Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/23
    2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Početno jeli istina da pomorac.net ostavlja ovakav dojam !?!

svrljajuci po forum.hr naisa san na ovaj post ..Za pomorce - Stranica 59 - Forum.hr

zar pomorac.net ostavlja ovakav dojam kao sta je user alma188 napisa?
    A STA DA VAM KAZEM JEBEM KO HEKTOR

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Po meni je user alma188 u pravu i ovim putem mu/joj se ispricavam u ime Uprave sto mu/joj nismo titrali jaja/vjevericu u mjeri kojom bi on/a zelio/la,nasli dobar posal,kratke ugovore samo iz razloga sto nas je nagradio/la svojom pojavom na ovom forumu.
    Tribate shvatit ljudi da su ovakve rasprave bespredmetne. Za dobrim konjem se prasina dize to je vec poznato. A kome ne pase siroku mu cesta to je sloboda izbora. S jednoumljem smo zavrisli odavno.
    Mada ne mogu ne primjetit kad osoba prosudjuje intelektualni domet nekoga po izboru avatara o kakvom se kalibru radi. To je recimo ko da ocjenjujes jacinu motora po boji auta dok je parkiran otprilike. Znaci po mom sudu jos jedan doktor znanosti koji intelektualno ne moze izac na kraj ni sa nekim srednjoskolcima(pretopstavljam da nije mislio/la na mene jer ja ipak imam fakultet pa ne znam o kakvom potcjenjivanju se baremko s moje strane moze radit).

2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Početno

ne kuzim ni ja te ljude dodje na forum postavi neko pitanje koje se vec provlacilo prije i ima o toj temi dosta ,umisto da potrazi po forumu uzme jedno popodne ili cili dan i proceslja forum sta ga zanima i nace sve..
    problem je u tome sta su lini vecina tih balavurdija i navikli su sve servirano dobit.Nije ovo forum.hr di su moderatori 0-24na forumu i imaju vriemna brisat i bavit se forumumom dok su tu ljudi od struke na brodu doma nema se vrimena toliko bavit necim sta se moze izbijec plus odrzavanje foruma...
    a ko ima kakvu sliku to je apsurd teski..sramota je sta ima mladezi novopecenih koji steknu takvo misljneje a ti nece daleko u praksi dok ne okrenu plocu.
    A STA DA VAM KAZEM JEBEM KO HEKTOR

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Udruzene snage bratovstine su pregledale sve postove usera alma188 iz razloga ocjene kredibiliteta navedenog usera te su operativnom obradom dosle do slijedecih saznanja:

"alma 188
    Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2010.

molim vas za mišljenje i pomoć
    muža mi svrbi i peče oko anusa ima 7-8 dana,nema vidljivih hemeroida,nema krvarenja,stolica uredna i meka
    da li je to početak hemeroida???
    koju mast bi mu preporučili a da nije neka kemija jer pije neke jače lijekove za osnovnu bolest koja je prisutna godinama pa taj svrab i pečenje ne povezujemo sa tom bolešću
    ako ima nešto na biljnoj osnovi"

I ALMA188 CE PISAT PROTIV POMORAC NETA.MUZ JOJ NI GUZICU NE PERE A ONA MISLI DA SU HEMOROIDI...HA, HA.

PA da je nas recimo kontaktirala po ovom pitanju siguran sam da bi bratovstina pomogla pogotovo kad je zdravlje u pitanju.Tu skacemo svi ko jedan. Stoga preporucamo ugradnju bidea kod kuce te pranje anusa poslije velike nuzde,te mazanje kremom.Najbolje za ovo bi bila Shell Alvania EP2 u pakovanju od 18 kg uz napomenu ne stedit na kremi. Samo uz pravilno podmazivanje moguca je potpuna penetracija.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 06-11-2011 at 12:57 PM

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Je ti ovo ulip??alo dan. Malo da razbije red ?želja i pozdrava
    Idemo ispočetka.....

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    adriatic sea

Početno

Postano 21.05.2010 na Forumu HR
    O Almi 188:

Meravigliosa Creatura
    ka?že:
    Dakle, nakon moje poruke da ne ?želim raspravljati o tome na temi, počela me napadati na PP pa,

I ovim putem molim foruma??icu Almu 188 da sja??i s mog inboxa..
    Napada me samo zato jer sam izrazila svoje mi??ljenje koje se, eto, ne sla?že s njenim...

Ne zanima me kak vi u Dalmaciji zovete budale...ja se budalom ne smatram...
    Fakat svatko danas ima pristup internetu

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Ma u qrac.Tek sam sad skuzija da je ovo u kancelariji,a cekam cilo vrime kako ce mi ulipsat dan.Ovo bi trebalo na otvorenom dijelu foruma jer se ovo Udruge ni ne tice..Jeben onoga ko je ovo stavija u kancelariju.

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    adriatic sea

Početno

Evo da nisi reka,ni ja nisam vidi da je u kancelariji. Van s ovim!

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od alkaid Vidi poruku
    Evo da nisi reka,ni ja nisam vidi da je u kancelariji. Van s ovim!
    I da nam Mladeno jednom bude od koristi..

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Ma Mladeno je nas stavit ce on to vanka.

kuzinero neno-1 avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

pa sta fali hemeroidima,

mogla je doticna gospoda i detaljnoje to opisati, dati LAT i LONG, izmiriti sublerom udaljenosti itd...

mozda bolje vani pa ce nam dati detaljnije informacije.

pozdrav

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    adriatic sea

Početno

Mladeno ti si naš ,mi smo tvoji
    Evo ti like za ovo
    Posljednje uređivanje od alkaid : 06-11-2011 at 03:16 PM

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Dobro je covik je kapo znaci zna sta je Shell Alvania EP 2. Ovako gruba procjena s obzirom na putovanja kontinente i slicno u braku minimum 25 godina,ali ona i danas narucuje robu sincicu koji usudija bi se rec ima preko 2 konja. Dobro sam reka nismo joj dovoljno titrali vjevericu i s pravom se gospoja kapetanusa najidila.Evo drugi put molim Vas kad se gdja javi ovde da ste joj svi titrali vjevu jeste razumeli???

alma 188
    Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2010.

pozdrav radoznaloj,evo ja sam bila na svim kontinentima sa mu?žem osim u australiji jer ni on tamo nije nikad bio.A??ta da ti ka?žem,prije se moglo dosta toga vidit jer su brodovi stajali du?že u lukama,sad ti je to ?žali bo?že,10-12 uri iskrcaj nafte daleko od kopna na posebnim terminalima,moj ti je kapo na VLCC-super tanker,nema se vi??e vrimena nigdi izać,ma kako dođe na brod 3 miseca ne siđu s broda.Od kad je na tim brodovima nema ?žena ??ta tamo tra?žit,jedino ako oče?? ba?? bit sa mu?žen.U početku dok si mlada mo?žda te privuku putovanja,?želja da se vidi svita,shopping,ma dosadi posli nekoga vrimena i ja se dr?žin one da je svugdi dobro poć al je najbolje nazad doma doć.A??ta se kupovine tiče,bilo je to ludilo,ide?? bez kufera vrati?? se sa 2-3,a kad doma otvori?? vidi?? da si kupila brdo gluposti jer je tamo bilo jeftino,cjenkala san se i kao dobro pro??la.posli san uvatila mot i samo kupovala zlato.koralje,ono ??ta vječno ima neku vridnost.Sad mu?ž dobije spisak i kupi sebi i sinu robu,postole,meni bo?že sačuvaj jer ko zna ??ta bi donija,naručin 2-3 parfema i ne?? virovat brdo slatkoga čokolade,bomboncini,gumeni,toblerone one veeelike,?žvake.E da,kuća mi je puna suvenira,nekako sam ih tematski poslo?žila ali brate ubi pra??ina...Na kraju balade najbitnije je da dođe doma ?živ i zdrav ,jo?? oko tjedan dana......ajme ??ta su sad dugi dani
    Posljednje uređivanje od Frankie : 06-11-2011 at 03:51 PM

Kadet Montecason avatar
    Datum registracije
    Jun 2011

Unhappy Svedski stol

-Ljepo. Jedna "nasa" kapetanica iz Kotora je posla u robnu kucu "Kamelija" da kupi ??vedski stol! Cula je da su ti stolovi izvanredni i veoma popularni u svijetu. Kad sam to cuo, njenom muzu sam preporucio da on onda kupi "pregovaracki stol" ili bar "okrugli stol". Ne znam sto su zaista kupili, ali trgovali jesu.
    Barba Toni

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

hehe pa draga alma 188 ako ti smeta ili ti nije dobro na pomorac.net,jednostano ga nemoj otvarati,a sada da forum nije koristan to pak niko nemoze reci,no da ima puno ovakvih istomisljenika ima...sto bi se i dalo vidjeti svaki puta kada otvorim stranicu,pogledam tko je on line i uvijek ajde recimo 10 clanova i oko 30tak gostiju,tako da mislim da su ti gosti vise manje istomisljenici doticne 188 koji su otvorili stranicu ulogirali se i prvi post im je bio ja bi isao na brod,po mogucnosti permanent 1 na brodu 2 doma....ali brate neide tako...treba malo polakse prvo se uhvatit piketine,rodula,radace,kljuceva itd sa pognutom glavom da bi se doslo do djela kada pocnes izdavat naredbe...jer svi koji smo ovdje prosli smo ista sr...a,neki ih jos uvijek prolaze tako da kome se ne svidja ili nije zadovoljan odgovorima neka ide na forum.hr gdje se moze naci puno strucnijih ljudi nego na pomorac.net koji su voljni pomoci

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    ...HA, HA.

PA da je nas recimo kontaktirala po ovom pitanju siguran sam da bi bratovstina pomogla pogotovo kad je zdravlje u pitanju... mazanje kremom.Najbolje za ovo bi bila Shell Alvania EP2 u pakovanju od 18 kg

Frankie, triba si dati bold na ovo EP2, da ne bi falila i uzela neku običnu kolomast!

"Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

a vidi mudrijasice uuuuuuuuuuu kako mi je ova izmakla............vidim, vidim po napisanom djeluje jako mudra ..............njoj cu titrat, mos si mislit, a zrile pogotovo...........
    a evo da je mene pitala dobila bi odgovor , dobri stari VAZELIN, nema kemije ,a klizi bez problema koristi se svaki dan za preglede prostate, dobar i kad ne smis kvasit uvo, namazes vazelina na pamuk, stavis u uvo i nema straja da ce se uvo upalit i da ce se gljivice nakotit, a i njemu ako stavi u usi djeluje izvrsno da ne mora slusat pizdarije od postola i parfema.............i ko kaze da forum ne valja..............
    kaze da muz kaki u meko, ja ne znan kako jadan nema proliv svaki dan ako ovo mora trpit ............zena muzu trazi lik protiv analnog svrbeza na forumu o gospe moja........

TRAVACORT KREMA 3 PUTA NA DAN je kemija, al pomaze
    Posljednje uređivanje od dalmacija : 06-12-2011 at 03:34 PM

INZENJER NA BELA LADJA Vuk Samotnjak avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    BELA LADJA

Početno

Citiraj Prvotno napisano od neno-1 Vidi poruku
    pa sta fali hemeroidima,

mogla je doticna gospoda i detaljnoje to opisati, dati LAT i LONG, izmiriti sublerom udaljenosti itd...

mozda bolje vani pa ce nam dati detaljnije informacije.

pozdrav
    A zaboravija si i da triba prije dobro OPIKETAT pa se mozda i koordinate LAT I LONG promijene.A jel ima dubinski digitalni subler mozda sa onin analognim nezna radit

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dalmacija Vidi poruku
    a vidi mudrijasice uuuuuuuuuuu kako mi je ova izmakla............vidim, vidim po napisanom djeluje jako mudra ..............njoj cu titrat, mos si mislit, a zrile pogotovo...........
    a evo da je mene pitala dobila bi odgovor , dobri stari VAZELIN, nema kemije ,a klizi bez problema koristi se svaki dan za preglede prostate, dobar i kad ne smis kvasit uvo, namazes vazelina na pamuk, stavis u uvo i nema straja da ce se uvo upalit i da ce se gljivice nakotit, a i njemu ako stavi u usi djeluje izvrsno da ne mora slusat pizdarije od postola i parfema.............i ko kaze da forum ne valja..............
    kaze da muz kaki u meko, ja ne znan kako jadan nema proliv svaki dan ako ovo mora trpit ............zena muzu trazi lik protiv analnog svrbeza na forumu o gospe moja........

TRAVACORT KREMA 3 PUTA NA DAN je kemija, al pomaze
    E moja Nu??o, nije svako ?žena vrač ka ti.. neke rje??avaju mu?ževljeve analne probleme na otvorenim forumima.. neke su to poku??ale ode pa su brzo odustale..
    Evo mala pomoć gospođi..
    Hemoroidalna bolest

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Draga Alma 188-220!!
    Volio bi da saznaš da nisu svi protiv tebe na ovom portalu .
    Evo , moja malenkost , Ti zahvaljuje na uskrsnuću Tebe kao prometnom znaku a samim tim i upozorenju na putu zvanom Život .
    Pozdrav Mojoj Ateni

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •