Alo spliČani pa Šta vam je ovo trebalo
Alo spliČani pa Šta vam je ovo trebalo
Posljednje uređivanje od galjot : 06-11-2011 at 06:24 PM
"Hrvatska je uz sve napore očito homofobna zemlja. Razina homofobije je iznad svake granice, a kao razlog toga vidim needuciranost, neobavije??tenost i jednostavni sirovi primitivizam onih koji ne razumiju da je pravo na izra?žavanje nečeg drugačijeg legitimno pravo. Mora se vi??e raditi, posebno s mladima. A situacija je takva da danas u ??kolama nema spolnog odgoja, a na vjeronauku mlade uče da je homoseksualizam bolest"
Evo kako je u normalnom svitu...
Dnevnik.hr - Na Gay Prideu u Rimu milijun ljudi, zapjevat ?e im i Lady Gaga
Pa kad se popravimo i nama će pivat Lady Gaga...
je li bija Rico?? Eno pise na zidu od tehnicke da je i on peder
Pro??lo je lipo proeuropski ka ??ta san i očekiva..
??aj mi je ??ta nisan moga prisustvovat fe??ti, bacit koju pomu i tako..
Nije mi naj jasnije ??ta bi jim trebale značit te parade ponosa, meni naprimer jo?? nije palo napamet da idem ulicom i vičem da sam hetero!
Al mislim da ima svako pravo iznosit svoja stajali??ta, bez da ga gađaju pepeljarom u glavu!
Moj tim sa Zelenog i Biblioteke je odradija pirotehnički dio.. fala za kukumar, taman in je falija za salatu.. jesu li ga uzeli u komadu ili na fete, pa glumili juke-box..![]()
Pa nisam otvorio ovaj post da se dičite svojom netolerancijom!
12.11 - Među policajcima koji u Đardinu i??čekuju dolazak gay povorke vlada dobro raspolo?ženje. Jedan interventni policajac u ??ali je dobacio kolegi koji ima slu??alice u u??ima: "?*ta si tako ozbiljan, nasmij se malo". Na to mu je kolega odgovorio: "Pusti me, slu??am Elthona Johna!".
![]()
Ma nismo mi netolerantni, mi smo jako demokratični i proeuropski orijentirani.. evo ja ću čin sljedeći gay pride bude, povest oba sina na rivu da vide svojim očima koliko sam demokratičan, samo mi puno oprosti, neću in reć da je turoperiranje između dva muška normalna stvar..
I šta je Vuco reka, ja ću malo parafrazirat, bolje da mi se oba bodu u venu nego u guzicu, znan da od prvoga ima lika, od drugoga brate nema, e..
Posljednje uređivanje od Netijak : 06-11-2011 at 10:04 PM
Pa kad zna?? da nema ljeka čemu onda pirotehnika,kukumari,kamenje i pepeljare?
To da netko u?živa u mućenju je po meni gore od pederluka!
http://www.youtube.com/watch?v=EtFuIHndcN0
jedan prigodni![]()
Posljednje uređivanje od Perza : 06-11-2011 at 10:16 PM
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
moj ćovik pa to bi nastala anarhija kad bi svak se dera ??to oće i padne mu na pamet po ulici aj neke bi mo?žda i prigrmia ali njih nikako, aj sad zamisli pu??tati onaj jad i trule?ž sa svih psihijatrijskih bolnica skiniti im likove i pu??tati ih na ulicu da jauću kako ko po?želi ne krivo san reka nebi to bila anarhija to bi bilo najgore mućenje koje je ikad postojalo a ti ka fol onda ih nebi skinia pepeljaron ne ne nego babuljen i to o??trin, dobro pritira san bri??ite ovaj post e i već se zan moje mi??ljenje o njima ali to san bia napisa umjereno ali iskreno bia bi gori i od hitlera
@ galjot
a odakle ti to?? Provjereno osobno ili rekla kazala??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)