Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/81
    Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno Dragi pomorci diljem svijeta, moze mala pomoc? Trazi se Frano Juricko!!!

Kontaktirala sam Sindikat hrvatskih pomoraca, i na preporuku njihovog predjednika, kapetana Brazzodure, obracam se na vasu stranicu. Trazim svog oca pomorca,koji je zadnji put viden na Floridi oko 2006-2007 godine.
    Neznam na kojim kompanijama je plovio, niti kad je zadnji put ukrcan.Radio je kao prvi oficir ili kapo u makinji, ovisno o kompaniji koja je zaposljavala.
    Molim vas da prosirite njegovo ime svojim kolegama diljem svijeta, i ako itko ima ikakvu pouzdanu informaciju neka se javi na email adresu jurickoa@gmail.com. Trazi se Frano Juricko,rod. 17.01. 1956, iz Splita

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Splicanka Vidi poruku
    Kontaktirala sam Sindikat hrvatskih pomoraca, i na preporuku njihovog predjednika, kapetana Brazzodure, obracam se na vasu stranicu. Trazim svog oca pomorca,koji je zadnji put viden na Floridi oko 2006-2007 godine.
    Neznam na kojim kompanijama je plovio, niti kad je zadnji put ukrcan.Radio je kao prvi oficir ili kapo u makinji, ovisno o kompaniji koja je zaposljavala.
    Molim vas da prosirite njegovo ime svojim kolegama diljem svijeta, i ako itko ima ikakvu pouzdanu informaciju neka se javi na email adresu jurickoa@gmail.com. Trazi se Frano Juricko,rod. 17.01. 1956, iz Splita
    Postovana Splicanka prije svega iskreno mi je zao sta citam o tragediji da vam je otac nestao. Imao big par upita? Da li je slucaj prijavljen policiji i kad? Da li mozete provjeriti na doznaki iz banke s koje je firme sila uplata zadnji put da bi mogli odrediti kompaniju? Mislim da cemo vam mi kao pomorci okupljeni oko ovog portala rado pomoci i da u to netribate sumljati niti malo. Ali mislim da nam morate pomoci vise s informacijama koje nam tribaju jer nas ima na svim firmama skoro u svitu. Sad mozda ce netko i prepoznati ime vaseg oca pa ce vam javiti. DA li imate mozda sliku ocevu da je posaljete na mail info@pomorac.net pa mogu objaviti sliku i vas mail na portalu da bude jos vise upecatljiva jer ode dnevno prode oko 45000 otvaranja Eto toliko za sad od mene i molim vas da mi odgovorite na par pitanja ili na pitanja od drugih usera pa cemo mozda ako bog da srice i naci neki trag.

Srdacan pozdrav i uzdignute glave gledajte prema naprid
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Na zalost nemam nikakvih podataka o uplatama s kojima bih vam mogla pomoc.
    Slucaj nije prijavljen policiji jer se on ne vodi kao nestali, nego se radi o stvari osobne prirode. Naime, moji roditelji su se razveli 1990,nedugo nakon toga on odlazi u Montreal, pa se seli u Fort Lauderdale ,Florida. Dalje od toga neznam. Cula sam prije dvi godine od jednog pomorca da su se u pomorskim krugovima sirile price da je umro, medutim prije dva mjeseca sam saznala da se telefonski javio starom prijatelju u Splitu i porucio mu da ide u Dominikansku Republiku. Zadnja informacija se kronoloski ne podudara s vremenskim razdobljhem navodne smrti, sta me opet pokrenilo da nastavim potragu.
    U kontaktu sam sa Ministarstvom Vanjskih poslova , i poslala sam mailove na adrese konzulata u L.A. ,Ottawu i New York koji pokriva Dominikansku republiku.
    Medutim, nase sluzbe su jako spore i vise nade polazem u ovaj nacin, da ce se neko javit da je plovija s njim ili ga negdi vidija.
    Kapetan Brazzodura me uputio u Marmontovu 1, u splitsku podruznicu pomorskog sindikata da ostavim podatke i dokumente kojima potvrdujem da sam njegova kci, i oni mi jedino mogu pomoc na nacin da objave moju molbu na svojoj web stranici.
    Sliku vam nazalost nemogu poslat jer jedina koju imam je iz 1981, kad je imao 25 godina, tako da to ne samo sta nebi bio nevjerodostojan podatak nego bi i moglo zametnit trag, sta mi svakako nije u interesu. On je visok oko 175 cm, ima zelene oci. Imao je faze kad je nosio brkove i bradu, ali ne uvijek.

Ja se ne snalazim bas najbolje na ovoj vasoj stranici, pa vas molim kao administratora da vi prosirite moju poruku gdje je svi mogu vidit.

E mail adresu sam ostavila, jurickoa@gmail.com ,

Ako ima jos kakvih pitanja ili ideja s kojima bih ja vama mogla pomoc, slobodno mi uputite!

Pozdrav, Anina J. Batinovic

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Slucaj nije prijavljen policiji jer se on ne vodi kao nestali, nego se radi o stvari osobne prirode. Naime, moji roditelji su se razveli 1990,nedugo nakon toga on odlazi u Montreal, pa se seli u Fort Lauderdale ,Florida. Dalje od toga neznam. Cula sam prije dvi godine od jednog pomorca da su se u pomorskim krugovima sirile price da je umro, medutim prije dva mjeseca sam saznala da se telefonski javio starom prijatelju u Splitu i porucio mu da ide u Dominikansku Republiku. Zadnja informacija se kronoloski ne podudara s vremenskim razdobljhem navodne smrti, sta me opet pokrenilo da nastavim potragu.
    U kontaktu sam sa Ministarstvom Vanjskih poslova , i poslala sam mailove na adrese konzulata u L.A. ,Ottawu i New York koji pokriva Dominikansku republiku.
    Medutim, nase sluzbe su jako spore i vise nade polazem u ovaj nacin, da ce se neko javit da je plovija s njim ili ga negdi vidija.
    Kapetan Brazzodura me uputio u Marmontovu 1, u splitsku podruznicu pomorskog sindikata da ostavim podatke i dokumente kojima potvrdujem da sam njegova kci, i oni mi jedino mogu pomoc na nacin da objave moju molbu na svojoj web stranici.
    Sliku vam nazalost nemogu poslat jer jedina koju imam je iz 1981, kad je imao 25 godina, tako da to ne samo sta nebi bio nevjerodostojan podatak nego bi i moglo zametnit trag, sta mi svakako nije u interesu. On je visok oko 175 cm, ima zelene oci. Imao je faze kad je nosio brkove i bradu, ali ne uvijek.

Ja se ne snalazim bas najbolje na ovoj vasoj stranici, pa vas molim kao administratora da vi prosirite moju poruku gdje je svi mogu vidit.

Ako ima jos kakvih pitanja ili ideja s kojima bih ja vama mogla pomoc, slobodno mi uputite!

Pozdrav Anina

Upravo sam se cuo s jednim clanom vodstva UPH i mislim da bi vam mogli pomoci na nacin da objavimo na stranicama portala potragu. Ali kako vam je rekao sindikat mislim da tribamo i mi neku potvrdu da ste mu kcer jer misljenja sam da mozda gospodin i ne zeli da se za njim pokrene potraga. Mi smo vam kao UPH a virujem i svi posjetioci ovih stranica voljni pomoc te vas jos jednom molim da mail posaljete s nekim podatcima na mail adresu koju sam gore naveo pa ce je clan vodstva UPH prevesti na engleski jezik vas mail te cemo ga prosljediti svim mail adresama i brodovima i moliti boga da netko rece da ga zna tj da plovi na njegovoj kompaniji.

Sta se tice slike jako mi je cudno da nemate niti jednu sliki od oca vi ili majka u zadnjih 30 godina. Ali ako je tako tako je . Nastojat cemo pomoc koliko god mozemo i ponavljam samo posaljite mail i napisite nesto kao sta naveli u postu povise. Dakle boju kose, da li nosi bradu, naocale, visinu i tako neke detalj mozda cak i tetovazu a sta bi bilo najbolje da znamo ime firme. Jer bez ulaska u vas privatni zivot cudno mi je da je covik nestao ima 5 godina sta ce reci da je prije toga bar 10 najmanje ako ne i 15 godina naviga a da nije nikad uplatio placu na neku od nasih banaka. Jer najveci trag u svemu bi nam bila doznaka s neke banke a to se najlakse moze doznat i uci u trag kompaniji

Eto u ocekivanju vasem maila i sritne potrage nadam se s uspjesnim zavrsetkom zelim vam uputiti srdacan pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Pozdrav Anina

Upravo sam se cuo s jednim clanom vodstva UPH i mislim da bi vam mogli pomoci na nacin da objavimo na stranicama portala potragu. Ali kako vam je rekao sindikat mislim da tribamo i mi neku potvrdu da ste mu kcer jer misljenja sam da mozda gospodin i ne zeli da se za njim pokrene potraga. Mi smo vam kao UPH a virujem i svi posjetioci ovih stranica voljni pomoc te vas jos jednom molim da mail posaljete s nekim podatcima na mail adresu koju sam gore naveo pa ce je clan vodstva UPH prevesti na engleski jezik vas mail te cemo ga prosljediti svim mail adresama i brodovima i moliti boga da netko rece da ga zna tj da plovi na njegovoj kompaniji.

Sta se tice slike jako mi je cudno da nemate niti jednu sliki od oca vi ili majka u zadnjih 30 godina. Ali ako je tako tako je . Nastojat cemo pomoc koliko god mozemo i ponavljam samo posaljite mail i napisite nesto kao sta naveli u postu povise. Dakle boju kose, da li nosi bradu, naocale, visinu i tako neke detalj mozda cak i tetovazu a sta bi bilo najbolje da znamo ime firme. Jer bez ulaska u vas privatni zivot cudno mi je da je covik nestao ima 5 godina sta ce reci da je prije toga bar 10 najmanje ako ne i 15 godina naviga a da nije nikad uplatio placu na neku od nasih banaka. Jer najveci trag u svemu bi nam bila doznaka s neke banke a to se najlakse moze doznat i uci u trag kompaniji

Eto u ocekivanju vasem maila i sritne potrage nadam se s uspjesnim zavrsetkom zelim vam uputiti srdacan pozdrav
    Ja znam Franu Jurička jo?? tamo iz 90 i neke kad je dr?ža Agenciju za ukrcaj pomoraca na Mateju??ci skupa sa onom kanadskom Indijankom...
    I naravno cili Split zna razlog zbog kojega je Juričko zbrisa za Kanadu, čak je bilo i u novine...
    A Dalmo?? mogli bi svakako organizirati potragu, jer mislim da i na ovom forumu ima jo?? ljudi kojima je du?žan lovu, osim mene...
    Zadnje ??ta sam čula o njemu lani, je to da ?živi na Floridi i navigaje na neke jahte...

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Evo draga Splicanko..
    Mislim da vam nece bit problem investirat 4.95$ da budete 100% sigurni, ali...
    Ja ovako odoka dajen 99% da san pogodija..
    Find Email Addresses | Email Finder | Free Email Search
    Posljednje uređivanje od Netijak : 07-15-2011 at 10:15 PM

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    Ja znam Franu Jurička još tamo iz 90 i neke kad je drža Agenciju za ukrcaj pomoraca na Matejušci skupa sa onom kanadskom Indijankom...
    I naravno cili Split zna razlog zbog kojega je Juričko zbrisa za Kanadu, čak je bilo i u novine...
    A Dalmoš mogli bi svakako organizirati potragu, jer mislim da i na ovom forumu ima još ljudi kojima je dužan lovu, osim mene...
    Zadnje šta sam čula o njemu lani, je to da živi na Floridi i navigaje na neke jahte...
    @Zrile

A sta da ti recem. JA sam tu htio pomoci zeni ili curi kako tako. Sad kome je duzan neznam i iskreno ne zelim u to ulaziti ali ako ga cer trazi mislim da mozemo probat pomoc u tome.

Ako ima jos ljudi koji poznaju doticnog gospodina mislim da bi bilo lipo da se jave da pomognemo curi u potrazi

@Netijak

A sta si ti ovo sokole stavia ja ni sebe nemogu naci a kamoli covika koji fali vec godinama

Lip pozdrav

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Dalmo??, eno san posta link za gospođu(icu).
    Sve ima, ime, datum rođenja, telefon, adresu i mail..
    Jedino ako dva Frana Jurička ne ?žive na Floridi, onda moje izvinjenje..
    @Dalmo??, sačekaj da otvori do kraja i scrolaj dole i ne skači pred rudo, net ti je spor ka i meni..
    Posljednje uređivanje od Netijak : 07-15-2011 at 10:53 PM

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

@Netijak

A sta si ti ovo sokole stavia ja ni sebe nemogu naci a kamoli covika koji fali vec godinama

Lip pozdrav
    Dobro ti je reka, ovo ne radi, to je samo "papilova".
    Posljednje uređivanje od Off : 07-15-2011 at 11:04 PM
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

1.Casnik marinero_TK avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Ja sam se bas veselija "Happy End-u".
    A izgleda da se otvorila pandorina kutija.
    Nadam se da sad kcer nece imati problema zbog starog.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Nenam, meni je proxy u USA pa mo?žda zato otvara.. evo umisto zvizdica upisat http..
    ****://emailphonedirectory.com/search.php?com=name&first=Frano&last=Juricko&state =FL
    Meni je najvi??e bilo pomoć, a ne zbunjivat i uzbunjivat, sorry
    Posljednje uređivanje od Netijak : 07-15-2011 at 11:20 PM

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

E MOj Netijak ja sam isa uplatit tih 5 dolara sa svog racuna jer sma tija doci do infa ali kad stisnes buy 4,95 kaze nazovi ovi broj. JA sam i nazvao ali je broj iskljucen tako daje zajeb. ALi idemo dalje docemo do broja kome god on bia duzan ili ne. Probajmo pomoci ceri da nade oca jer nije ona kriva i ako je duzan bilo kome. To je moje misljenje.
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 07-15-2011 at 11:38 PM

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Dalmo??, mene zanima samo pomoć, uopće ne gledam na pro??lost dotičnog gospodina, jer to nije moja stvar, a znam da i ti tako misli??. Ovo je ??ta je izletilo na Googlu usrid manovre pa sam posta. Sad sam posla poruku liku koji ima crewing na Floridi i krca na jahte, pa ako ??ta bude ja ću i to ovde objavit. Nije mi na pameti namjerno provocirat ni trzat Splićanku, ali poznavajući na??a ministarstva, i ovo je prića uzdaj se use i u svoje kljuse. A nema čovika ??ta ga ja znan da je na forumu a da neće pomoć ako mo?že..

Pise Dalmos
    Netijace tako i ja mislim kao i ti i nemislim da si isa nikog zajebavat samo sam reka da neradi ono. Sad cu ja nazvat isto neke ljude i pitat pa cemo ode stavljat vijesti sta ko zna i pomalo daj boze da ga nademo

Pisao sam ode u tvoj post da vise ne sporkajemo ovi thread ja i ti dopisivajuci se

Pozdrav
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 07-16-2011 at 12:13 AM

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno ...

Bilo bi lipo da i ja nesto napisem,vec kad ste se svi tako raspisali...
    Odgovor od konzulata cekam vec dva ipo miseca, sluzbe su spore i neefikasne, ali vridilo je pokusat...
    Virujem da cu ga prije nac preko nekoga ko ga je negdi vidija ili cuja nesto o njemu, nego preko medunarodnih sluzbi.
    Sta se tice dugovanja i takvih komentara,mislim da to uopce nije lipo napisat ovako javno na forum, na kraju krajeva ja sam se predstavila, sad svi znaju da sam ja cer od Frane Juricka, a vi svi ostali se krijete iza svojih nadimaka.
    Konkretno ta izjava o novinama i to da SVI znaju razloge njegovog odlaska,nije uopce fer prema nekome ko je bija malo dite kad je otac otisa, zato vas molim ako imate kakve nepotrebne komentare,zadrzite ih u 90-ima, jer ja nemam nista s tim. To je moj otac, kakav je, i usput budi receno: stanite svi u red iza mene i brata ako vam je sta duzan jer smo i mi ostali kratkih rukava!
    To je za ovu pricu sada nebitno, jer ja nisam napisala molbu da ga pronademo,kamenujemo i vratimo oteto, nego sam napisala molbu da mi neko pomogne u informaciji da saznam bilo kakvu informaciju od koih sam ocito iskljucena zadnjih 21 godinu.
    Ja nisam nikoga uvrijedila svojom potragom, i zahvaljujem se svim dobrim ljudima,vama pomorcima jer imate volju pomoci, i neka vam je uvik mirno more!!!

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Odgovor od konzulata cekam vec dva ipo miseca, sluzbe su spore i neefikasne, ali vridilo je pokusat...
    Virujem da cu ga prije nac preko nekoga ko ga je negdi vidija ili cuja nesto o njemu, nego preko medunarodnih sluzbi.
    Sta se tice dugovanja i takvih komentara,mislim da to uopce nije lipo napisat ovako javno na forum, na kraju krajeva ja sam se predstavila, sad svi znaju da sam ja cer od Frane Juricka, a vi svi ostali se krijete iza svojih nadimaka.
    Konkretno ta izjava o novinama i to da SVI znaju razloge njegovog odlaska,nije uopce fer prema nekome ko je bija malo dite kad je otac otisa, zato vas molim ako imate kakve nepotrebne komentare,zadrzite ih u 90-ima, jer ja nemam nista s tim. To je moj otac, kakav je, i usput budi receno: stanite svi u red iza mene i brata ako vam je sta duzan jer smo i mi ostali kratkih rukava!
    To je za ovu pricu sada nebitno, jer ja nisam napisala molbu da ga pronademo,kamenujemo i vratimo oteto, nego sam napisala molbu da mi neko pomogne u informaciji da saznam bilo kakvu informaciju od koih sam ocito iskljucena zadnjih 21 godinu.
    Ja nisam nikoga uvrijedila svojom potragom, i zahvaljujem se svim dobrim ljudima,vama pomorcima jer imate volju pomoci, i neka vam je uvik mirno more!!!
    Pozdrac Splicanko

Ja sam ti napisao i gori da cemo ti pomoci i u to nema sumlje. ALi netribas skociti na nekoga ko je napisao da ima ruzno iskustvo s tvojim ocem. Ljudi pisu sta ih je volja i nemoj samo gledati s ruzne strane. MI smo se vec koliko toliko organizirali i svaki nas novi pomak tj novo otkrice bice ti ode objavljeno

POzdrav i shvati da ce uvik biti ljudi koji razmisljaju drugacije ali to netriba znaciti da su oni losi ili zlonamjerni mozda su samo surovo iskreni

Lip pozdrav

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Splicanka -

Istupajuci ovako javno i drito u glavu moras biti svjesna da ce biti komentara i koje ne zelis cuti, neka te to ne brine, to je normalno.

Ja svoje misljenje imam, ali kako kaze Oliver: ''tko sam ja da ti sudim''. Ne bih zelio ulaziti dublje u tudje probleme i razloge zasto je nesto ovako, a nije onako, ali neznam koja bi me sila trebala natirati da ostavim doma cer i zenu i da im se vise nikad ne javim. Ne zelim ti stavljat sol na ranu, ali ja bi dao sve od sebe da ga najdem, samo da mu mogu polomit sve kosti kad ga vidim.

Zelim ti puno srece u potrazi.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Ja nisam napisala za dugovanja da ga se kamenuje, nego da se vidi razlog zašto je čovik "dobrovoljno" nesta...usput, sva ova dugovanja prema pomorcima su sitniš u usporedbi sa cifrom zbog koje je i odmaglio i zbog koje se ne smije vratit u RH, a sve to mogla ti je i mama ili rodbina reći prije nego si se upustila u potragu...
    Kao drugo ne virujem da ćeš ga naći preko našeg konzulata, jer koliko sam čula otac ti je bio oženio Kanađanku i ima kanadski pasoš...
    Kao treće, otac ti nije makinjista nego kapetan i lani ga je moj prijatelj sreo u Palm Beachesu na Floridi, bio je na neke jahte....
    Neću ulaziti u tvoje razloge zašto ga tražiš, ali neko tko se 20 god. ne javlja vlastitoj djeci (a živ je,zdrav i javlja se prijateljima iz mladosti) ne zaslužuje da ga se zove otac...
    Posljednje uređivanje od zrile : 07-16-2011 at 06:20 AM

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Pogodilo me to sta SVI znaju, a ja neznam! Mama je bila razvedena od njega par godina i nije raspolagala informacijama kao ni ja sada, a sta se tice rodbine s njegove strane, umrla mu je mama i brat, dida ima 82 godine i ceka isto kao i ja i sumnjam da nesto zna ,a nece da kaze.
    To sta je bilo u novinama zna i moja obitelj, a ne znaci nuzno da je sve u novinama istinito, jer kasnije su kruzile razne verzije price.
    Da ,slazem se i ja da se covika koji ostavi dicu ne zasluzuje zvati ocem, ali nekidan sam isla produzit osobnu kartu i u rubriku:ime roditelja-morala upisat njegovo ime. Tako da od toga nemogu pobic. Ljudi grijese, svako je sam za sebe, ali ja sam cula prije 2 godine da je on na Floridi umra. To me slomilo jer sam znala da necu nac odgovore na dugogodisnja pitanja.
    Medutim nedavno sam cula kontradiktornu izjavu, da se javija telefonom prijatelju i da ide za Dominikansku Republiku. Zato sam opet zapocela potragu.
    Mi smo s mamom zadnjih 20 godina jako puno puta selili, i nas je tesko pronac, ali ne dajem mu za pravo da se nije javija. Ja volim mislit da ponekad misli na nas..
    Ja sam majka dvoje dice i neznam sta bi se moralo dogodit da odmaglim, to ga zelim upravo i pitat...
    A ta ideja o lomljenju kostiju je primamljiva, ali bi ipak to ostavila bratu na izbor, ja sam ipak pacifist.
    Znam za tu kanadanku, on se razvea od nje tamo oko 2000 godine i tada se zadnji put javija didi.
    Bili smo u uvjerenju da je mrtav, nije ni to bilo lako prozvakat...
    Zrile, mogu li dobit mozda neko ime ,ako znate kome se javlja, ako mu tu mogu uc u trag ili da mu oni poruce da ga trazim?
    Sta se tice svih ostalih komentara,dobrodosli su, jer ja jako malo znam o svemu tome. Nocas sam jako malo spavala od uzbudenja, jer ovo su za mene sve novosti posljednja dva desetljeca,iako nista konkretno, ali hvala vam svima na pomoci!!! I dalje se nadam ga pronac!

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ja san vjerovatno jedini kojemu je vratija lovu i kamate jer me nije ukrca kako je reka,preporucujem ti da zaboravis da postoji,jer takvi low life,ako imas jos i dicu,nije vridan da ti unese nemir u zivot,ako ga i najdes,budi oprezna,jer takva faca ce dat guzice klosaru na stanici ako posli more vikat da ga je zajeba,on je rodjeni luzer i definicija low life form,zaj mi je sta si za njega vezana na bilo koji nacin,ali puno ga je bezbolnije zaboravit nego nac

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Meni je kao nekome ko nikad do prije dva dana nije cuja za ime frano Juricko stvarno zao mlade dame koja ga trazi. Znam da ti nije lipo citati takve stvari o ocu ali viruj mi da je nekad mozda i bolje da shvatis grubu istinu sama nego da zivis u svijetu zablude.

DA ponovim ja ti nesudim i ne govorim nista samo ti savjetujem. Sta se tice mi smo i dalje aktivni i pokusajemo kako tako doci do informacije kao sta je broj telefona ili nesto drugi u vezi tvog oca pa ti javimo jer to je na kraju krajeva samo tvoja odluka oces li ga kontaktirati ili ne i za to ces ti snositi ili posljedice ili daj boze sricu kojoj se nadas.

Zato ti ponavljam nemoj ljude koje ime tvog oca asocira na dug gledati lose jer oni su samo iskreni a danas je iskrenost stvarno tesko dobiti a pogotovo od nekog koga uopce ne poznas.

Pozdrav i pisemo se kad bude vise informacija

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •