"Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."
> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new
Ma predivno![]()
Idemo ispočetka.....
"što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
Onda na koju banku staviti,profesore ?![]()
Ulozit pare u Ekonomski fax u Splitu.
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
sad eu vise nije bas sigurna,ali ja jos drzin u gracu u nisan siguran,cini mi se raifazen ili ona druga slicnog imena,a za sve ostalo,tu je otp,prvi su uletili sa web karticom(na moju inicijativu svojoj bankarici od prije 3 god),povoljnim kreditima za pomorce(koje ne koristin) i koliko do sad vidim,izvan svih afera su osim kupovine dionica podravke
Pozdrav kolege, evo trebam ici na brod ako Bog da odmah iza Nove godine, tocnije koji dan iza Nove, svu papirologiju sam sredio osim jedne stvari, nisam jos otvorio devizni racun ni u jednoj banci. Citam na internetu da je UniCredit koji je vlasnik Zagrebačke banke u velikim problemima (otpustili ili otpu??taju 5000 radnika i zatvaraju poslovnice u istočnoj i nekim zemljama srednje Europe) tako da sam Zabu odmah otpisao. PBZ je članica Sanpaolo Intesa grupe i čitam po internetu da su trenutno najsigurnija i najstabilnija banka i najnagrađivanija banka, Raiffeisen čitam da su jedna od vođećih u Hrvatskoj, Erste banka da nije sigurna, Volksbanku kupili Rusi,Splitska čiji su vlasnici Francuzi ovisi o grčko, dugu, ako bankrotira grčka i francuske banke će sa njom, OTP mađarska banka, a mađarska u problemima, da vas ne davim previ??e, u izbor sam stavio sljedeće banke: PBZ, Raiffeisen, Splitska banka i OTP banka, pa vas molim iskusnije i starije kolege da mi pomognete da od većeg zla odaberem manje. Naravno, vi navedite i druge koje nisu u mom izboru ako su bolje od mog izbora. Unaprijed se zahvaljujem.
reci da ti posalju na kokolov racun
credo ti isto nije losa
ako ce tvojih iljadu dolari spasit EU ekonomiju onda neka uzmu.
meni je prvi izbor erste, najzgodnije su blagajnice
evo ovo gore je (barem na prvi pogled) post u prilog Gucovoj tezi o svrsishodnom ulaganju u EFST, jer imetak tra?ži i znanje. No nakon dubinske analize postane posve jasno da je para Vrag i da triba radit isključivo da ti prođe vrime. Po??to nekako triba doć i do kruha na??eg svagda??njeg onda razmislit i da se zatra?ži isplata u jedinici koja ne podlije?že inflaciji, promjeni burzovnih indeksa, padu kreditnog rejtinga, ili financijskom potresu uslijed prelaska/povratka na zlatni standard. Ja kod Prančioka koji je moj agent poku??avan ishodit da me se isplaćuje u lat. Monetaria Moneta tj. popularno zvanoj kauri ??koljkici koja je odvajkada sredstvo razmjene. Ako moje fatalističke ekonomske prognoze i ne budu točne i ne dođe do potpunog kolapsa, imati ću dovoljno osnovne sirovine za otvaranje srednje velike tvornice suvenira, pa opet dobro.
aaaa biće ovo sa Credo bankom ??ta Grćić nije podiga pare... nisan poveza. Iako po ton pitanju mislin da se od početka radilo o znanju, a ne o neznanju, no nema veze. Vino je svakako trajna vrijednost ako je dobro pohranjeno, kolika je kamata ovisi o vinogorju i berbi, a janjčići također nisu lo??i no ovisi koliki si kapacitet,ne znan zasad nikoga osim Gilija ko bi moga primat isplatu u toj valuti, a da mu ne propadne. No ostajen pri tome da je para Vrag, malo ih je ??ta in pare rade za njih, uglavnon je obrnuto ma koliki bili prihodi.
imenjace, triba li ti doc dat ruke izbrojat sve te artikle? da se ne bi di god zaheba...
bogami je lose kad si od kapa spa na cuvanje janjcica
moras imat racun za tekuce troskove,oni jebeni raifaizen kartica mi na svaki bankomat izbacuje na njemacki(bilo di u svitu),pa moran pogadjat sta ocu,a i trajni nalozi za racune itd,ja samo pribacujen priko neta koliko triba i da stoji sta za put
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)