Posljednje uređivanje od emerik : 01-14-2012 at 02:07 PM
"što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
Mada sam praznovjeran i shodno tome nikad ne idem u naplatu na petak 13. drzim da je ovo ociti dokaz da manekeni koji nose zlatne narukvice, geliranu kosu i manikirane nokte, i tako paradiraju po brodu u stvari nisu pomorci. Ako se neki od vas manekena nalaze u ovome sta sam napisa,a jebiga svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna.
Ne nosim niti sat na ruci smeta mi ni lancic oko brata izbacuje mi bradavice na vratu, kosu cesljam samo onako prije ports da bar za pilota izgledam nekako iako je i to tesko a nokte od kad znam za sebe grizem ne brini nismo se nasli u njima sutra idem u par tankova pocinje mi biti dosadno
Sta nisam isa u ginekologe
Inace brod je imao vec pizdariju 2008 u Palermu.Nego da nije onaj nas mestar sa Marka Pola nasao posao na tom broduNajjaca mi je izjava kapetana broda istraznim organima; "naletili smo na hrid koje nema na pomorskim kartama"
<span style="color: #ff0000">VIDEO</span> Il precedente: l'incidente della stessa nave nel 2008 a Palermo*-*Il Messaggero
Posljednje uređivanje od RAUL : 01-14-2012 at 03:15 PM
Tko rano rani zajebo je pjetla
Posljednje uređivanje od RAUL : 01-14-2012 at 05:05 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Tko rano rani zajebo je pjetla
zato ja necu ni na kruzer ni na rig,siguran san da necu sa manekenima
a i nestane gela tamo...
meni je za kosu,ne znan di ga ti trosis,ali vazelin ne ide
Jednom maneken uvijek maneken.Kad jednom popusis qrac peder si za cili zivot.
BTW evo sad citam da se na porinucu ni boca sampanjca nije razbila uz ovaj petak 13. i stogodisnjicu potonuca Titanika dobro je i proslo kako je moglo. Ja bi to odma u rezaliste slao direktno s navoza da se o moj brod niej razbila boca.
Posljednje uređivanje od Frankie : 01-15-2012 at 06:51 AM
"..odjednom se čuo udarac , i sva svijetla su se pogasila.." , e , i elektiričara i ko mu brevet dao ,.....idemo dalje...."...stvari su nam ostale na brodu , ali bitno da smo mi ?živi i zdravi .."...jesu ti tamo putovali ili navigali , jesu li stvari ustvari putnici ?
A ovo da se boca nije razbila , neva?žno , u stvari jako bitno za "limenke" diljem Lijepe Na??e...i na pi??kenje se ide sa bocom ?žuje u narjučju, nitko je vi??e ne ostavlja isprijed dućana...
dosta je izjava kapetana da je slucajno upao u lifeboat.
A vidim da ima njih par koji NIKAD nisu bili manekeni ali su naravno tu da recu da smo mi koji smo manekeni ili smo bili manekeni pederi. Hvala decki za rijeci iskrenosti jer ako su za vas svi s kruzera pederi a nagalsak stavljam na sebe jer koristim gel i bio sam 8 godina manekene meni je to na ponos. Nisam vidio da je iko napisao bilom brodu da je peder zato sta je covik na cruiseru.
Nema veze znam ja da vi niste tako mislili samo vi meni zivili i veseli bili a na cruisera nemojte ni kao putnik da vas nebi neki maneken nasukao mada mislim da je i to upitno jer cim bi prisla opasnos brodu neki od vas supermena bi to rijesio na najbrzi i najbolji nacin za sve druge na brodu
Dok je vas Hrvatska se netriba bojati a gay parada ce bit kao u Splitu legalna i dpobro dosla.
Zivila demokracija i najveci demorkati Hrvatske i osnivaci strane
Uvijek
U
Pravu
Lip pozdrav
jesi se ti to sta ofendija?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)