Evo kako citam po novinama da su doma velike vrucine pa je lipo i da stavim par slika svog litovanja na Greenlandu.![]()
![]()
Nije losesunce sam zadnji put vidia u Hrvatskoj u 6 misecu
Jedino sta me hrabri je da jos iman 4 dana do doma
Evo kako citam po novinama da su doma velike vrucine pa je lipo i da stavim par slika svog litovanja na Greenlandu.![]()
![]()
Nije losesunce sam zadnji put vidia u Hrvatskoj u 6 misecu
Jedino sta me hrabri je da jos iman 4 dana do doma
je ti lipo sad kad dodes ode u 4 tjedna ces se skuvat ko kokos i onda
opet na posal i tako dobro je dok je ode lito , kakva je temperatura priko dana ?
u nas ti je 35 stupnjeva ujutro i popodne![]()
Posljednje uređivanje od Perza : 07-14-2011 at 12:45 PM
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
u jebate zajebano , pa to je ko u sibirusve mi se ledi krv u zilama dok citan tvoj post
a u nas oko 30 , malo je opala fibra danas i pusika neki povjetarac
a ja debelo u kuci ispod klime na 24 stupnja
‪Neno Belan - Sun
evo jedna da zagrije atmosferu![]()
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
Ovo ga je Bobina izneredija sa parkiranjem trajekta u luci Rogac na otoku Solti.
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
to je onda malo toplije nego ovdi u nas u Kataru
?*ija Runje, ??ija Runje udrit cemo.....
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
Vrijeme nocas:
Mjestimicno pijano, sa naglim
promjenama promila alkohola u
krvi, vla?žnost grla 100%, pritisak
iznad normale, jutarnja temp. oko
39 stupnjeva po celziusu, vidjivost slaba
Vrijeme sutra:
mamurno, ote?žano kretanje u
svim pravcima!!!!!!!
Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...
OSTA NA greenlandu zbog kvara na avionu. Jutros dosli u Skotsku hotel priskocen trci se na airplane. Jucer tj danas neman pojma ure se izmisale a spavalo se nije. Pisa kolumnu za portal dok sam ceka u kapunjeri na cesti avion koji je samo stajao. Ponudia sam pomoc za popravit avion i rekli da ih nesprdam.Ja bia mrtav ozbiljan, jedino a to bice im i zasmetalo sta sam reka da ga gurnemo du garazu da pogledam jer je meni vanka ledeno
Eto sve u svemu jos nisam kuci a kad cu neznam.
![]()
Doteglia sam se do UK i sad sidim u VIP launchu i pisem ovo.
Glupi Greenland a li vise o tome u kolumni kad dodem doma ako uopce dodem jert evo sad i Cro Air kasni![]()
pa se ti vuci po grenlandu, lijepo im se zafali, i skoci ovamo do azurne, more sunce, koke u toplesu ili pingvini, sto izabrat da mi je znat...
Jesan reka da nece dugo ka driller..
Ma di bas u aviomehanicare majko moja..![]()
Dobro do??ao u offshore drilling. Nisi valjda mislio da je sva ta lova za "badava".
A tek kad počnu magle i nevere, pa helikopter otkazan; prvi dan, pa drugi, pa treći.....![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)