Evo me gili zamolija da otvorim thread jer njemu ne ide. Kaze da tamo na koliko zaradjujete nije bija aktivan jer da mu ta tema nije interesantna,ali da ce na ovome threadu biti vrlo aktivan.
Evo me gili zamolija da otvorim thread jer njemu ne ide. Kaze da tamo na koliko zaradjujete nije bija aktivan jer da mu ta tema nije interesantna,ali da ce na ovome threadu biti vrlo aktivan.
jel istina da pojide vriču kupira po obidu![]()
gili pojede vricu kumpira ko netko kesicu cipsa. A moram mu danas posvetit malo paznje jer mu je danas rodjendan.
Je??kaj,je??kaj...bolje bi ti bilo da si mi kupio "malo" čokolade u bondu....od svih tih pustih novaca ni čokoladica za rođendan...pih...
Ako i dobijes ista to ce bit ispljunuti ljesnjaci iz Dorine koje je skuplja zadnja 2 miseca i to mos bit sritan, al istakala bi ja njemu letriku da san ja na tvom mistu pa da vidin junaka kako ce vivkat kad sve bude crno na ekranu
niti letrike nit drvenog nit nikola ajmeeeeeeeeeee
Dobro zboris Dalma, trebalo bi mu sve iskopcat. Ali se onda pojavljuje drugi problem. Moglo bi mu bit dosadno, pa mu past na pamet da ode nesto radit umjesto sto cijeli dan visi za kompjuterom, a posto alat nije drzao u rukama od tko zna kada vjerovatno bi doslo do kakve ozljede i jos napravio vise stete nego koristi, pa cu jos i to morat popravljat i imat ga na savjesti........Neka njemu letrike i njega za kompjutorom, kupit cu si ja sam cokoladu.....vise mi se isplati.
Meni ne treba alat za rjesavanje problema. Sto me vise tuku to se vise volim.
30 do 40 deka pecenog,a leso nema granica.![]()
Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...
A tebe jedes ka tic.Moj gili je super teska kategorija.On poji koliko stavis prida nj.I ne staje dok sve ne potaraca. Taj nikad nije reka predajem se dok je spize na stolu.
u rangu sa bingom,ne staje dok ima
evo za naseg Gilija ako se odluci , Frani da jos teke ustedi
http://www.nurse.hr/novosti/nove-zan...esne-mase.html
kad mu budemo na babine isli samo servise od kave cemo mu nosit , u cikarama toci juhu , a na pijatima servira glavno jelo![]()
Posljednje uređivanje od dalmacija : 08-08-2011 at 08:57 PM
@Frankie
Jel naslov ovog threada Koliko pojed..., ili Koliko pojeb....
Meni je Laptop kupljen u Singapuru kod Manija, pa mi drugacije prikazuje slova![]()
Mirno spavaj. Za tebe nebitno je li D ili B svejedno ces ostat gladan.
Ako je B onda bi ovo bila provista za misec dana
http://www.youtube.com/watch?v=Fz_iK...eature=related
a ako je D onda je ovo predjelo
‪Janjetina ispod Sa
a ovo glavno jelo
‪janje na ra
i na kraju naravno nesto slatko za desert
‪Nicole Kidman Ass‬‏ - YouTube
Posljednje uređivanje od gobic : 08-09-2011 at 04:05 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Evo akcije.......
Ponuda.jpg
Konacno dobija ono sta san tija
evo jedna ideja, samo za Gilija - pečena deva punjena jančičima i kozletinom i koječim drugim... :-)
![]()
Posljednje uređivanje od Le Amateur : 08-12-2011 at 05:05 PM
Pita Gili sta ima za desert? Nakon ovoga mu se jede slatko.
Nista i to doslovno
Udrilo nas velko sidro i nevoja juta puten pa potrosili provistu.. a firma nece da plati dovoz na vanjsko sidro.. a pecalo se a mucilo se... p ni ribe nema za uvatit il mi ne znamo kako... na kraju se smilovali nakon 10 dana muke jute...![]()
Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !
obicno prije dobrog jela domacica treba ponuditi s picem a onda slijedi dobra hrana
![]()
Posljednje uređivanje od emerik : 08-16-2011 at 02:34 PM
"što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)