]()
Posljednje uređivanje od pav : 11-11-2010 at 02:17 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Nebi smilo bit, razlika moze bit u adresi, samom prilazu objektu, blizini samoposluge..
Jesi vidija sta smo brzi kad triba coviku pomoc, nema nas zemlja...
Forum zahtijeva da sacekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 59 sekundi.
Forum zahtijeva da sacekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 3 sekundi.![]()
Posljednje uređivanje od Netijak : 11-11-2010 at 02:27 PM Razlog: Sve san izbuca...
Pa nemoj da ti bude toliko te??ko nazvat i pitat. To ovisi u fakultetu a ne sveučili??tu tako da svi imaju drukčija pravila. Ja znam da ona nije uspila nać fax koji bi joj priznao plaćenu ??kolarinu u Splitu tako da je morala platiti. S obzirom na stanje u dr?žavi nemoj se čuditi ako ti ??kolarinu povise za cijenu 2 trli??a i radnih postoli![]()
Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)