Na zalost nemam nikakvih podataka o uplatama s kojima bih vam mogla pomoc.
Slucaj nije prijavljen policiji jer se on ne vodi kao nestali, nego se radi o stvari osobne prirode. Naime, moji roditelji su se razveli 1990,nedugo nakon toga on odlazi u Montreal, pa se seli u Fort Lauderdale ,Florida. Dalje od toga neznam. Cula sam prije dvi godine od jednog pomorca da su se u pomorskim krugovima sirile price da je umro, medutim prije dva mjeseca sam saznala da se telefonski javio starom prijatelju u Splitu i porucio mu da ide u Dominikansku Republiku. Zadnja informacija se kronoloski ne podudara s vremenskim razdobljhem navodne smrti, sta me opet pokrenilo da nastavim potragu.
U kontaktu sam sa Ministarstvom Vanjskih poslova , i poslala sam mailove na adrese konzulata u L.A. ,Ottawu i New York koji pokriva Dominikansku republiku.
Medutim, nase sluzbe su jako spore i vise nade polazem u ovaj nacin, da ce se neko javit da je plovija s njim ili ga negdi vidija.
Kapetan Brazzodura me uputio u Marmontovu 1, u splitsku podruznicu pomorskog sindikata da ostavim podatke i dokumente kojima potvrdujem da sam njegova kci, i oni mi jedino mogu pomoc na nacin da objave moju molbu na svojoj web stranici.
Sliku vam nazalost nemogu poslat jer jedina koju imam je iz 1981, kad je imao 25 godina, tako da to ne samo sta nebi bio nevjerodostojan podatak nego bi i moglo zametnit trag, sta mi svakako nije u interesu. On je visok oko 175 cm, ima zelene oci. Imao je faze kad je nosio brkove i bradu, ali ne uvijek.
Ja se ne snalazim bas najbolje na ovoj vasoj stranici, pa vas molim kao administratora da vi prosirite moju poruku gdje je svi mogu vidit.
E mail adresu sam ostavila,
jurickoa@gmail.com ,
Ako ima jos kakvih pitanja ili ideja s kojima bih ja vama mogla pomoc, slobodno mi uputite!
Pozdrav, Anina J. Batinovic