Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/21
    Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Zapazio sam ovu vijest Zrile,

Komentirali su da se to neće odraziti na hrvatske ??tedi??e, no ako se ipak odrazi mene neće pogoditi.

Izi??ao sam iz te banke i nakon dugogodi??njeg sta?ža u njoj,

nikome je ne preporučujem.

Amen
    "Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Ma predivno
    Idemo ispočetka.....

Barba emerik avatar
    Datum registracije
    Jun 2011
    Firma
    propala
    "što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "

Clan Posade dome avatar
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

Onda na koju banku staviti,profesore ?

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Ulozit pare u Ekonomski fax u Splitu.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dome Vidi poruku
    Onda na koju banku staviti,profesore ?
    U HPB
    Tko rano rani zajebo je pjetla

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od guc Vidi poruku
    Ulozit pare u Ekonomski fax u Splitu.
    ma rađe u HRM, ima sve predispozicije da postane jedna od jačih čarter firmi u nas

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Le Amateur Vidi poruku
    ma rađe u HRM, ima sve predispozicije da postane jedna od jačih čarter firmi u nas
    Odavno je postala
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

sad eu vise nije bas sigurna,ali ja jos drzin u gracu u nisan siguran,cini mi se raifazen ili ona druga slicnog imena,a za sve ostalo,tu je otp,prvi su uletili sa web karticom(na moju inicijativu svojoj bankarici od prije 3 god),povoljnim kreditima za pomorce(koje ne koristin) i koliko do sad vidim,izvan svih afera su osim kupovine dionica podravke

Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Pozdrav kolege, evo trebam ici na brod ako Bog da odmah iza Nove godine, tocnije koji dan iza Nove, svu papirologiju sam sredio osim jedne stvari, nisam jos otvorio devizni racun ni u jednoj banci. Citam na internetu da je UniCredit koji je vlasnik Zagrebačke banke u velikim problemima (otpustili ili otpu??taju 5000 radnika i zatvaraju poslovnice u istočnoj i nekim zemljama srednje Europe) tako da sam Zabu odmah otpisao. PBZ je članica Sanpaolo Intesa grupe i čitam po internetu da su trenutno najsigurnija i najstabilnija banka i najnagrađivanija banka, Raiffeisen čitam da su jedna od vođećih u Hrvatskoj, Erste banka da nije sigurna, Volksbanku kupili Rusi,Splitska čiji su vlasnici Francuzi ovisi o grčko, dugu, ako bankrotira grčka i francuske banke će sa njom, OTP mađarska banka, a mađarska u problemima, da vas ne davim previ??e, u izbor sam stavio sljedeće banke: PBZ, Raiffeisen, Splitska banka i OTP banka, pa vas molim iskusnije i starije kolege da mi pomognete da od većeg zla odaberem manje. Naravno, vi navedite i druge koje nisu u mom izboru ako su bolje od mog izbora. Unaprijed se zahvaljujem.

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

reci da ti posalju na kokolov racun

credo ti isto nije losa

ako ce tvojih iljadu dolari spasit EU ekonomiju onda neka uzmu.

meni je prvi izbor erste, najzgodnije su blagajnice

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od wolf11 Vidi poruku
    Pozdrav kolege, evo trebam ici na brod ako Bog da odmah iza Nove godine, tocnije koji dan iza Nove, svu papirologiju sam sredio osim jedne stvari, nisam jos otvorio devizni racun ni u jednoj banci. Citam na internetu da je UniCredit koji je vlasnik Zagrebačke banke u velikim problemima (otpustili ili otpu??taju 5000 radnika i zatvaraju poslovnice u istočnoj i nekim zemljama srednje Europe) tako da sam Zabu odmah otpisao. PBZ je članica Sanpaolo Intesa grupe i čitam po internetu da su trenutno najsigurnija i najstabilnija banka i najnagrađivanija banka, Raiffeisen čitam da su jedna od vođećih u Hrvatskoj, Erste banka da nije sigurna, Volksbanku kupili Rusi,Splitska čiji su vlasnici Francuzi ovisi o grčko, dugu, ako bankrotira grčka i francuske banke će sa njom, OTP mađarska banka, a mađarska u problemima, da vas ne davim previ??e, u izbor sam stavio sljedeće banke: PBZ, Raiffeisen, Splitska banka i OTP banka, pa vas molim iskusnije i starije kolege da mi pomognete da od većeg zla odaberem manje. Naravno, vi navedite i druge koje nisu u mom izboru ako su bolje od mog izbora. Unaprijed se zahvaljujem.
    evo ovo gore je (barem na prvi pogled) post u prilog Gucovoj tezi o svrsishodnom ulaganju u EFST, jer imetak tra?ži i znanje. No nakon dubinske analize postane posve jasno da je para Vrag i da triba radit isključivo da ti prođe vrime. Po??to nekako triba doć i do kruha na??eg svagda??njeg onda razmislit i da se zatra?ži isplata u jedinici koja ne podlije?že inflaciji, promjeni burzovnih indeksa, padu kreditnog rejtinga, ili financijskom potresu uslijed prelaska/povratka na zlatni standard. Ja kod Prančioka koji je moj agent poku??avan ishodit da me se isplaćuje u lat. Monetaria Moneta tj. popularno zvanoj kauri ??koljkici koja je odvajkada sredstvo razmjene. Ako moje fatalističke ekonomske prognoze i ne budu točne i ne dođe do potpunog kolapsa, imati ću dovoljno osnovne sirovine za otvaranje srednje velike tvornice suvenira, pa opet dobro.

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Le Amateur Vidi poruku
    evo ovo gore je (barem na prvi pogled) post u prilog Gucovoj tezi o svrsishodnom ulaganju u EFST, jer imetak tra?ži i znanje. No nakon dubinske analize postane posve jasno da je para Vrag i da triba radit isključivo da ti prođe vrime. Po??to nekako triba doć i do kruha na??eg svagda??njeg onda razmislit i da se zatra?ži isplata u jedinici koja ne podlije?že inflaciji, promjeni burzovnih indeksa, padu kreditnog rejtinga, ili financijskom potresu uslijed prelaska/povratka na zlatni standard. Ja kod Prančioka koji je moj agent poku??avan ishodit da me se isplaćuje u lat. Monetaria Moneta tj. popularno zvanoj kauri ??koljkici koja je odvajkada sredstvo razmjene. Ako moje fatalističke ekonomske prognoze i ne budu točne i ne dođe do potpunog kolapsa, imati ću dovoljno osnovne sirovine za otvaranje srednje velike tvornice suvenira, pa opet dobro.
    Nisi me bas najbolje ubra,EFST je pored velikog "znanja" osta bez imetka.
    Par mil.kuna,douse isplatit ce im 400 iljada.
    Sto se tice valutne isplate,trenutno pregovaram za janjce i Merlot.

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od guc Vidi poruku
    Nisi me bas najbolje ubra,EFST je pored velikog "znanja" osta bez imetka.
    Par mil.kuna,douse isplatit ce im 400 iljada.
    Sto se tice valutne isplate,trenutno pregovaram za janjce i Merlot.
    aaaa biće ovo sa Credo bankom ??ta Grćić nije podiga pare... nisan poveza. Iako po ton pitanju mislin da se od početka radilo o znanju, a ne o neznanju, no nema veze. Vino je svakako trajna vrijednost ako je dobro pohranjeno, kolika je kamata ovisi o vinogorju i berbi, a janjčići također nisu lo??i no ovisi koliki si kapacitet,ne znan zasad nikoga osim Gilija ko bi moga primat isplatu u toj valuti, a da mu ne propadne. No ostajen pri tome da je para Vrag, malo ih je ??ta in pare rade za njih, uglavnon je obrnuto ma koliki bili prihodi.

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

imenjace, triba li ti doc dat ruke izbrojat sve te artikle? da se ne bi di god zaheba...

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Turist Vidi poruku
    imenjace, triba li ti doc dat ruke izbrojat sve te artikle? da se ne bi di god zaheba...
    More,bices mi osobni bankar.
    Posljednje uređivanje od guc : 12-06-2011 at 09:18 PM

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

bogami je lose kad si od kapa spa na cuvanje janjcica

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od wolf11 Vidi poruku
    Po??talji mail Rohatinskom, on će ti znati reći...od starijih kolega, ko ima love, taj nema račun u RH...

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

moras imat racun za tekuce troskove,oni jebeni raifaizen kartica mi na svaki bankomat izbacuje na njemacki(bilo di u svitu),pa moran pogadjat sta ocu,a i trajni nalozi za racune itd,ja samo pribacujen priko neta koliko triba i da stoji sta za put

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •