Prije koji tjedan sam otvorio slični topic, koji je nestao,sad neznam da li je bio obrisan zato ??to je bio na krivom mjestu ili mo?žda nije bio primjeren, nadam se da neće ista sudbina zadesiti i ovaj. Ovako, ja sam totalni početnik u ovom poslu, nemam pojma iskreno koja pozicija ??to znaći, ali znam da hoću raditi i pritom ne biram posao niti način. Poslao sam xx zamolbi, rijetko tko odgovori a ti odgovori su odbijenice. Sad,ako ima već otvorena slična tema na forumu,molio bi link,??to se tiće osnova te koja pozicija je OTPRILIKE za koji posao,nadam se da me shvačate, te ako imate koji savjet ??to učiniti da čim prije upadnem negdje.. Znam da bi bilo najbolje osobno otići u sredi??ta firmi ali trenutno nisam financijski sposoban za to, a trenutnom poslu je kritično te bi se htio čim prije ubaciti a s obzirom da sam jedan od par tisuća koji poku??avaju isto,molio bi pokoji savjet iskusnijih..
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
. Ovako, ja sam totalni početnik u ovom poslu, nemam pojma iskreno koja pozicija ??to znaći, ali znam da hoću raditi i pritom ne biram posao niti način. Poslao sam xx zamolbi, rijetko tko odgovori a ti odgovori su odbijenice. Sad,ako ima već otvorena slična tema na forumu,molio bi link,??to se tiće osnova te koja pozicija je OTPRILIKE za koji posao,nadam se da me shvačate, te ako imate koji savjet ??to učiniti da čim prije upadnem negdje.. Znam da bi bilo najbolje osobno otići u sredi??ta firmi ali trenutno nisam financijski sposoban za to, a trenutnom poslu je kritično te bi se htio čim prije ubaciti a s obzirom da sam jedan od par tisuća koji poku??avaju isto,molio bi pokoji savjet iskusnijih..
Odgovori s citatom