Sporki stari grad ......![]()
Sporki stari grad ......![]()
BLACK IS BACK
..........
Posljednje uređivanje od Frankie : 10-13-2011 at 05:20 PM
Posljednje uređivanje od maler : 08-05-2011 at 01:27 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
sve OK ali od svih Armada ba?? mural od one sa donje ve?žice, tamo di su pola stanovni??tva doseljenici iz Dalmacije... Su??ak je cili na??, osim mo?žda Pećina i Gornje Ve?žiceinače visija u Pingvina dugo
nes ti kluba..
u mene seljak 2nd se ne slaze s mojom tvrdnjom i kaze da stavim ovaj link http://www.armada-rijeka.hr/slike/camtetto%205.jpg
Posljednje uređivanje od morskipas01 : 08-05-2011 at 02:57 PM
Prevelik je da stane u jednu ili cak vi??e slika pa evo ovako:
‪Campetto grafit - najja
....They say be afraid
you're not like the others,
different DNA, they dont understand U.......KP
Nacin zivota![]()
hvala ti ..mojoj" prijateljici " ne nedostaje ideja ...hahaha
sad ce biti manje zabijenih auta u kucu ....
halo tu sam ..bio malo na odmoru ...od svih ..zene ..djece ..susjeda ..prijatelja i neprijatelja ...onako za svoju dusu ...
dule legenda ..moja zene dobije osip kad ga cuje ..a moz misliti kad ga vidi ..i zato je cesto vodim na duleta![]()
Posljednje uređivanje od emerik : 08-06-2011 at 11:51 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
"što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
Jeste li vas dvoje mo?žda uspili otići kod Simona u Stereo kad je bilo 30 godina karijere Duli i bendu, mislim da je bila sezona 2007/2008? Predivna večer je bila, barem meni, samo ??to su dominantno bili nonići veterani kvarnerskih plesnjaka, pa je bilo malo neobično...![]()
imas pogresno ..nema tamo dalmosa ni kvarat(podvezica ili ti d.vezica to ti je naziv iz bivse drzave ) ..ima ih nekoliko za g.vezicu ima mix svega a na pecinama su ti moj prijatelji oni sto su dosli iz bih u stanove oficira i onih koji su za jeftine soldi prodali svoje stanove i otisli u "svijet "na istok...
ja nisam... bio na brodu ..a zena nije htjela ici ...duletu bilo jako zao ..ali slijedeci put ce morati ici ...ako ne prije npr.maskare
‪Campetto grafit - najja
‪Armada Rijeka - Bio sam naivan‬‏ - YouTube
Posljednje uređivanje od emerik : 08-06-2011 at 12:24 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Ma uvik mi je bila draža istočna strana grada, priko Rječine, neko vrime san i živija na Krimeji tamo prije Orijenta u kući odma ispod restorana od Bilog... inače san sta uglavnon na Turniću (kleptomani!!!) i u centru 50m od knjižnice. Jako dobro poznajem grad i okolicu tako da nisam napamet napisao za Dalmatince na sušačkoj strani, ali tema je vaša fjumanska pa neću više spammati, družite se i uživajte!
meni odmah u susjedstvu
![]()
....They say be afraid
you're not like the others,
different DNA, they dont understand U.......KP
Ma to je lokalna zafrkancija, šta znaš i sama i bolje od mene. Sta san dugo u Kosića Rika, balkon je bija odma iznad onog velikog natkrivenog boćališta. Super susjedi, još su nam bili rješili besplatnu kabelsku i druge takve stvari. Javija san se na topic jer mi uvik dođe toplo oko srca kad je priča o Rijeci, nogometna i ostala regionalna prepucavnja mi nikad nisu bila interesantna...
......
Posljednje uređivanje od Frankie : 10-13-2011 at 05:19 PM
onda ..ako te put nanese u rijeku ..javi se.. pogotovo ako bude zima ...
i ja imam neke iz proslosti iskrice oko srca kad se spomene od splita pa na nize juznije ....davno je je bilo ali da se bar ponovi .....ma oce kad odem u mirovinu valjda ce ostati nesto za gorivo i putne troskove ..a ono drugo ..tempi passati.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)