Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3
    sekondo
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Kuwait Oil Tanker Company

Početno ENG-1 u Hrvatskoj??????

Zadnji put sam radio Lječnički u Glasgowu te dobio ENG-1 potvrdu.
    Sve u svemu pregled nije nista drukciji nego onaj u hrvatskoj. Zanima me dali se isti formular moze dobiti igdje u hrvatskoj? Na forumu su neki govorili da se moze neki da se ne moze. Ima li kakvih fri??kih informacija po tom pitanju? Unaprijed se ispricavam moderatorima na otvaranju novoga topica s istom tematikom koja je vec prije spomenuta. Naime koristio sam pretra?živač foruma ali bez ?željenih rezultata. Hvala

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

sad znan da će ti pisat kako ima i vamo i tamo, ali službeno - nema. Evo ga crno na bilo. List of Approved Medical Practitioners
    svaki doktor u nas koji tvrdi da je ovlašten izdavati ENG1 ili laže ili svjesno zavarava jer se u najboljem slučaju radi o tome da izdaje potvrdu koju MCA priznaje kao ekvivalent za originalni ENG1, međutim na gornjem linku od britanske pomorske administracije provjeri sam, originalnog u Hrvatskoj nigdje nema. Druga je stvar je li ti sasvim dovoljan i koji od ovih ekvivalentnih, u to ne ulazim. živija.

edit: http://www.dft.gov.uk/mca/mcga07-hom...t-eqivmedcerts
    Posljednje uređivanje od Le Amateur : 12-28-2011 at 05:50 PM

sekondo
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Kuwait Oil Tanker Company

Početno

Hvala lipa na odgovoru,Danas su me sa Kuwait oil tanker trazili eng-1 koji inace ne traze,al ja sam ga imao od prije pa mi ističe valjda ce im bit dovoljan i ekvivalent? Ima li tko s KOTC sa slicnim iskustvom?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •