Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/12
    Clan Posade u238 avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Question Sta da radim!?

Ljudi, moram cekati do 9. mjeseca da podjem na casnicki, kadeturu sam odgulio na Shell-u. Zele me nazad nakon casnickog i u medjuvremenu me zele slati na neke tecajeve (nis pametnog, nis vezano za strojarstvo da mi moze posluziti i na drugim kompanijama).

Radije bih posao na neku drugu kompaniju, jer na Shellu moras prvo jedan ugovor biti "junior engineer", pa tek onda treci makine! Ne da mi se gubiti vrijeme s time, pogotovo kada se sjetim indijaca

Ne bih volio guzicom zatvoriti vrata, a opet mi se ne trosi ljeto na puste tecajeve, pogotovo Shell-ov Induction Course

Ca bi vi na mom mjestu!?

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Ja bi zrtvova ovo ljeto,a ti kako te pamet uci.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

milenijski fotograf Patayuta avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Music shop "? kembe"

Početno

Citiraj Prvotno napisano od u238 Vidi poruku
    Ljudi, moram cekati do 9. mjeseca da podjem na casnicki, kadeturu sam odgulio na Shell-u. Zele me nazad nakon casnickog i u medjuvremenu me zele slati na neke tecajeve (nis pametnog, nis vezano za strojarstvo da mi moze posluziti i na drugim kompanijama).

Radije bih posao na neku drugu kompaniju, jer na Shellu moras prvo jedan ugovor biti "junior engineer", pa tek onda treci makine! Ne da mi se gubiti vrijeme s time, pogotovo kada se sjetim indijaca

Ne bih volio guzicom zatvoriti vrata, a opet mi se ne trosi ljeto na puste tecajeve, pogotovo Shell-ov Induction Course

Ca bi vi na mom mjestu!?
    Drzi se za pocetak toga sto imas. Bar nes gulit kosu par miseci os se di ukrcat ili neces. Uvik posli mos minjat. Jer ovako imas siguran ukrcaj, a kad zbrojis (brod+doma), ka "junior" ces imat gotovo slicno ka 4. na nekoj prosjecnoj kompaniji, a i imas sigurno posli za 4e. E i bar znas di ides i s kim imas posla i kakve ces uvjete imati na brodu.
    induction traje 3-4 dana, hebes ih
    Eto to je moje misljenje.
    aj pozdrav
    Born in Croatia

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

JA znam par ljudi koji bi dali prst da nerecem ruku da imaju takvu sansu a tebi se neda ''mrcit'' s indijcima. PA stari ja mislim da ti trazis kruva pokraj pogace

Eto to je moje misljenje a ti kako god odlucis sritno ti
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade u238 avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    JA znam par ljudi koji bi dali prst da nerecem ruku da imaju takvu sansu a tebi se neda ''mrcit'' s indijcima. PA stari ja mislim da ti trazis kruva pokraj pogace

Eto to je moje misljenje a ti kako god odlucis sritno ti
    Ipak sam tako i odlucio.... ostajem tamo šporkati matrikulu pa cemo vidjeti sta dalje.
    Jos kad bi me stavilo direktno za strojara a ne Junior engineer... bilo bi SUPER

Patayuta, hvala i tebi na savjetu :-)

kuzinero neno-1 avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Turist Vidi poruku
    najbolje ti je skocit sa padobranon... onin zelenin iz emmezete

ima i zato induction course

jahač valova gobic avatar
    Datum registracije
    Aug 2010
    Firma
    kod ?žene

Početno Bravo!

Nemoj za zivu glavu ic za "junior engineera", nego im lipo daj ULTIMATUM ili cu za 4/E (ili kako si ti reka za "strojara") ili nista ! Nemoj gubiti vrime bezveze.
    Nego, reci mi sto je taj "junior engineer" ako nije "strojar" jel on mozda spada pod "catering department"???
    Jos jednom bravo i pokazi ti tim engleskim izrabljivacima da sa tobom nema sale, vidit ces kako ce te odmah avancati

Clan Posade u238 avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gobic Vidi poruku
    Nemoj za zivu glavu ic za "junior engineera", nego im lipo daj ULTIMATUM ili cu za 4/E (ili kako si ti reka za "strojara") ili nista ! Nemoj gubiti vrime bezveze.
    Nego, reci mi sto je taj "junior engineer" ako nije "strojar" jel on mozda spada pod "catering department"???
    Jos jednom bravo i pokazi ti tim engleskim izrabljivacima da sa tobom nema sale, vidit ces kako ce te odmah avancati
    A Junior Engineer ti je nes izmedju kadeta (asistenta) i 3. makine! Ma sranje zivo...
    Inace je to "skrta" kompanija, to im je samo nacin da te manje plate... a radis isto.. ako ne i vise!
    Jos kada mi neki lumen indijac bude 3. makine, pa ga moram uciti kako se igrati s incineratorom

jahač valova gobic avatar
    Datum registracije
    Aug 2010
    Firma
    kod ?žene

Početno aaa

Citiraj Prvotno napisano od u238 Vidi poruku
    A Junior Engineer ti je nes izmedju kadeta (asistenta) i 3. makine! Ma sranje zivo...
    Inace je to "skrta" kompanija, to im je samo nacin da te manje plate... a radis isto.. ako ne i vise!
    Jos kada mi neki lumen indijac bude 3. makine, pa ga moram uciti kako se igrati s incineratorom
    A je je, to ti je katastrofa bit izmedju kadeta i treceg makine a ovo ti je vec treci brod. Nista odbijes ih lipo i posaljes aplikaciju na drugu firmu i sigurno ces upasti.
    A i ja sam cuo da je Shell "skrta" kompanija, da su im place katastrofa, da nemaju sto jesti na brodu, da se posada ubijaja od posla, da im je internet spor, da im fali ponekad i do dvije sprave u gymu itd.
    Bizi ca od njih sto daljeeee!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

A je je, to ti je katastrofa bit izmedju kadeta i treceg makine a ovo ti je vec treci brod. Nista odbijes ih lipo i posaljes aplikaciju na drugu firmu i sigurno ces upasti.
    A i ja sam cuo da je Shell "skrta" kompanija, da su im place katastrofa, da nemaju sto jesti na brodu, da se posada ubijaja od posla, da im je internet spor, da im fali ponekad i do dvije sprave u gymu itd.
    Stari ti si car
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade u238 avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Nazalost, u pravu si

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

drago mi je da si shvatija

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •