Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15

Tema: Eu navfor

Clan Posade osmanlakovic avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno Eu navfor

Pozdrav pomorci,

nadam se da ćete izdvojiti svoje vrijeme pa reći koju i na ovu temu. Interesuje me informacije o pomenutom poslu kao ??to je rad u EU NAVFOR-u. Kako se mo?že doći do radnog mjesta na brodu, da li ima hrvata koji su tamo primljeni (samo se nadam da prvi odgovor neće biti "pa za to ti treba 2 ?života plovidbe itd... i da neće biti neke opet neslane ??ale). Gledao sam na njihovoj stranici ne??to o njima, uglavnom se bore protiv pirata i sprečavaju njihove napade u Suetskom kanalu i dalje... Da li mo?žda slučajno neko zna kako se tamo radi, msm ugovori itd, mo?žda kolika je plaća i koje pozicije bi mogle da se rade sa pomorskim faxom !! Unaprijed hvala

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od osmanlakovic Vidi poruku
    Pozdrav pomorci,

nadam se da ćete izdvojiti svoje vrijeme pa reći koju i na ovu temu. Interesuje me informacije o pomenutom poslu kao ??to je rad u EU NAVFOR-u. Kako se mo?že doći do radnog mjesta na brodu, da li ima hrvata koji su tamo primljeni (samo se nadam da prvi odgovor neće biti "pa za to ti treba 2 ?života plovidbe itd... i da neće biti neke opet neslane ??ale). Gledao sam na njihovoj stranici ne??to o njima, uglavnom se bore protiv pirata i sprečavaju njihove napade u Suetskom kanalu i dalje... Da li mo?žda slučajno neko zna kako se tamo radi, msm ugovori itd, mo?žda kolika je plaća i koje pozicije bi mogle da se rade sa pomorskim faxom !! Unaprijed hvala
    S pomorskim mo?že?? biti admiral.
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

Pa bit ce da traze iskustva u vojnoj a ne u civilnoj mornarici, pa ti ljepo upisi HRM!

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

pitaj Raula kontraadmirali viceadmirali ovo ono ...covjek zna

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od galjot Vidi poruku
    Pa bit ce da traze iskustva u vojnoj a ne u civilnoj mornarici, pa ti ljepo upisi HRM!
    Moj susjed je cili ?život čistio čatrinje sad je security tamo
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Eu navfor je samo za casnike HRM.Vecinom rade u zapovjednistvu Northwood.Mislm da trenutno nikoga nema na brodovima.Znaci nista civili..ugovori su po 6 mjeseci, placa je zbroj svih beriva koje primas u HRM plus 90 dolara po danu.
    Posljednje uređivanje od RAUL : 09-13-2011 at 07:49 AM
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

A kako ide ta procedura sa HRM, jel posle bilo koje srednje ??kole se mo?že poslati zahtjev i sve ??to treba uz to za ulaz na akademiju koja traje ?? i koliko ? Navfor je baziran na za??titi od piratsta i jedan čovjek koji radi u tim krugovima mi je rekao da su plate strahobno velike i da se radi 12 mjeseci, mislim imas stalni posao, ili kad si na moru primas platu i isto tako kada si doma plata uredno lije?že ! E sad nezz imali se tu sta traziti sa pomorskim faxom ili HRM (mene interesuje most, navigacija, plovidba, a ne strategija odbrane... msm ne vojni ratni dio)

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Nema posla za civile....moras biti pripadnik oruzanih snaga drzava koje sudjeluju u toj operaciji..Isto kao da ides u mirnovnu misiju.Kao sto su po Bosni bili mirovnjaci.Ako nemas hrvatsko drzavljanstvo i nemas prebivaliste u RH ne mozes biti pripadnik OSRH tj. HRM-a.

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

Citiraj Prvotno napisano od RAUL Vidi poruku
    Nema posla za civile....moras biti pripadnik oruzanih snaga drzava koje sudjeluju u toj operaciji..Isto kao da ides u mirnovnu misiju.Kao sto su po Bosni bili mirovnjaci.Ako nemas hrvatsko drzavljanstvo i nemas prebivaliste u RH ne mozes biti pripadnik OSRH tj. HRM-a.
    ok, shvatio sam !

Gdje mogu naći popis, koje su to sve dr?žave koje su pripadnice EU NAVFOR-a, nedavno sam vidio da je i Crna Gora pristupila njihovim snagama !
    Posljednje uređivanje od osmanlakovic : 09-13-2011 at 09:25 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

The EU NAVFOR Operation Atalanta consists of units from Belgium, France, Germany, Greece, Italy, Luxemburg, Netherlands, Spain and Sweden. Contributions from third countries such as Norway are participating as well. Also, a number of Cypriot, Irish, Maltese and Finnish military personnel supplement the team at the Northwood Operation Headquarters.

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

reko ja da Raul zna

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

Kako ide procedura za hrvate koji se odluče na HRM, jel to akademija poslije srednje ??kole i koliko traje ? Ima li uvjeta za upadanje itd

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Program civilno-vojnog ili to kao nekakvo dvojno školovanje ili se ako ispunjavaju propisane uvjete nakon završetka studija samo jave na natječaj za prijem u djelatnu vojnu službu. nema akademije. i jedni i drugi nakon toga moraju završiti časničku školu neovisno o tome jesu li se školovali civilno ili kao kadeti.
    Posljednje uređivanje od Le Amateur : 09-13-2011 at 11:05 PM

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

Koliko se kreću plate ako je neko upućen za časnički kadar u HRM ?

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od osmanlakovic Vidi poruku
    Koliko se kreću plate ako je neko upućen za časnički kadar u HRM ?
    primanja casnici od 7 do 13 tisuca kuna.
    primanja docasnici od 6 do 20 tisuca kuna.
    primanja vojnici od 5 do 10 tisuca kuna.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •