Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/18
    Kadet
    Datum registracije
    May 2011

Početno Kud sa pustom lovom?

Sto radite sa ono love sto vam (ako vam ) ostane svaki mjesec?

Stavite na devizni i orocite stednju?

Gradite apartmane ili kupujete nekretnine?

Ulazete u fondove ili driblate sa dionicama?

Obnavljate vozni park?

Iako je u danasnje vrijeme u Lijepoj Njihovoj tesko uopce pricati o nekakvom investiranju dok se vecina ljudi bori za puko prezivljavanje, pomorci su ipak debelo iznad prosjeka i sigurno imaju mogucnost za nekakav oblik investiranja. Svi mi radimo za novac i na kraju svega najbitnije je ono sto dobivamo na bankovnom racunu, ali za mene je jednako bitno i to sto poslije radimo s tim novcem, da li ga samo trosimo ili ga umnozavamo.

Pocet cu od sebe, poceo sam razmisljati o nekakvom upravljanju svojim novcem tek nakon sto sam ulozio u neke dionice po nagovoru okoline, koje nisu ispale ono sto se ocekivalo od njih. Izasao sam iz toga u zadnji cas bez gubitka,ali dovoljno da ne idem u nesto sto nisam dobro proucio.
    Trenutno sam najblizi ulaganju u investicijsko zlato i srebro, i jedno i drugo su u zadnjih 10 godina narasli 5-6 puta, sa tendencijom daljnjeg rasta.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

javi se frenkiju
    Life is too short to remove usb safely

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Uplatin članarinu za UPH a ostalo pojin i popijen sa Kokolon i Turiston..

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

mozes se uclanit u sph ako si dobre srece dobijes i kalendar za 200 lara godisnje sto mi se ne cini losa investicija
    Life is too short to remove usb safely

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Zaboravija san napomenit da ono ??ta ostane nakon večere ide Alkaidu u vr??e za vatat hobotnice..

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    javi se frenkiju
    Netijak mu je sve reka. S drugu stranu mislim da postavljanje pitanja sto ja radim sa svojom lovom od strane potpunog neznanca je neumjesno.

kuzinero neno-1 avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

ja kupujen samo nove mudante da imam za promiti, a sve ostalo popijem i poidem kao sta su i rekle kolege iznad.

Kadet
    Datum registracije
    May 2011

Početno

Zanimljivi odgovori, ali moram priznati predvidljivi

Ispričavam se forumašima koji su ovu temu shvatili kao atak na njihovu privatnost i financijsko stanje, to mi uistinu nije bila namjera. Ne zanimaju me nikakve brojke s kojima raspolažete niti tražim od vas odgovor što da radim s mojom lovom. Htio sam potaknuti općenitu raspravu o ulaganjima, u tom smislu sam i dao moj primjer, vama potpunim neznancima.

Između raznih foruma po kojima švrljam je i jedan financijski gdje je sasvim normalno raspravljati o raznim oblicima ulaganja i upravljanja novcem,ne razumijem zbog čega bi to bio problem ovdje? Što se ljudi više financijski educiraju to bolje za njih.

Stavit ću ovdje jedan video :

YouTube - ‪Why Gold & Silver? FULL MOVIE - Mike Maloney Tells All‬‏

pa ako koga tema zanima slobodno komentirajte.

U suprotnom zaključajte topic.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Svako ulaganje je po meni bolje nego raspickat pare. Evo primjer.Ja sam kleka na dionicama od ATH 380 kila erla. Ali to je zato sta sam po prirodi sakupljac i nicega se nikad ne rjesavam. Zato trenutno za primjer imam 4 auta,a vozim samo jedno,a drugo tu i tamo. Sreca sto se ni jedan moj ajmo uvjetno rec gubitak nikad ne odrazava na standard kojim zivim. Mene nikad nisu interesirala ulaganja koja nose 5-10 % godisnje nego udjem u nesto i je,je nije,nije.
    Mislim da je trenutno najbolje ulaganje u Hrvata dionica LRH jer postoji obveza preuzimanja koju grad Opatija ne zeli ispunit.Znaci kupit LRH po 1950 kuna(trenutna cijena) i tuzit Opatiju da ti presuda nadomjesti ugovor o kupnji po cijeni 6217 kunica plus zatezne kamate. To je lova puta najmanje 4 ili 5 puta dok se donese presuda. Mada mi dionice trenutno nisu u fokusu interesa mislim da je ovo jedno zanimljivo legitimno ulaganje.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 06-15-2011 at 07:22 AM

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Nakon sto sam se nakrca nekretnina,dobrih dionica,nastanca 4-ro dice,a zlato i srebro isa pogledat u muzej ulozija sam u UPH.
    Tu sam pak profitira u jednoj nematerijalnoj dimenziji,ali ipak ne moze osjetno apsorbirat moju vrucu kesu,ma kakve apetite imala.
    Zato sam odlucija,u ranim 50-im ulagat u osobno,dozivotno obrazovanje,tu se vec na kesi dobrano ositi.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Bullion Vidi poruku
    Zanimljivi odgovori, ali moram priznati predvidljivi

Ispričavam se foruma??ima koji su ovu temu shvatili kao atak na njihovu privatnost i financijsko stanje, to mi uistinu nije bila namjera. Ne zanimaju me nikakve brojke s kojima raspola?žete niti tra?žim od vas odgovor ??to da radim s mojom lovom. Htio sam potaknuti općenitu raspravu o ulaganjima, u tom smislu sam i dao moj primjer, vama potpunim neznancima.

Između raznih foruma po kojima ??vrljam je i jedan financijski gdje je sasvim normalno raspravljati o raznim oblicima ulaganja i upravljanja novcem,ne razumijem zbog čega bi to bio problem ovdje? ?*to se ljudi vi??e financijski educiraju to bolje za njih.

Stavit ću ovdje jedan video :

YouTube - ‪Why Gold & Silver? FULL MOVIE - Mike Maloney Tells All‬‏

pa ako koga tema zanima slobodno komentirajte.

U suprotnom zaključajte topic.
    Ma kakva privatnost, nego niko nema muda priznat da daje svu lovu ?ženi i nema pojma ??ta ?žena radi s tom lovom...
    Dakle, ako već nema?? ?ženu, prva veća investicija neka bude ona, a onda se ne triba?? mislit za dalje...

Barba emerik avatar
    Datum registracije
    Jun 2011
    Firma
    propala

Početno

ono sto smo zena i ja zaradili ulozili u
    kupovinu nekretnine u Americi....

svoj crni fond ulozio sam u plemenite metale ....zlu netrebalo

ostatak dao zeni na raspolaganje
    "što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

I zaboravila sam napomenut, kad ulo?ži?? u ?ženu, nemoj je pustit u BB

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Zaboravija san reć, da sve ono gore stoji, ali nakon ??ta Anđa uzme zub.. otkad san presta sponzorirat po Africi i Ju?žnoj Americi, love iman ka blata..

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    I zaboravila sam napomenut, kad ulo?ži?? u ?ženu, nemoj je pustit u BB
    Pogotovo ako ulozisi u sise umjesto u kuzinu
    Tko rano rani zajebo je pjetla

milenijski fotograf Patayuta avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Music shop "? kembe"

Početno

Germania, super-sport, psk...evo sad ce jos malo wimbledon, dobra prilika za svaki dan bar poduplat ustedevinu.
    Born in Croatia

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

cekan da nestane pa dalje

Caponord zlikovac avatar
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    KGJS/SKS

Početno

Pa zena je jedina dobra investicija koja ce ti se sigurno vratit i isplatit, naravno ako si ti normalan.
    Evo ja sam upravo kupio zeni kabrio, pa neka je ona sretna i vesela, a onda odmah ide jos jedan motor u garazu i tako u krug.......

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    Ma kakva privatnost, nego niko nema muda priznat da daje svu lovu ?ženi i nema pojma ??ta ?žena radi s tom lovom...
    Dakle, ako već nema?? ?ženu, prva veća investicija neka bude ona, a onda se ne triba?? mislit za dalje...
    BLACK IS BACK

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •