Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Kadet
    Datum registracije
    May 2009

Talking Za poći na brod???

Na?žalost neman srednju pomorsku a sad san upisa pomorski fax nautiku, ali sad se mislin da oden u divrsa na prekvalfikaciju, jer neda mi se do 20- neke sidit na fakultetu i slu??at gluposti, nego bi odma tija ići na brod.
    Pa me zanima kolika bi mi otprilike bila plaća (znan da ovisi o dosta faktora) kad bi i??a na brod sa srednjon? Bili moga napredovat?

na rvacki Gringo Green-go avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vroon Offshore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kap.b Vidi poruku
    Na?žalost neman srednju pomorsku a sad san upisa pomorski fax nautiku, ali sad se mislin da oden u divrsa na prekvalfikaciju, jer neda mi se do 20- neke sidit na fakultetu i slu??at gluposti, nego bi odma tija ići na brod.
    Pa me zanima kolika bi mi otprilike bila plaća (znan da ovisi o dosta faktora) kad bi i??a na brod sa srednjon? Bili moga napredovat?
    Ima?? lipu priliku ??kolovat se i jo?? malo izlazit i u?živati zato lipo uči i kad zavr??i?? to neće ti biti premca!Ionako ti je bolje na brod malo kasnije kad si zriliji i svjesniji !!!
    Ako se sad zafrkne?? i napusti?? to doći če?? u moju situaciju da moran na faks sad kad san triba u?živati i avancavati !

A sive mo?ždane lagano zaruzinale!!!
    Tko drugome jamu kopa,dvi sriće grabi

Son Gli Amici Molto Rari , Quando Non Si Ha Danari - hrvatska aktualna

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

za kadeta nemos poc bez srednje skole nautike ili dvi godine faksa..a kao moranar mozes ako imas basic safety polozen, tako je makar bilo donedavno

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Prika poslusaj gren-go-a jer ti govori ko sveti otac.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    May 2009

Talking

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Prika poslusaj gren-go-a jer ti govori ko sveti otac.
    Ma znan to mi svi mi govore da prvo zavr??in nego da iden ka obični mornar, hvala van na savjetima!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •