Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/36
    Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno Nagradne igre

S obzirom na krizu i neimastinu otvaram ovaj thread gdje mozemo stavljat nagradne igre i jasno igrat iste tko hoce.

??â???žPreko Dukat etiketa do godi??Â?njeg bud??žeta!??â???? - Novosti - Magazin - www.dukat.hr

Evo za ovu je ostalo jos svega 4 dana pa triba pozurit

Nagradna igra – Zvijezda 95 godina vjernosti | Zvijezda d.d.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 12-27-2011 at 05:28 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Nemoj spamat temu molim te nego pomozi da popunimo kucni budjet.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Evo ih Frankie, koliko hoće??...ja sam dobila paket od Barille....

M2.nagradne igre :: M2.lastminute

Nagradne igre na jednom mjestu - NagradnaIgra.com.hr | Sve nagradne igre

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

onda Frankie, jesi li već nabavija potreban pribor, kuverte, ??kare, markice? Od tebe očekujen sustavan i profesionalno masovan pristup, samo ne znan kako će?? organizirat skupljanje dobitaka po svin adresama

Clan Posade
    Datum registracije
    Feb 2012

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Ma o cemu ti pises covice. Pa mi se borimo protiv toga da iko pljacka pomorce a ti trazis kontak od osobe koja doslovno pljacka pomorce po ovome sta si ti napisao. PA ako apliciras i guras neprestalno moraces upasti.

Pozdrav
    Pa gospodine Dalmoš pišen ono o čemu san jučer ujutro razgovara sa čovikon u Genšera na rivu, ako me je laga štaču ja. a meni triba posal ka kruv, troje dice sve jedno drugome do uva, sriće moje pa neman kredita. javija san se ovome Frenkiju jer su mi ode rekli da mi može pomoć za posal pa mi je reka da nema problema ali da traži 20 iljada. majke ti ka da će me zaposlit u američku mornaricu. sad bi ja triba dizat kredit za njemu platit. a ja mislija da je vrime SSS-ma prošlo. vidin da je kriza, jopet izlazi ono najgore iz ljudi. neznan štaću, svi kad me vide sa skoro 50 godina i sa srednjon školon svi umru od smija. a meni nije do smija e.

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od GB Arrow Vidi poruku
    javija san se ovome Frenkiju jer su mi ode rekli da mi može pomoć za posal pa mi je reka da nema problema ali da traži 20 iljada. majke ti ka da će me zaposlit u američku mornaricu. .
    Jbg ja sam Frenkuji platija i ukrca me na fregatu F242 Fatih i lipo me zajeba.Od kada sam na tom brodu svinjetine nisam vidio
    Jos sam mu lipo rekao pazi na koji NATO brod me ukrucajes...Moj ti savjet da mu ne vjerujes da te ne bi zajeba ka sta je mene.Sada me trazi jos 10 kila pa da mi sredi ukrcaj na Inshore-minesweeper M142 Brsec,obecao mi je da ce tamo biti i klempe i jagnjetine
    Posljednje uređivanje od RAUL : 03-21-2012 at 09:55 PM
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od RAUL Vidi poruku
    Jbg ja sam Frenkuji platija i ukrca me na fregatu F242 Fatih i lipo me zajeba.Od kada sam na tom brodu svinjetine nisam vidio
    Jos sam mu lipo rekao pazi na koji NATO brod me ukrucajes...Moj ti savjet da mu ne vjerujes da te ne bi zajeba ka sta je mene.Sada me trazi jos 10 kila pa da mi sredi ukrcaj na Inshore-minesweeper M142 Brsec,obecao mi je da ce tamo biti i klempe i jagnjetine
    Sta se gurmanluka u HRM tice cudi me da nisi bas u toku, daleko najbolji kogo u floti je trenutno ukrcan na jedan od dva DBM-a (ne smin javno precizirat na koji radi moguce teroristicke ugroze na najvitalniji dio cijelog sustava). Svi ostali su naspram njega ala Pokito iz Alan Forda sta tocaje noge u kajin pa onda sa tin kuva juvu.

druze Raul, tema je ozbiljna i molin te ne spamaj coviku thread. Za ovo sta je Frankie njemu ponudija, a kako kazes i tebi nesto rijesija, pitaj boga koliko ti poslovi pizaju kila erla na godisnjoj razini kad su tolike cifre u pitanju samo za upast. Evo da oslikam primjerom, meni je sad u dvanajsti misec samoinicijativno ponudija ni krivome ni duznome da ce me (besplatno) ubacit na drill i jos je nakon sta san uz svu mogucu obazrivost otklonija tu opciju platija i kafu povrh svega. Ne znan sta me je vise bilo zabezeknilo. Tako da ne bi olako prisa priko takve ponude, nekima je to mozda korupcija, al od koga dolazi moze bit samo dobra investicija.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Pa gospodine Dalmoš pišen ono o čemu san jučer ujutro razgovara sa čovikon u Genšera na rivu, ako me je laga štaču ja. a meni triba posal ka kruv, troje dice sve jedno drugome do uva, sriće moje pa neman kredita. javija san se ovome Frenkiju jer su mi ode rekli da mi može pomoć za posal pa mi je reka da nema problema ali da traži 20 iljada. majke ti ka da će me zaposlit u američku mornaricu. sad bi ja triba dizat kredit za njemu platit. a ja mislija da je vrime SSS-ma prošlo. vidin da je kriza, jopet izlazi ono najgore iz ljudi. neznan štaću, svi kad me vide sa skoro 50 godina i sa srednjon školon svi umru od smija. a meni nije do smija e.
    Prijatelju moj samo da ti recem da se Frankie zafrkaje s tebom. Sta se tice posla imas sve sta tribaju raditi ljudi koji idu na brod prvi put i kopiraj to te salji mailove na sve agencije a imas ih priko 1000 te samo srica i kreni dalje.

Sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

@Dalmos...samo ja neznam tko koga vise,Frankie njega ili obrnuto
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Dizalicar dizalicar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    offshore

Početno

( Moje iskustvo sa Frenkijem je bilo slicno vasemu.Ja sam mu se isto obratija PMom priko foruma prije 2 godine i on mi je reka da mu posaljem broj mobitela. Posla sam mu broj mobitela i javija mi se nakon nekoliko dana i reka da dojdem u njegov kafic,da donesem sve papire sta imam i zivotopis i da budem tocan.Ja sam dosa 10 minuti prije. On je dosa tocno na vrime sa svoja dva "advokata" koji su diskretno sili za stol priko puta. On me pita sta sam po struci i kolika mi je placa.Ja sam tada ima 3 iljade eura placu. On mi je reka da ce on sastavit zivotopis jer da je ovo sta imam sranje,i da mi garantira placu od 150 iljada dolara minimum. Jos je reka da nema zurbe i da kad se iduci put vidimo ponesem 25 iljada eura u gotovini sta je njegova provizija.Cili sastanak je traja 5 minuta.On cak nije stiga ni popit pelinkovac sta ga je narucija nego ga je trgnija s nogu i otisa s vitrom ka sta je i dosa skupa sa ova svoja dva pasica. Javija mi se opet za misec dana i pita me jesu li pare spremne. Ja sam bija vrlo sumnicav prema ovome i poceja sam se malo neckat ,ali on je reka da se nemam cega bojat i da ce mi izdat potvrdu da je primija pare,a da cu posal dobit u roku od par dana da je u biti sve gotovo.
    Ponovno smo se nasli ja sam donija pare i on mi je potpisa priznanicu da su pare primljene. Sutra dan me kontaktirala jedna od jacih firmi u drillingu i u roku od 7 dana sam ima posal. Vi ne mozete zamislit izgleda intervju kad razgovaras sa nekim na telefon i oni kazu ma ok sve je super Frenki nam je prica o vama.
    Evo ja vec radim 2 godine za placu od 160 iljada dolara. Nakon sta sam se zaposlija i dobija prvu placu samoinicijativno sam mu odlucija dat jos 5 iljada eura ali covik nece da uzme.Kaze dogovor je dogovor.Je li se isplatilo?? Meni je. On je moj spasitelj.Izvuka me iz bijede i rada za 3 iljade eura.Da mi opet triba posal ja bi mu se javija i napravija isto jer covik je od rici i sve sta kaze napravi.)
    Posljednje uređivanje od dizalicar : 03-22-2012 at 11:19 PM
    "Ne vozi brze vise nego sto tvoj Andeo cuvar moze letjeti"

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dizalicar Vidi poruku
    Evo ja samo prosljedujem odgovor od Frenkija za ovo povise jer on ne moze doc do kompjutera trenutno

COPI-PASTE

( Moje iskustvo sa Frenkijem je bilo slicno vasemu.Ja sam mu se isto obratija PMom priko foruma prije 2 godine i on mi je reka da mu posaljem broj mobitela. Posla sam mu broj mobitela i javija mi se nakon nekoliko dana i reka da dojdem u njegov kafic,da donesem sve papire sta imam i zivotopis i da budem tocan.Ja sam dosa 10 minuti prije. On je dosa tocno na vrime sa svoja dva "advokata" koji su diskretno sili za stol priko puta. On me pita sta sam po struci i kolika mi je placa.Ja sam tada ima 3 iljade eura placu. On mi je reka da ce on sastavit zivotopis jer da je ovo sta imam sranje,i da mi garantira placu od 150 iljada dolara minimum. Jos je reka da nema zurbe i da kad se iduci put vidimo ponesem 25 iljada eura u gotovini sta je njegova provizija.Cili sastanak je traja 5 minuta.On cak nije stiga ni popit pelinkovac sta ga je narucija nego ga je trgnija s nogu i otisa s vitrom ka sta je i dosa skupa sa ova svoja dva pasica. Javija mi se opet za misec dana i pita me jesu li pare spremne. Ja sam bija vrlo sumnicav prema ovome i poceja sam se malo neckat ,ali on je reka da se nemam cega bojat i da ce mi izdat potvrdu da je primija pare,a da cu posal dobit u roku od par dana da je u biti sve gotovo.
    Ponovno smo se nasli ja sam donija pare i on mi je potpisa priznanicu da su pare primljene. Sutra dan me kontaktirala jedna od jacih firmi u drillingu i u roku od 7 dana sam ima posal. Vi ne mozete zamislit izgleda intervju kad razgovaras sa nekim na telefon i oni kazu ma ok sve je super Frenki nam je prica o vama.
    Evo ja vec radim 2 godine za placu od 160 iljada dolara. Nakon sta sam se zaposlija i dobija prvu placu samoinicijativno sam mu odlucija dat jos 5 iljada eura ali covik nece da uzme.Kaze dogovor je dogovor.Je li se isplatilo?? Meni je. On je moj spasitelj.Izvuka me iz bijede i rada za 3 iljade eura.Da mi opet triba posal ja bi mu se javija i napravija isto jer covik je od rici i sve sta kaze napravi.)
    Ja se sican Ante Kuzmic Bekina
    on bi dosa u Splita i Primorca Stobrec krajem 80 pocetkom 90 i pita igrace za koliko bi igrali u Singapuru ili Maleziji
    oni bi rekli solde a Bekin bi na sve doda jos 100% oni potpisali a on ih proda za 500% onu razliku od sebi na racun

Meni Frenki nije uzea solde ali je otvoria oci 2004 u Singapuru na aerodromu i to je bilo mukte
    jos je on platia pice u baru tako da je sve islo na njegov trosak

jahač valova gobic avatar
    Datum registracije
    Aug 2010
    Firma
    kod ?žene

Početno

Vidim da vam je nesto cudno kolega pa cu vam ukratko napisati svoje iskustvo sa doticnim "agentom".
    Meni je za razliku od vas i kolege dizalicara trazio 30 iljada dolara jer san mu reka da ne zelim ici na firme kao sto je NCL i raditi za kikiriki. Lovu san mu mora ostaviti u paketu pored jednog znaka uz cestu, tako da uopce neznam kako covik izgleda. Sredi mi covik placu 180000 dolara godisnje, a meni nekako opet malo. Ima sam cuti da je jednom kolegi za 20000 dolara sredio placu od 200000 dolara. Ja nebudi lin uspostavim kontakt ponovno i kazem: tebra zajeba si me, meni si za 30k sredija placu 180k, a tom i tom za 20k placu 200k! Covik lipo odgovori da se ispricava, da mu se omaklo, da ce mi za pretrpljenu dusevnu bol rijesiti placu od 220k godisnje. I tako bi na kraju. Jedino me malo kopka sto sam mu mora dati tih 30k dolara. Mislim da to nije fer, ja njemu 30k jednokratno a on meni 220k godisnje

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

ostavi se ti toga lika, vidin da su te svi uvatili u kolo...

meni ti je sredija posal za nekih 80k godisnje ali mu dajen 5% od svake place pa tako dok on ne odluci da je dosta. ako iden radit za drugu kompaniju onda mu isto moran placat. gori je od mamica. ovi su ti svi njegovi gori, cista navlakusa

uvati se ti kokola, on ti ima najvise veza po cilome svitu. da san ga zna kad je tribalo ne bi sad bija u ovome duznickome ropstvu

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gobic Vidi poruku
    ...Ima sam cuti da je jednom kolegi za 20000 dolara...

Dawaite, kolege ne zagrebavajte se?!

Eda ne bi oni iz porezne pročitali, a znamo koliko peškaju isti - pa bi mogli uzeti ovo kao istinito?!

"Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od srelec Vidi poruku
    Meni Frenki nije uzea solde ali je otvoria oci 2004 u Singapuru na aerodromu i to je bilo mukte
    jos je on platia pice u baru tako da je sve islo na njegov trosak
    onda je nase iskustvo slicno!! ni meni nije uzeja solde, i takodjer mi je nicim izazvan platija pice. jedino sta se u mom slucaju nije radilo o otvaranju ociju nego o vracanju vjere, sta je mozda cak i delikatnije.

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Le Amateur Vidi poruku
    ... i takodjer mi je nicim izazvan platija pice...

Ovaj Frankie bi mogao imati problema i s gradskim žicarošima.., također.

Tj. mislim - kad uskoro vrime ugrije, a oni ožednu?!

"Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Sramota je da se Frenkijeva hobotnica uvlaci ovoliko duboko u samu srz hrvatskog pomorstva. I ja sam jedan od onih koji je imao "cast" da "posluje" s navedenim gospodinom. Dogovorili smo se da cemo se naci ispred konzuma na kopilici , ja sidin i pijen kavu njega nema nema i nema , nakon pola ure i 10 posalnih sms poruka u desnoj okuci ukazuje se suncem obasjan ponos francuske autoindustrije s celicnim felgama i ofrizanim blatobranom,iako sam pomislio kako se radi o jos jednom holstaperu koji je dosa predat boce u konzuma iz istoga automobila izlazi navedeni gospodin , razbacan kao burek u prvoj fazi prepreme navlaci koznu jaketu pazljivo prebacenu preko suvozaceva sjedala dok mu zadnje zrake sunca iz smijera skvera lagano miluju frisko obrijanu glavu.. polako me hvata nervoza i pocinje mi se tresti noga,ali zajeb nije to bio strh to je bilo straopostovanje prema navedenom gospodinu. lagano se priblizava mome stolu a zvuk cipela me podsjeca na westerne s Clintom Eastwoodom u glavnoj ulozi , pruza ruku desnicu , livicom skida ray ban special edition i lagano me pita , ti tribas posal ? ma sta posal tribam bilo sta , ovrha dosla zena otisla drugome , nemam samopuouzdanja ka sta neman ni za kavu , suzu pustih a ruka mi zadrhti . ne brini sine rece tiho i pruzi mi svoju vizit kartu . frenki - gospodin frenki rece.. u tome trenu u njegovim ocima sam vidio sve sto ja zelim jednoga dana da budem , vidio sam uspijeh , rast , konstantnu akciju i potrebu da uvijek budem na vrhu platisnog lanca.. i ona noga mi se prestala tresiti a srce mi ispuni radost, sreca , duhovni mir.. udje u mene nesto sto nikada uslo nije , nakon godina kladionica, tombola i bilog ronilla osjetio sam se poletnim , osjetio sam da moj zivot jos uvijek nije kraju da postoji i za mene neka nada a jos ni posla imao nisam.. ali , ali koja je cijena upitah ga , znajuci da cu se naci u problemu ako naruci veliku s toplim jer imam jos samo 7 kuna sta sam dobio od otpremnine kad sam dobio otkaz iz dalamcija cementa - nema to cjene rece tiho - zableznuto ga pogledah dok mu glava tone su sumrak a onaj odsjej s frisko obrijane glave nestaje skupa s mojim straom od neimastine - platit ces , od prve place sine i lagano mi prijeđe rukom po obrazu kao sto mi je i otac prelazio dok ga ljubav prema Imoti d.o.o nije odvela pod kotace Autopoduzeca imotski i Neoplana Citiyliner 5.0 Turbo s 410 KS ne znam koliko kilowata.. i zagrli me i pruzi mi u ruku papir, pogledah ga . ugovor i to na svu moju srecu iako sam se nadao poslu na karbunu , grajferima , grabovima , stivama i stivadorima . ugovor za drilling . danas sam sretan covjek . svi oko mene me zovu na kavu i pitaju me kako sam , svi su mi prijatelji a i zene me vole , iako sam godinama tugu utapao u bijelom ronhillu to nije nimalo uzrokovalo na moju potenciju jer sad sam napokon svoj. Mogu samo reci da je to cojek koji je spasio moj zivot ,koji mi je pokazao svjetlo i ciju ruku na svome ramenu osjecam svaki put kad me slomi teret ovoga teskoga zivota.. za sve koje zanima provizija je bila 15 000 , na godisnju placu od 150 000 sto je meni kao samome ,samohranome egzistentu i rezidentnu ove drzave nadasve i dovoljno.. pustio sam suzu pisuci ovo i moram da obrisem laptop.. hvala vam jos jednom frenki , vi ste moja zvizda vodilja, moj put u bolje sutra, moj hdz i moja autocesta, moja inudstrogradnja i skladgradnja, moja naplatna kucica moj tunel ucka , moja gavrilovic pasteta i moja pik cajna.. hvala vam u ime mene i moje familije koju sad napokon mogu i osnovati.. da nije bilo one frisko obrijane glave i dalje bi ostao jedan u morau sssma i slicnih.. koji se samo igraju s zivotom mojim i zivotom meni slicnih ne dajuci nam nista.. frenki puno daje malo uzima i ono sta uzme zasluzio je.. zivjeli dozivotno gospon frenki
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Gavran Mile Selimir prof. Vidi poruku
    Ovaj Frankie bi mogao imati problema i s gradskim žicarošima.., također.

Tj. mislim - kad uskoro vrime ugrije, a oni ožednu?!

I apostolima i ucenicima je bilo nalozeno da sute o dobrocinstvima i cudima, no snaga Duha je u njima bila tolika da su ih oni unatoc tome svjedocili gdje god su mogli. No ako je ovo kvotano najbitnije zapazanje iz cile mase iznesenog, cini se da ce i u ovom slucaju vecina promatraca promasiti puni smisao, bez obzira koliko nas se naslo spremnih posvjedociti.

Livo smetalo E.T. avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Maersk Drilling

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Le Amateur Vidi poruku
    onda je nase iskustvo slicno!! ni meni nije uzeja solde, i takodjer mi je nicim izazvan platija pice. jedino sta se u mom slucaju nije radilo o otvaranju ociju nego o vracanju vjere, sta je mozda cak i delikatnije.
    Posli svega ovoga, jedino sta Frenki zasluzuje, naravski ako smin komentirat ka nepristran (mada su mi njegovi postovi otvorili oci), je neodgodiva beatifikacija, jel zna ko kako ide procedura?
    Ala da.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •