Po??tovani,
uključila sam ovdje jer sam zadnjih dana dosta čitala po va??im forumima s obzirom da sam prona??la onaj članak u slobodnoj dalmaciji.
Ponajprije da se predstavim i zbog čega sam ovdje.
??ivim u Zadru i radim kao novinarka u jednom tjednom Listu, tj. Narodni List. Kako sam se prije par dana priključila grupi na facebook-u "bojkotirajmo plaćanje u svezi pomoraca" ova tema me je do te mjere povukla da bih htjela posvetiti u novinama dvije stranice ovoj problematici. Naime sve sto sam do sada citala bilo je donekle kratko i ne neki nacin se pljacka koj ova drzava iz dana u dan sve vise provedi ovdje najmanje prikazala. Nekidan sam citala u slobodnoj Kalmetinin stva o tome da nema odgode i da je ovo sve za dobrobit pomoraca i nisam mogla vjerovati kako se upravlja dikatorski ovom zemljom.
Sto bih ja vas zamolila?
Da li bi mogla vase stavove koristiti u svom clanku naravno bez imena i nicka nego bih na osnovu njih prikazala pricu oko svega.
Sto se tice provedbe zakona bojim se da ce oni ustrajati na ovome. Ne znam sto bih preporucila. Samo ukoliko budete digli svoj glas na "ulici" ja sam tu i ostala ekipa.
Hvala vam i mirno more

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom