tko zna dali bi ovo mogli izvest kod nas. Spa??avanje hevatskog pomorca...
NC Coast Guard braves strong winds, big waves to medevac man from tanker | WVEC.com Norfolk - Hampton Roads
tko zna dali bi ovo mogli izvest kod nas. Spa??avanje hevatskog pomorca...
NC Coast Guard braves strong winds, big waves to medevac man from tanker | WVEC.com Norfolk - Hampton Roads
rock 'n' roll
ne razumin cemu podcjenjivanje nasih ekipa
GSS, Gorska slu
Vecernji.hr - Pogledajte kako je HGSS spasio Tur
nisu isti uvjeti ali ko moze rec da se nasi ne bi snasli i na atlantiku
Jedino ne bi mogli 200NM od obale
hebiga nemamo jo?? tolko mora
rock 'n' roll
Cuj stari, moran ti objasnit par stvari o svemogucim amerima..
Prvo da ti recem da sam osobno ucestvova u slicnoj operaciji dva puta. Prvi put nam je prokrvarila jedna cura i trebalo ju je hitno odvest u bolnicu a drugi put je mazac pa na prepone i dobija unutarnje krvarenje. Oba su puta momci iz coastguarda to odradili besprjekorno, na jedno 200 NM od obale, prvi put u malo laksim a drugi put u tezim vremenskim uvjetima, a ni nama na brodu nije bilo lako, ali Bogu fala sve je dobro proslo.. U svakom slucaju jedno, odnosno dva iskustva vise..
Nakon toga su krenile price o svemogucem i superneustrasivom coastguardu i njhovim supermenima u koje sam cak i ja pocea virovat..
A onda su ovo lito nasi momci iz GSS-a izveli potpuno istu akciju u jos gorim vremenskim uvjetima spasavajuci mladog turcina sa jos jednog kruzera u jadranu. Vremenski uvjeti su bili zajebani a njihova je akcija, kako sam kasnije cuja protekla besprijekorno..
Sad samo usporedi: koliko novaca, opreme, sati treninga i drillova za slicne akcije imaju na raspolaganju ameri a koliko mi - pa sam dodji do zakljucka...
Ma stari, ameri su za nas goli qurac...
Čovjek koji mo?že pobijediti druge - jak je; čovjek koji pobijedi sebe - svemoćan je
Posljednje uređivanje od dizaličar : 01-20-2012 at 08:13 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
rock 'n' roll
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)