Ajmo ekipa koja navija za Hajduka, ostalima se ispricavam sta ovu temu stavljam na zajednicki pomorac.net, uplatit clanarine i nagovorit ekipu da napravi isto!
HZV!!!
Ajmo ekipa koja navija za Hajduka, ostalima se ispricavam sta ovu temu stavljam na zajednicki pomorac.net, uplatit clanarine i nagovorit ekipu da napravi isto!
HZV!!!
Haha,bas si nasa misto di ces trazit uplatu clanarine.
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
Ovde je ekipa koja će prije uplatit posmrtnu pripomoć, nego bilo kakvu članarinu...ba?? si na??a Crkvu di će?? Boga moliti...
brate juka, rijeseno i prije odluke. kasnis... a i zrile ti je sve rekla... neki bi i mukte kobasicinu za doc na stadion
E moj rodo nisam jos niti ovu uplatija ,a kamoli za HAjduka![]()
Moze ajde dodi po mene pa cu uplatit ,samo pozuri i nemoj dolasti oko 4 ure popodne gledam sapunice onda
je li ko cuo kad pocinju uplate i koji je ziro
ja san ti samo dispecer, office mi je u nigeriji pa mi je malo teze osobno privozit... ostavi adresu i drug ili drugarica ce te doc pokupit, odvest do banke i vratit doma. ako te nas strucni suradnik profilira kao paznje vrijednog clana onda imas pravo i na topli sendvic bez priloga nakon uplate i vozi te predsjednik stranke osobno
i opet, za mi je sta nisan u prilici osobno doc, iman posla priko glave s organizacijon prijevoza. doslo lito pa je svima lino poc do banke na vlastiti pogon
Početak upisa u Naš Hajduk
Petak, 22 Srpanj 2011 00:00 Klub Navijača - Obavijesti .Nakon što je projekt Naš Hajduk prošao Gradsko vijeće, u subotu se kreće s učlanjivanjem!
Na dan utakmice s Barcelonom bit će postavljeni štandovi na Rivi, Pjaci, u Marmontovoj ulici te ispred Poljuda, a uskoro će se moći učlaniti i u poslovnicama Splitske banke te preko internetske stranice ulaznice.hr. Pri učlanjivanju treba se imati osobna iskaznica te OIB.
Učlanjenjem se, osim prava sudjelovanja u demokratskom izboru Nadzornog odbora Hajduka, ostvaruje i pogodnost pri kupnji u Hajdukovih rekvizita. Dodajmo i da članovi Hajduka imaju prednost pri rezervaciji ulaznice za utakmice.
Članarina za 2011. godinu iznosi 100 kuna i cijeli iznos ide Hajduku!
Nadamo se da ćemo ovom akcijom račun našeg kluba podebljati za milijunski iznos te da će ljudi izabrani od strane navijača - članova Hajduka u Nadzorni odbor brinuti o svakoj kuni u klubu!
Učlani se i odlučuj!
KN TORCIDA
zasto oib?
http://www.webcaston.com/embed.php?fileid=lola321
evo link za prenos utakmice
Jesu to oni sto im pustamo bodove, otkidamo bodove dinamu, a kad nama triba njihova pobjeda u slavonskim selendrama onda redovno dobijamo kukumarcinu od po metra.....jer tim istima pobjeda vise "ne triba". I tako vec 20 godina. Zelim im sve najbolje ali od mene nece vidit ni centa!
"Nasa rana i lik, Zadar zauvik!"
![]()
Born in Croatia
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)