Da li je netko imao bilo kakvo iskustvo za ovaj brevet?
Koji su uvjeti za polaganje, cijena, gdje se mo?že polagati i kakve su ovlasti koje se dobiju po zavr??etku izobrazbe?
Hvala
Da li je netko imao bilo kakvo iskustvo za ovaj brevet?
Koji su uvjeti za polaganje, cijena, gdje se mo?že polagati i kakve su ovlasti koje se dobiju po zavr??etku izobrazbe?
Hvala
samo ime kaze, moras poloziti ispit da bi mogao biti clan ispitnog povjerenstva. ako mene pitas krenuo si krivim putem, prvo nadji praznu stolicu, a onda polazi ispit,![]()
sea is our environment
Nisam siguran da li ću ti odgovorit na pitanje, ali ja sam to napravio u USA prije 3 godine u Miamiju. Kompanija me slala na taj specijalizirani tečaj. Trajalo je nekoliko dana, cijena nemam pojma jer sam i??ao preko kompanije ali jeftino sigurno nije. A stvar je u tome ??to te taj certifikat ovla??ćuje da mo?že?? potpisivat brevet , znači kvalificiran za predavat , ispitat ali i za potpisat neko ovla??tenje. eto ako sam ne??to pomogao s ovim.ali koliko ja znam jednoj na??oj kapetaniji su članovi ispitnog povjerenstva ljudi koji to garantirano nemaju, već su u komisiji samim time ??to rade na nekoj funkciji u LK ili imaju neki stupanj obrazovanja. To je pogre??no.
dali se ovdje raspravlja o tome koliko ima smisla polagati za ovlastenje za koje nisi siguran cemu sluzi? Btw, cijena tecja je 2000HRK, ispit je vjerojatno koju stotinu. Sretno,![]()
sea is our environment
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)