S obzirom da se meni sve manje vi??e vrti oko auta,koji je recimo najveći (ali ne jedini) razlog za of??or, zanima me ??ta vi ostali vozite? Koje aute,velike,male,??tedljive, koje motore i tako to. Naravno da slobodno koju sliku nabacite...
![]()
S obzirom da se meni sve manje vi??e vrti oko auta,koji je recimo najveći (ali ne jedini) razlog za of??or, zanima me ??ta vi ostali vozite? Koje aute,velike,male,??tedljive, koje motore i tako to. Naravno da slobodno koju sliku nabacite...
![]()
Punicinu Astru 1,6.. '97 godi??te.. nema klimu ima ??iber.. gume kraden u ?*akića ako me Koki ne preduhitri..![]()
Life is too short to remove usb safely
Ja imam bogat vozni park.3 komada ka onaj zuti na mladenovoj slici to mi je za teren i lov na otocima.
Astra 1,4 96 godiste specijalno preradjena za ulicnu borbu i nanosenje materijalne stete onima koji mi stanu na put.
Renault megane sam kupija zeni i to mi je bilo onako za finije ali sam od njega napravija karampanu u roku godine dana. I Suzuki SX 4 on mi je onako vise za qrac.
Sveukupna vrijednost voznog parka u novcu cca 13 kila erla,a meni osobno neprocjenjiva pogotovo ova ergela fiola i astra.Ne bih ih se rjesija za nista.
Posljednje uređivanje od Frankie : 06-25-2011 at 03:29 PM
Ja očekivao Miceke, one poluproizvode Passate i tu klasu.. a vi se samo zajeate![]()
u mene ti saab 900 iz 97. special edition talladega
A čuje??, da si postavija pitanje ??ta vozite vi, a ??to va??a supruga, mislim da bi bilo puno zanimljivije..![]()
reliant_robin.jpg
2008_lexus_is_f_road_test_1.jpg
Prvi mi je za po gradu, a drugi za oko kuce, inace ovo u pozadini mi je i kuca tako da je i to update ako se otvori i takva tema
prvo vozilo .................
drugo vozilo................
![]()
Posljednje uređivanje od ccyp : 06-27-2011 at 06:49 AM
....They say be afraid
you're not like the others,
different DNA, they dont understand U.......KP
a moj sinko vidi se da si mlad i zelen, prvo se polaze ispit pod imenom kako vozat muza, a onda voznja auta dolazi kao logican slijed dogadjaja, jel tako zrile???
dok te naucim i ja cu bit stara za BB![]()
Posljednje uređivanje od dalmacija : 06-25-2011 at 09:44 PM
Sri_Lanka_Tuk_Tuk.jpgTo, ti ja vozim zimi
A motorčinu ljeti....
Posljednje uređivanje od giligili : 06-25-2011 at 09:55 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
ja vozim autotabaniće i romobil ovo prvo mi po gradu potorsi znatno manje
energije nego romobil al sa romobilom idem ovako na selo i ponesen koju vricu
kumpira a autotabanici sad san minja remenja na 20 000 sati .ulje , plocice i diskove a iduce godine minjan komplet lezajeva (temeljni i leteci) jel ako gospon Orsulic ne ode u starosnu mirovinu ili ga nenapadne neka starosna zdrastvena tegoba meni se pise crno.. a romobil je sveta stvar sad cu montirat tvrdi krov da ga mogu i po kisi vozitToliko od mene inace navigan na Seadrill-u i cilu placu spizdin na vozni park
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
Za po gradu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)