Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/59
    3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno Repeticije i konzultacije iz navigacije

Imam prijatelja koji se muči s navigacijom, a po??to jo?? uviijek nema internet, pi??em ovo umjesto njega. Zanimaju ga koji profesori ili kapetani daju repeticije iz navigacije na području ?*ibenika ili Splita; i eventualne preporuke i mane dotičnih. Ja sam davno prije i??ao kod sad već pokojnih kap.V.Marinkovića i Stazića. Čuo sam da je Kondić dobar i da radi pojedinačno, Baljak radi grupno sa 4 osobe; to nije učinkovito; ima li jo?? netko kvalitetan,a da radi pojedinačno?

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Mislin da je korisno javit se prof. Želi Batistiću, on je onako, "polivalentan" pa ja mislin da može pomoć i za navigaciju...

3rd mate
    Datum registracije
    Sep 2009
    Firma
    Korkyra shipping

Početno

iman ja jednoga kod kojeg san ucia navigaciju 3 i 4. javi se na PM pa ti posaljen kontakt...

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

Evo malo sam se potrudio za prijatelja, pa ću napisati za ostale komu se mogu obratiti za repeticije ili pripremu za poručnički;

Kondić 098/500-560
    kap. R. Jurić 021/462-153 , 091/527-5490
    Batistić 021/532-798
    Baljak 091/380-7024, 098/961-8933
    Petar 091/762-9762
    kap. N. Juri??ić 022/339-656 , 023/381-890 (samo ?*I i ZD)
    kap. M. Klarin 023/301-541 , 023/317-622 (samo ZD)
    kap. Č. Klarin 091/500-4320 (samo ZD)

Kadet nezaposlen avatar
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

ja preporučujem baljka,posebno za one koji polažu navigaciju u njega ili u lušića.bude više ljudi u grupi,ali možda je i bolje tako jer sam rješavaš zadatke ,tj.imaš vrimena nešto i sam skužit.uz to, s njim učiš samo ono šta ti triba i uvik će ti reć šta te čeka na ispitu

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nezaposlen Vidi poruku
    ja preporučujem baljka,posebno za one koji pola?žu navigaciju u njega ili u lu??ića.bude vi??e ljudi u grupi,ali mo?žda je i bolje tako jer sam rje??ava?? zadatke ,tj.ima?? vrimena ne??to i sam sku?žit.uz to, s njim uči?? samo ono ??ta ti triba i uvik će ti reć ??ta te čeka na ispitu
    Mislim da grupe repeticije su samo za pobrati pare, a kad se radi pojedinačno s jednim čovikom, to je puno učinkovitije.

Barba moonlight avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    ?žena pomorca

Početno

Problem repeticija kod Batistića je i taj šta te uvik stavi u live ure (pr. 9 navečer, nekad čak i kasnije, baš se pitam koliko je netko sposoban naučit u tu uru nakon ciloga dana) i šta često njegova dica skaču i galame dok on drži repeticije. Vjerojatno neki imaju drugačija iskustva s njim ali ovo je iskustvo četvorice ljudi koje ja znam. Osim toga, jednako plaćaš repeticije ako vas je dvoje ili više u grupi šta nema nikakve veze s mozgom, odnosno je vrlo nepošteno.
    "Sloboda čovjeka nije u tome da mo?že činiti sve ??to ?želi, nego u tome da ne mora činiti ono ??to ne ?želi."

Clan Posade Domeniko avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    M/V "Sampan"

Početno

Ja sam sve naucija kod Batistica i u razne ure dolazija i nije bilo problema. Ali ja sam prirodno inteligentan pa sad neznam za druge.. Sve ovisi o tome koliko imate toga za naucit/izvježbat, dali je on najbolja opcija neznam ali sigurno se da naucit.

Eh da , za Baljka sam cuo sve najbolje. Da se sve odradi kako treba i da ljudi dođu na porucnicki spremni 100%. Samo se Vi naoruzajte voljom i sve ce biti ok..
    Posljednje uređivanje od Domeniko : 11-26-2009 at 12:47 PM
    Sin: Tata,tata jeli istina da internet zaglupljuje? Otac: LOLZ, WTF? ROFLMAO.

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Citiraj Prvotno napisano od jadran74 Vidi poruku
    Mislin da je korisno javit se prof. ??eli Batistiću, on je onako, "polivalentan" pa ja mislin da mo?že pomoć i za navigaciju...
    Jadrane, je li to onaj sta je nama bia u srednjoj i sta smo morali kupovat one skripte kod njega

Poglavica gigi-split avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    CSM

Početno

Ja sam prosle godine se za kapetanski spremao kod kapetana Jurica i o njemu mogu rec sve najbolje spremio me je odlicno, uz mene su jos isla cetvorica kandidata i svi smo prosli temeljit je i ide se polako dok se ne shvati kako ide kod necega
    Sta nisam isa u ginekologe

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Zapa ti odma vidiš sve kroz lovu i prodaju.
    Žele mi je prijatelja sprema ovo lito za kapetanski i proša je bez problema.
    Samo sa tija momcima pomoć savjeton ka i gigi.
    A šta si ti navijen zadnjih dana, oli su masline podbacile na Šolti ove godine?, moje su ka cukar.....

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

O prof. Baljaku sve naj naj. Odlično obja??njava i stvarno se trudi za objasnit.
    A prof.Batistić mi je bija u srednjoj i vi??e nikad nebi i??a kod njega.

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

ako neke kolege misle repeticije kod prof. Batistica pricanje o pantaganama i slicnim sranjima ka sta je bilo u srednjoj 2 godine NE HVALA!mozda neko ima i dobra iskustva sa doticnim ali takvih je malo s obzirom kolikom broju ucenika je doticni predavao u srednoj pa tako i meni!da se razumimo ovo je moje iskustvo iz srednje i ostalih mogu slobodno reci..

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Neznan... Meni je prika bija u njega na repeticije za kapetanski i vrlo je bija zadovoljan.
    Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje i to poštujen.
    Veselo....

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Batistuta je zakon, spasija me par puta, a to sta mu mali Charuga skace oko tebe i sta digod uvecer kasno zadimis u oni stup sta mu je posri stana, a sve ide u rok sluzbe.....
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od be?žmek Vidi poruku
    Imam prijatelja koji se muči s navigacijom, a po??to jo?? uviijek nema internet, pi??em ovo umjesto njega. Zanimaju ga koji profesori ili kapetani daju repeticije iz navigacije na području ?*ibenika ili Splita; i eventualne preporuke i mane dotičnih. Ja sam davno prije i??ao kod sad već pokojnih kap.V.Marinkovića i Stazića. Čuo sam da je Kondić dobar i da radi pojedinačno, Baljak radi grupno sa 4 osobe; to nije učinkovito; ima li jo?? netko kvalitetan,a da radi pojedinačno?
    Ja sam bio za poručnički kod Kondića i izvrstan je. Radi samo s jednim čovjekom i smatram da je jedino to ok. Dosta ljudi mi je reklo da su bili kod njega i veoma su zadovoljni, prolaznost mu je izvrsna.. Ako nekome triba njegov mob je : 098500560, samo se javite ranije jer mislim da je u njega navala... Večina ovih drugih to radi u grupama jer ih samo lova zanima. Pogotovo Baljak i Roko Jurić, poderu te ka mačku, samo čekaju kad će te se rije??it nakon ??ta plati??. Za Batistića neznam ali sam čuo da i on dr?ži grupno.

Poglavica gigi-split avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    CSM

Početno

marinero ja se sa tobom ne bi slozio ja sam bia u jurica i sve je proslo super trazia sam rad solo i to sam dobio sve se moze dogovoriti
    Sta nisam isa u ginekologe

RAZVLACIN APRIKOLU ivan.k avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    Modri Grob d.o.o.

Početno

rasprava o repeticijama
    ovo je link sa drugog foruma di se raspravljalo o ovoj temi...

mene zanima da li ima tko da drzi repeticije iz KSOP-a??

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ivan.k Vidi poruku
    rasprava o repeticijama
    ovo je link sa drugog foruma di se raspravljalo o ovoj temi...

mene zanima da li ima tko da drzi repeticije iz KSOP-a??
    Dobar ti je taj link, imas li jos koji

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

evo ja dajem repeticije iz TIPSS-a.......
    Life is too short to remove usb safely

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •