evala ekipa,

evo mene malo,sa novin problemom,pa ako neko zna kako pomoci bija bi mu zahvalan.

uglavnom trazija sam od banke(splitske banke)da se skine moj jamac za kredit,jer su mi oni rekli da za to nema problema jer iman visoka primanja,policu osiguranja i hipoteku.prije par godina sve su me to trazili plus jamca,za odobrenje stambenog kredita,e sad problem se stvorija prije 2 tjedna,kad sam zatrazija otpustanje jamca,gospoda su mi javila nakon par dana da to nije moguce barem ne na jos 6 mjeseci iz razloga sto nisam imao dva miseca primanja kod njih,odma da rijesimo tih dva miseca ili cak i vise u proslosti,znaci prije mene se prije vodio kazneni postupak,da bi se na sudu prikazala od tuzitelja moja primanja,kojemu je brat bija zaposlenik splitske banke,znaci tu imamo izdavanje bankarske tajne,kad sam to poslao u banku oni su se ispricali i dali otkaz doticnome,e sad to san nekako progutao,da bi posljenih mjeseci stalno dolazilo do nekih problema u vezi naplate i inace racuna znaci jedna poslovnica bi mi naplatila kredit pa druga pa treca,a ja po mjesec dana bez svojih otprilike 1000e,koje bi kasnije vratija kad bi posjetia direktora banke,koji bi se uvik opravdavao da imaju neki novi software i da imaju dosta gresaka,ja iman trajni nalog i mene ne interesira,jer iako bi radili pogreske jos bi mi poslali opomenu 50 kn na adresu ka da san neki lopov,uglavnom sbog svih tih problema maknija san lovu od tamo,da bi mi sad stvarali problem.jeli ima ko ideju ili savjet di da se obratin jer kad ja njima kazen zasto san maka lovu na dva miseca od njih,banku to ne zanima,stalno prebaciju problem na mene.eto ako moze ko ili da je ima slicnih problema pa da malo pomogne.

hvala unaprid