Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    2nd Off N3bULA avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    JPC shipmanagement - ALI VOLIO BI OFFSHORE :)

Početno Master < 500 GT

Imam jedno pitanje.
    Drzim brevet OOW iznad 500 GT, jel mozem na osnovi ovog breveta dobit brevet Master do 500??
    Na luckoj kapetaniji mi tvrdiju da to nije moguce, ali sto onda znaci onih iznad 500, u mom brevetu. Ja sam predpostavljao da to znaci da mozes bit ispod te granice zapovjednik, ili to znaci da uopste nemam breveta za manje brodove od 500 GT??

Pozdrav

Barba fred perry77 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ako bude srece...

Početno

Ono sto ja znam je da mozes dobiti zapovjednika do 50brt ako imas 1 godinu navigacije kao casnik i zapovjednika do 200brt ako imas mislim 2...

E da i zaboravio sam reci da za sve vrijedi samo navigacija u zadnjih 5 godina...
    Posljednje uređivanje od fred perry77 : 01-20-2010 at 11:22 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
    Natko Zrnčić PIČKIN Dim...

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od fred perry77 Vidi poruku
    Ono sto ja znam je da mozes dobiti zapovjednika do 50brt ako imas 1 godinu navigacije kao casnik i zapovjednika do 200brt ako imas mislim 2

E da i zaboravio sam reci da za sve vrijedi samo navigacija u zadnjih 5 godina...
    A s tim moze vozit malo jaci kajic.

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    adriatic sea

Početno .

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    A s tim moze vozit malo jaci kajic.
    Frankie asu ima nas ??ta ?živimo i od tih 500 BT,jer u ?životu nismo imali sreče. Je malo ,al veseli.

1st Off nikopfri avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

Na temelju breveta casnika iznad 500 IMAS PRAVO NA BREVET ZAPOVJEDNIKA DO 500 U NACIONALNOJ OBALNOJ PLOVIDBI I YACHT MASTERA KATEGORIJE B, ODNOSNO ISTO DO 500, znam 100 % jer ja posjedujem i jedno i drugo i trece, ne treba ti ni mjesec navigacije ko terco npr. da bi dobio ta dva breveta, samo trebas donest brevet casnika i slike i 90 kn, i brevet je tvoj, milijun posto!!!!!!
    Zivot je more

2/O Riba avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Teekay

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nikopfri Vidi poruku
    Na temelju breveta casnika iznad 500 IMAS PRAVO NA BREVET ZAPOVJEDNIKA DO 500 U NACIONALNOJ OBALNOJ PLOVIDBI I YACHT MASTERA KATEGORIJE B, ODNOSNO ISTO DO 500, znam 100 % jer ja posjedujem i jedno i drugo i trece, ne treba ti ni mjesec navigacije ko terco npr. da bi dobio ta dva breveta, samo trebas donest brevet casnika i slike i 90 kn, i brevet je tvoj, milijun posto!!!!!!
    Ovo sto je napisano je TOCNO!! imas pravo na navedene brevete i nema opce govora o tome!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •