Ovom prilikom bi htio cestitati nasim dragim pomorcima sretan i blagoslovljen bozic,digod bili,mada bi mi bila najveca zelja da oni koji nisu,da budu sa svojima voljenima,od srca Crta zara sa obitelji.
Ovom prilikom bi htio cestitati nasim dragim pomorcima sretan i blagoslovljen bozic,digod bili,mada bi mi bila najveca zelja da oni koji nisu,da budu sa svojima voljenima,od srca Crta zara sa obitelji.
Čestit Bo?žić svim hrvatskim pomorcima i puno zdravlja i sreće u novoj godini. Svim novim pomorcima, pa tako i sebi, ?želim da ??to br?že nađu ukrcaj![]()
Sretan bozic svima
sritan van bozic ma di god bili...puno srice i zdravlja![]()
kad se ??porka?? s hfo, operi se sa mgo
Sretan Bo?žić puno sriće i zdravja vam zelim a ostelo ce doc samo po sebi![]()
Cestit Bozic pa zar nas lopovi ne mogu pustiti na miru evo prije uru i po smo imali pokusaj pljacke na sidristu u Manili a taman sam skoro pocea pivat na karaoke![]()
Sta nisam isa u ginekologe
blagoslovljen bo?žić i bolja nova zdravlja srice i svega ostalo nek nefali
Svim prijateljima i neprijateljima na Forumu ?želim sretan i blagoslovljen Bo?žić!
![]()
Evo ja samo cestitam neprijateljima jer bi mi bez njih zivot bio dosadan. Za prijatelje mi je lako.
Svima vama na kopnu ili moru, kao i vasim obiteljima miran i veseli Bozic!
![]()
....They say be afraid
you're not like the others,
different DNA, they dont understand U.......KP
Ekipa Sretan Bozic zelim da ga provedete uz obilje zdravlja,
srece i veselja i uz svoje najjmilije![]()
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
Sretani blagoslovljen Bozic svima posebno pomorcima da ima Bog da mirno more i sigurnu luku kako u zivotu tako i u poslu.![]()
Sretan Bo?žić svim ljudima dobre volje!
?*aka suza, vrića smija, ća je ?život nego fanta?žija.
Svima sretan i blagoslovljenen Bozic.
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
BEZ obziera bio prijatelj ili neprijatelj voli ga uvijek ,a pogotovo za blagdane,![]()
jer je vrijeme darivanja
ZELIM OD SRCA SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC SVIM POMORCIMA I ONIMA KOJI SE TAKO OSJECAJU
![]()
Moras to malo bolje oblikovati,vidi se tko je sef i tko drzi sve na oku
-podvuka si repicu frenki !!
....
Srecan Bozic i Vama Ban Efendija. Hristos se rodi.
Evo sam upravo cuja da je Nemes dosa u Knin na Bozic kod buduce bracne druzice i njene obitelji.i ostaje dok nas Isus ne prohoda Bilo bi lipo pozvat ga u ime pomorac.neta ako je kome iz Sibenika ostalo sta zamrznutih sarmi od pira u Uzorite. A znam ja u koga uvik ima smrznutih sarmi.Ajde pliiizzz,pliiiizzz izvadite koju iz dubinskoga za nasega Nemesa.Vise nam vridi Nemes za marketing i ka odskocna daska u visoku politiku nego pola ovih trulih politicara sta smo dobili.
cro.time.mk
Posljednje uređivanje od Frankie : 12-29-2011 at 02:08 PM
Jebiga..krivo sam stisnuo..djava ondija ovi mali ekran na Iphone 4S
Ovim putem cestitam blagdane clanu http://www.pomorac.net/forum/members...l#vmessage3366![]()
Posljednje uređivanje od RAUL : 12-29-2011 at 02:14 PM
Tko rano rani zajebo je pjetla
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)