pozdrav novi sam ovdje,zanima me zasto chat visi uvijek prazan nikad nikoga nema na njemu?
pozdrav novi sam ovdje,zanima me zasto chat visi uvijek prazan nikad nikoga nema na njemu?
posalji nekome zahtjev za prijatelja , pa ti onda chat nece bit prazan
nema najj si jaci a sad trkom u predstavljanje pa ces posli chatat
http://www.pomorac.net/forum/predsta...uncements.html
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
pozdrav picard i dobro dosao inace red je da se prvo predstavis....sto se tice chata vidi se da si novi pa ne znas da se sad koristi facebook za raznorazne stvari pa i za chat![]()
Life is too short to remove usb safely
um kako da nadodam prijatelja za chat bio bih zahvalan ako mi netko objasni![]()
heba vas chat. brze bi poruka golubon prisla svit nego ovon vason pizdarijon
ovo je neki mladi nedobudni - ka ja![]()
aj oko moje posto si iz Sinja znaci trazi Glavinica , Rupanovica i Marunicu
pa sta oces u vezi faksa pitaj njih (oni su tvoji zemljaci razumit ce te ) ali oni su ti strojari
A u vezi brodova , pomorstva imas nas tj. Bobova uciona i ako sta neznas samo pitaj pa ce ako triba
barba Dalmos preimenovat u Bobova i Picardova uciona![]()
aj zivija![]()
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
....nema boba...po svemu sudeći uvatili ga mlita i ekipa u mo??u kako ih je lipo pronija po forumu. sljedeća postaja je graditeljska obrtnička ??kola na split3 - rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima
MA dobro si ti picard reka evo malo sam chata a ima bice godina ipo da nisamovaj chat je ludilo
Evo ko zeli neka proba ode
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)