Dragi kolege,
Da li netko zna koja ustanova u hrvata radi refreshment za ispit za prvog casnika palube ili sam osuden na repeticije kod bivsih profesora, katica za sve.
Hvala![]()
Dragi kolege,
Da li netko zna koja ustanova u hrvata radi refreshment za ispit za prvog casnika palube ili sam osuden na repeticije kod bivsih profesora, katica za sve.
Hvala![]()
kolega i ja sam u sličnim dilemama. naime, ja sam brevet prvog časnika dobio po "starim" pravilima, tj. bez vi??e, a sad ga na maloj tona?ži pomalo gubim. Dali ja ispunjavam uvjete za "refreshment" tj. dali ću morati na vi??u prije?
Tks.
It's not speed that kills, it's the sudden stop!
samo se prijavi u kapetaniji za refreshment i sve stima
Znači nemam beda. Tks.
It's not speed that kills, it's the sudden stop!
Da li je vec netko radio refreshment i kakva su iskustva? Je li potrebno ici na tecaj ili repeticije i kako izgledaju pitanja za refreshment za 1. palube neograniceno?
Navigati se mora ...
za st san cuja da nije problem,pita u kapetaniji,ne znan nikoga ko je polaga
Ja sam nekidan polagao refreshment za 1 palube preko 3000 GT, jer sam zadnjih nekoliko godina na brodovima manjim od 3000 GT. Ima 20 pitanja i zaokru?žuje?? a, b ili c. Za prolaz treba 60% ili 12 točnih odgovora. Ja sam imao točno 12. Primjer ispita mo?že?? naći na www.mmpi.hr Otvori stranicu , pa klikni gore lijevo na More, zatim na Pomorci , pa na Ispiti i onda desno ima?? primjere obnovnih ispita. Meni je do??ao isti primjer, ipak sam jedvo pro??ao.
Sretno
Da li se polaze individualno i postoje li termini?
Navigati se mora ...
Dogovori?? se na Kapetaniji. Ja sam se prijavio i rekli su mi da dođem za 7 dana.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)