Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/14
    Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno Trebaju mi breveti hitno!!

Ljudi ako mo?žete pomoć..imam ukrcaj 30.8..sad mi čovjek ka?že da mi treba brevet Pru?žanje prve pomoći i rukovanje brzom spasilačkom brodicom..zvao sam u Rijeku nautički centar..i visu pomorsku...svi na godi??njem..inače sam iz Istre...nije bitno gdje će se odr?žavat...ako tko zna da odr?žavaju predavanja ovaj mjesec molio bih da mi ka?že.
    Hvala!

terco palube zujac avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    krizno podrucje

Početno

Zovi po kapetanijama pa vidi kad imaju i ako imaju ispite za te bravete i gdje se odrzavaju tecajevi.
    Kap DU 020 418 988
    Kap RI 051 211 422
    Kap Sib 022 217 217
    Kap ST 021 345 416
    Kap ZD 023 254 888
    Sretno

3rd Off. FC BARCELONA avatar
    Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    Doma.

Početno

Bravo Zujac dobar posao.Čovjek zna valjda da za brzu brodicu ide samo na ispit, a za pru?žanje prve pomoći mora odslu??ati tečaj od tri dana pa onda na
    ispit.Ovo govorim jer imamo jednog momka na forumu koji je zavr??ija pomorski fakultet a lijen je da bi izvadija brevete i jo?? pita da li je potrebno u CV stavljati i nabrajati brevete koje ima.

Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Smile

Hvala dečki jasno mi je.

bic
    bic je odsutan
    3.Casnik bic avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lng

Početno

evo za prvu pomoc mozes zovnit:

diverso impex +38521453040

antipiros +38521495057

inace kako su ti ljudi vec rekli predavanje 3 dana traje uglavnon od 8 ujutro pa do jedno 1 ili 2 popodne ispit uglavnon bude 7 danan poslin zavrsetka predavanja inace ovi su ti iz splita...

Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Smile

Znam nema problema...zvao sam sve centre u Hrvatskoj danas...svi gotovo idu na godi??nji..centri i kapetanije...osim antipirosa kojem tečaj počinje sutra...ali ispit najranije u četvrtak idući...a ja u čet moram na ukrcaj...tako da..nista..ali
    Zahvaljujem!

1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Alenmrki Vidi poruku
    Znam nema problema...zvao sam sve centre u Hrvatskoj danas...svi gotovo idu na godi??nji..centri i kapetanije...osim antipirosa kojem tečaj počinje sutra...ali ispit najranije u četvrtak idući...a ja u čet moram na ukrcaj...tako da..nista..ali
    Zahvaljujem!

care dogovor kucu gradi ( a i koja kunica)...

Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Smile

Palo mi je to na pamet

sekondo
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Kuwait Oil Tanker Company

Početno Dobar dan

Neznam dali sam postavio pitanje na pravo mjesto, ali treba mi informacija gdje se moze napraviti kurs za Ship safety officer te Risk assesment & accident investigation. Zvao sam sve centre za izobrazbu taj kurs ima samo Diverso ali ne trenutn. Svi savjeti dobrodosli

2.Casnik elf_dalmatae avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na cvrstom kopnu

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ronald.ban Vidi poruku
    Neznam dali sam postavio pitanje na pravo mjesto, ali treba mi informacija gdje se moze napraviti kurs za Ship safety officer te Risk assesment & accident investigation. Zvao sam sve centre za izobrazbu taj kurs ima samo Diverso ali ne trenutn. Svi savjeti dobrodosli

Tako je, Diverso drzi SSO tecaj, nisam siguran, ali cini mi se i Split Ship Management trening centar (provjeri evo download link na cijelu listu breveta), kontaktiraj Pomorski fax u Splitu, ne znam sta oni imaju, imas AdriaMare uciliste u Sibeniku & Zadru... guglo je tvoj prijatelj

A ovo sta pitas za Risk Assesment stvarno ne znam - zar to nije samo CBT (Computer Based Training) module + test?

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

nisan siguran za hrvatsku...risk asesment i investigation ti drze klase. ja san da u lloydsa...koliko pinez ne znan, platila firma.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

sekondo
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Kuwait Oil Tanker Company

Početno

Zvao danas u SSM drze i jedno i drugo tako da problem rijesen,svejedno hvala

jedino me strah dal se priznaju breveti od SSM-a??????
    Posljednje uređivanje od ronald.ban : 05-16-2011 at 04:08 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

2.Casnik elf_dalmatae avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na cvrstom kopnu

Početno

Nemaj straja; trening centar im je valjda jedina preostala grana poslovanja,
    a da ju krase dvije bitne znacajke:

*da je legalna
    *da je profitabilna

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •