Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Question Refreshment za C/O koji je dobio bravet po starom zakonu!

Covik ima zavrsenu srednju pomorsku. Dobio je unlimited bravet C/O po starom zakonu, u zadnjih pet godina plovi kao C/O, ali na brodovima manjim od 3000 GT.
    Ne zeli varat i upisivat u matrikulu brodove preko 3000 GT jer na njima nije bio. Znaci oce sve posteno i sad dolazimo do pitanja.
    Da li on moze na osnovu refreshmenta ponovo dobit C/O unlimited ili ce ga oni u LK odjebaus i dat mu bravet do 3000 GT jer na osnovu navigacije nemoze produzit svoj unlimited bravet (sva navigacija u zadnjih pet godina mu je ispod 3000GT i jedina opcija mu je taj famozni refreshment)?
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Brevet unlimited je steka prije'98-me,mislim da bi triba dobit opet unlimited.
    Nisam 100% siguran.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od stari guc Vidi poruku
    Brevet unlimited je steka prije'98-me,mislim da bi triba dobit opet unlimited.
    Nisam 100% siguran.
    KOliko ja znam dobice brevet za c/o ali ispod 3000GT
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ako ga je ima,sa refreshmenton dobija opet isti

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Ako je 98 dobio STCW 95 brevet chiefa > 3000GT pa poslije toga bio na manjim brodima ima pravo izac na refreshment i ponovo ga dobit. Ako nije dobio 98 / 99 unlimited brevet reci mu da mi je zao i da sam i sam tako spusio. Bas sam nedavno bio u LK Rijeka pitati.
    Navigati se mora ...

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od belboy Vidi poruku
    Ako je 98 dobio STCW 95 brevet chiefa > 3000GT pa poslije toga bio na manjim brodima ima pravo izac na refreshment i ponovo ga dobit. Ako nije dobio 98 / 99 unlimited brevet reci mu da mi je zao i da sam i sam tako spusio. Bas sam nedavno bio u LK Rijeka pitati.
    Ima on bravet 3000+, dobio ga je prije te famozne 98 i vrijedi mu jos godinu dana. Znaci sa refreshmentom bi ga mogao produziti bez problema. Morat cemo isto pitat nekoga blizeg nekoj LK jer imamo ovde odgovora i za da i za ne. Ne bi me cudilo da u Rijeci bude moguce, a recimo u Splitu ne.

Offtopic - ovi su mi veceras uljepsali dan: http://www.registarbranitelja.com/p.php Je da steka, ali uspio sam pogledati "par imena", mamicu im njihovu bezobraznu....
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od belboy Vidi poruku
    ....Ako nije dobio 98 / 99 unlimited brevet reci mu da mi je zao i da sam i sam tako spusio. Bas sam nedavno bio u LK Rijeka pitati.
    Bas i nije istina.Jadran je primjer da nije bas ovako. Obratite se njemu po ovom pitanju.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Jucer sam bio u LK kad je bas jedan tip pita za taj C/O refreshment, odgovoreno mu je da mora izaci na ispit, koji se sastoji od 20 pitanja i zatim dobije opet C/O unlimited.

Stari morski vuk
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

Dobit će brevet ali mora izaći na ispit koji se sastoji od 20 pitanja. Ja sam polo?žio i ne??to o tome napisao. Pogledaj "Obnova breveta" - Bartolomeo.

Pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

Pozdrav svima...
    Trazim malu pomoc,naime imam isti problem,radio sam u offshoru na manjim brodovima i trebao bih napraviti refreshment za c/o,u stisci sam s vremenom tako da bih zamolio ako je netko to polagao vec da mi malo pomogne oko ovih odgovora...dakle pitanje je da li mozda postoji neki link ili nesto tome slicno gdje je to vec sve odgovoreno...nadam se da ima neka dobra dusa koja je to vec odgonetnula pa da priskoci u pomoc...
    Unaprijed zahvaljujem na bilo kakvoj pomoci

master david avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jan de nul

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •