Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
    Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno Bijela jahta duga 15 metara pronađena nasukana kod Ugljana. Posadi NEMA TRAGA. Polici

Petnaest metara duga bijela jahta pronađena je u srijedu ujutro nasukana 200 metara od obale kod Kukljice na otoku Ugljanu .

Jahta nepoznate zastave bila je bez članova posade, a Pomorska policija i Lučka kapetanija isplovili su prema mjestu događaja zbog očevida koji bi trebao razjasniti okolnosti ove pomorske nesreće.

Odakle je brodica do??la utvrdit će se nakon očevida, ali treba se podsjetiti kako napu??tene brodove morske struje znaju odvesti na dugačka putovanja. Ekstreman primjer je brodica Queen Bee koja je u gotovo četiri godine bez posade preplovila Atlantik, od obale SAD-a do ?*panjolske, da bi je na kraju prona??li gotovo neo??tećenu .

Izvor:Jutarnji.hr
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od RAUL Vidi poruku
    Petnaest metara duga bijela jahta pronađena je u srijedu ujutro nasukana 200 metara od obale kod Kukljice na otoku Ugljanu .

Jahta nepoznate zastave bila je bez članova posade, a Pomorska policija i Lučka kapetanija isplovili su prema mjestu događaja zbog očevida koji bi trebao razjasniti okolnosti ove pomorske nesreće.

Odakle je brodica do??la utvrdit će se nakon očevida, ali treba se podsjetiti kako napu??tene brodove morske struje znaju odvesti na dugačka putovanja. Ekstreman primjer je brodica Queen Bee koja je u gotovo četiri godine bez posade preplovila Atlantik, od obale SAD-a do ?*panjolske, da bi je na kraju prona??li gotovo neo??tećenu .

Izvor:Jutarnji.hr
    Raul a da nije za prijevoz droge pa odbacen samo? Isto tako ovaj sta pise da nije ostecen nakon 4 godine haha na slici izgleda (bar meni) ko da je ostecen. Sta sve novinari nece napisat

evo slika http://www.pomorac.net/portal_vijest...polazista.html
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 02-01-2012 at 08:06 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Dalmacija u mom oku strojar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    AHTS/Offshore

Početno

Danas smo se sakrili od bure tamo blizu pa smo je vidili.Vrag ce znati sta se tu desilo,kazu ode vlasti da je 2 milje od svog veza nadena.
    Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od strojar Vidi poruku
    Danas smo se sakrili od bure tamo blizu pa smo je vidili.Vrag ce znati sta se tu desilo,kazu ode vlasti da je 2 milje od svog veza nadena.
    Pa ako je nadena 2 milje od veza znaci da se zna di je bila vezana a na taj nacin se i zna da se onda bice otkinila s veza. Znaci nije sad da je nadeno nesto sta se nezna cije je. AKo se zna di je bila vezana onda se zna valjda i cija je ili ko je veza.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Junior engineer C.C2 avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Početno

Da, onda se zna cija je, zastava, i sve..
    Al jebi ga. .Trebaju novinarcici posolit pricu

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Raul a da nije za prijevoz droge pa odbacen samo? Isto tako ovaj sta pise da nije ostecen nakon 4 godine haha na slici izgleda (bar meni) ko da je ostecen. Sta sve novinari nece napisat

evo slika http://www.pomorac.net/portal_vijest...polazista.html
    Ono ne lici na nista koliko je unisteno u te 4 godine.Mozda se samo otkinula sa veza, mozda ju je netko pokusao ukrasti.Istraga ce utvrditi sto se tocno dogodili
    Tko rano rani zajebo je pjetla

3rd Officer Interceptor avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

otkinula se s veza ,

MMPI

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •