Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/19
    Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno Tuzba kompaniji Royal Caribbean

Dakle imao sam na Royalu ozljedu na radu, u pitanju je bilo rame.
    Podnio sam protiv njih tuzbu, te sad trazim doktora u podrucju zagreba ili okolice koji bi mi mogao napraviti taj pregled te napisati rezultate na engleskom jeziku, i naravno sloziti racune da mi to kompanija moze vratiti kad se tuzba rijesi.
    Inace, nije nikakva muljaza, ozljeda je stvarna.
    Hvala unaprijed svima na pomoci, lijepi pozdrav.

Aeng
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    NCL

Početno

Pokusajte kontaktirati odvjetnika za pomorsko pravo Jima Walker-a.Dostupan je preko stranice cruiselawnews.com,a mislim da je bas nedavno (ako su informacije na stranicama tocne) imao slucaj kada su za ozljedu ledja curi iz Srbije isposlovali odstetu pred sudom u Miami-u.Uglavnom cini se,opet uz ogradu vjerodostojnosti objavljenog,da je ozbiljan igrac u pitanju.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Colin dobro dosao evo vidis dobio si odgovor u kratkom roku a nisi se potrudio procitati pravila foruma a posto ti se radi o ozlijedi tj.zdravlju nsmo htjeli ovo brisati
    Odrediste svih Pomoraca - Najave u Forumu : Predstavite se
    Life is too short to remove usb safely

Aeng
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    NCL

Početno

Evo link ispod,nadnevak price je July 27,2011,a ozlijedjena se zove Milja Burzan.

Crew Member Rights : Cruise Law News

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Colin Vidi poruku
    Podnio sam protiv njih tuzbu, te sad trazim doktora u podrucju zagreba ili okolice koji bi mi mogao napraviti taj pregled te napisati rezultate na engleskom jeziku, i naravno sloziti racune da mi to kompanija moze vratiti kad se tuzba rijesi.
    MOzda ce ti moje pitanje biti cudno ali ja to gledam ovako. Posto si ozljeden na poslu i sve je kako si napisao po PS-u zasto onda ides tuzbom? KOliko znam na brodu smo svi pokriveni osiguranjem (bar dok smo na brodu ako ne cilu godinu) pa zasto samo sve svoje racune od pregleda i ostale troskove, ne skeniras i posaljes njima i mislim da nebi tribalo biti problema da ti isplate tvoje troskove. Meni nikad nije bilo problema kad sma bio u bolnici na pregledu dok sam radio na NCL-u pa sam misljenja da je to manje vise sve jednako.

Lip pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba Oring avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    SINNER

Unhappy

Vrlo lo??e si opisao svoj slučaj.
    Jesi li iskrcan "preko" doktora?
    Mo?že te pregledati bilo koji liječnik specijalista za tu vrstu ozljede, a nalaze prevede sudski ovla??teni prevoditelj.
    Ako nije na brodu evidentirana ozljeda ili nisi tra?žio liječničku pomoć (nisi iskrcan "preko" doktora), mislim da su ti male ??anse za bolovanjem.
    Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
    Rođen sam da nestanem

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Covjek se mozda krivo izrazio..ne tuzi kompaniju, nego tuzbom trazi od osiguravajuceg drustva kompanije Royal isplatu odstete buduci da kompanija ima policu osiguranja za takve slucajeve.
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Clan Posade
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Kad ti se dogodilo dali si otisa u bolnicu na brodu. dali ti je menager of department potpisa papire? Ako je slucaj evidentiran na brodu nemas tu nikakvog problema ka sta je i Dalmos pisa...ukoliko na brodu nije evidentirana ozljeda nema ti od toga nista.

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

znaci nisam bio na medical sign off nego me stoka drzala u kabini 13 dana zbog te povrede a doktori nisu dali da se napise acccident report, unatoc tome sto je brod imao potrgan stabilizator i propeler, ljuljanja je bilo na sve strane i tu je i doslo do povrede.
    sto se tice lijecnika tamo, slikali su drugo rame, ovo nisu htjeli, i tako...veselje.
    zato velim, da li netko zna doktora u zagrebu ili okolici koji mi moze kompletan pregled odradit te napravit adekvatne nalaze za slanje odvjetniku u usa.
    Znaci, odvjetnika imam, isao sam preko Eliasa Rudnikasa iz Miami-a.
    sorry ako je tema na krivom mjestu, nisam znao gdje da stavim.hvala svima na odgovorima.

Citiraj Prvotno napisano od RAUL Vidi poruku
    Covjek se mozda krivo izrazio..ne tuzi kompaniju, nego tuzbom trazi od osiguravajuceg drustva kompanije Royal isplatu odstete buduci da kompanija ima policu osiguranja za takve slucajeve.
    tako je, bravo.krivo sam se izrazio.

na ovo drugo pitanje - manager me i poslao doktoru.
    Posljednje uređivanje od Colin : 10-25-2011 at 06:15 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

U bilo kojoj privatnoj klinici mozes napraviti pregled, a onda kod ovlastenog sudskog prevoditelja da ti nalaze prevede .I sve skupa posaljes u USA.Ispasti ce strucnije, te ce bolju "figuru" napraviti kod americkog suca koji bude vodio predmet.
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Slikali drugo rame?? A koji k... su ti slikali drugo rame??? I zasto si to pustia na brodu? Triba si se iskrcat priko dotura, i onda trazit refundiranje troskova.. Nemoj zamirit ali nisi mi bas jasan, zasto nisi isa doma priko dotura?

2 off cepo avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    RCCL

Početno

bez accident reporta i medical sign off-a neces kune dobit.I koje troskove bi ti oni trebali pokrit ako imas zdravstveno kad si doma?
    P.S Nalaze sta dobijes od bilo kojeg doktora prevedi u sudskog tumaca i to im posalji,ja sam tako napravia prije par dana i sve ok.
    Kad san tia nisan smia kad san moga nisan tia..

Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

Nisi se predstavio.Kod mene ne prolazi??.

Probaj poslat tu?žbu tamo toj firmi za te stabilizatore i propelere. Mozda ce ti oni ??ta isplatit

2 off cepo avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    RCCL

Početno

e i zaboravia sam pitat..koji je to brod od royala osta bez propele i stabilizatora?

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Royal

Početno

Majesty, haha ...

2 off cepo avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dubo Vidi poruku
    Majesty, haha ...
    haha nevirujen majesty nemoze nigdi udrit on ide sam po onoj ruti koliko je vec tamo

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cepo Vidi poruku
    bez accident reporta i medical sign off-a neces kune dobit.I koje troskove bi ti oni trebali pokrit ako imas zdravstveno kad si doma?
    P.S Nalaze sta dobijes od bilo kojeg doktora prevedi u sudskog tumaca i to im posalji,ja sam tako napravia prije par dana i sve ok.
    Koji si ti lopov jedan ugovor i odma trazis odstetu pa di to ima zvat cu ja Franka i rec cu mu da pogleda malo ovu stranicu pa da vide sta pise mlada nada royala,kad ces na Allure-a ,dosta je bilo Mayestia i Skaya naucija si Florida Strait napamet...
    Sta bude bit ce

2 off cepo avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od walk alone Vidi poruku
    Koji si ti lopov jedan ugovor i odma trazis odstetu pa di to ima zvat cu ja Franka i rec cu mu da pogleda malo ovu stranicu pa da vide sta pise mlada nada royala,kad ces na Allure-a ,dosta je bilo Mayestia i Skaya naucija si Florida Strait napamet...
    haha ne trazin ja nista, a di cu na allure-a tamo se puno radi

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cepo Vidi poruku
    haha ne trazin ja nista, a di cu na allure-a tamo se puno radi
    Aha,ha,ha,ha i brzo avanca..............
    Sta bude bit ce

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •