Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Kadet
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno Pomoć oko seminara

Pi??em priki seminar a nikako da priko googlea nađem pravila za čamce za spa??avanje i brzim brodicama za spa??avanje? Tipa koliko ih mora bit na brodu te i te du?žine, koliko kod obalne plovidbe itd. Seminar je ferry brodovima na temu nesreća koje su se dogodile i događaju, gubitak ?života itd. ako ko more bacit link fala.

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

odi na fax i digni knjigu o Solasu,u njoj imas sve.
    "Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"

ucenik
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

mozda ovdje nesto nadjes??
    www.norsafe.no

ashore valdez avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    na kopnu

Početno

SOLAS je ovdje moguce dowloadati. Ista su pravila preuzeta u class rules (ABS, Lloyds...) i poneki detalj i na www.imo.org (MSC Circulars)
    sea is our environment

Kadet nezaposlen avatar
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

a nemojte tako,na fakultetu se uči i snalaženju!

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od valdez Vidi poruku
    SOLAS je ovdje moguce dowloadati. Ista su pravila preuzeta u class rules (ABS, Lloyds...) i poneki detalj i na www.imo.org (MSC Circulars)
    fala.

Citiraj Prvotno napisano od Kotlar Vidi poruku
    Kolega @ombo.Cini mi se da je taj tvoj prika malo jaci student kada te nije sam mogao uputiti na literaturu koja je na faxu obavezna i iz koje se uci o sigurnosti na moru kao i srednjoj pomorskoj a to ti je SOLAS.Bice da je sjedija na usima.Majko moja buducega pomorca!
    ponavljanje je majka znanja.

Fala svima seminar je već odveć gotov mo?že close.

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

evo mene opet al ovaj put za mene. :=) fala unaprid. Ako ima ko materijala ??ta u vezi trajekta za prijevoz vlakova, konkretno doli u Messina Strait na potezu Sicilije s kopnom, puno bi mi pomoglo. Fala.

C/O
    Datum registracije
    Feb 2008
    Firma
    NYK Line

Početno

Red bi bio staviti taj seminarski koji je vec pisan na download kao zahvalu ekipi koji su pomogli. Znam da bi ga malo ljudi spustilo ali je red.

Treba zahvale malo pokazat a ne samo i izija vuk magarca.
    Navigare Necesse Est

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Seawhisper Vidi poruku
    Red bi bio staviti taj seminarski koji je vec pisan na download kao zahvalu ekipi koji su pomogli. Znam da bi ga malo ljudi spustilo ali je red.

Treba zahvale malo pokazat a ne samo i izija vuk magarca.
    iskopat ću ga ovih dana mislim da ni nije vi??e na mom kompu inače drage volje

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2011
    Firma
    Student

Početno

volia bi i ja viti taj seminar, skiniti, moglo bi mi zatribati, ali ne virujen da će ga staviti, ka za prijatelja, jedan savjet ombo prije nego te izvriđan, uvik iza sebe ostavi otvorena vrata ako me razumi?? a ja ću ti ih ??to se tiče mene zalupiti, takvima triba ne samo zalupiti nego i zaključati i baciti ga skupa s vratima u more, ma i more nebi prihvatilo takvog, ipak i more ima vi??e re??pekta nego ti ombo, kaljati more s takvin bi bia grij, ma ni zemlja e sitia san se močvara bi bila pravo misto za tebe sa pijavicama bi bia na ti, ma neću vi??e tek san se zagrija a stariji bi rekli kad je najlip??e triba znati stati

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Nemojte covika odma napadat. Bas kad je isa spustit seminarski na server nestalo je struje i sprzilo mu je hard disk. Nazalost, svi podaci su nepovratno izgubljeni i doticni upravo vodi spor sa HEP-om za nadoknadu stete.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •